2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Ben de bugun ilk kontrolde tek kese gordum. Vajinal kalbi de duyduk. Ama 2 embriyo idi. Sen diyince ben de bir acaba oldum
Yaa ama biz çok çok erken görmüştük daha birinin bile kalp atışı görünmüyordu. Ama kese net tekti. Hayırlısı vallahi artık hayatta hiçbişeye şaşırmam. Bugün yeterince şaşkınım

Kızlarr şok Haberim var benim ikiz olacakmış bugün tek keseyi gördükten sonra ilk kez gitmiştim. Şok geçirdim. Çok şükür ikisininde kalbi pıt pıt atıyor
Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Yaradanım mucuzesi ne büyük.ben bebeği her gördüğümde bikez daha şahit oluyorum çok şükür hepimiz bu günleri gördük

Kızlarr şok Haberim var benim ikiz olacakmış bugün tek keseyi gördükten sonra ilk kez gitmiştim. Şok geçirdim. Çok şükür ikisininde kalbi pıt pıt atıyor
Canım benim hayırlı uğurlu olsun senin adına cok sevindim sen zaten ikiz bekliyordun en basından sanırı benmde yaeın kontrolüm bakalım bana ne diyecek..

gunaydin kizlar iyisinizdir insallah, benim dun kontrolum vardi minnosum 3.7 cm olmus 10+1'deyiz suan, cok sukur allahima bu gunleri gorduk suan artik resmen bir bebege benziyor kafasi kollari bacaklari vucudu herseyiyle bir bebek formunu almis inanilmaz biseydi oyle gormek bundan onceki kontrollerde fasulye gibiydi bas neresi popo neresi belli diildi simdi herseyini gorebildik :) sizde durumlar nasil?

Canım benim hayırlı uğurlu olsun senin adına cok sevindim sen zaten ikiz bekliyordun en basından sanırı benmde yaeın kontrolüm bakalım bana ne diyecek..
Canımm sağol ikiz bekliyorduk tek oldu diye buruktuk. Diğeri neden tutmadı, nerede şimdi falan diye konuşurduk eşimle. Ama hep bebişler diye sevdik hiç bebiş diyemedik. Meğer hakikaten bebişlermiş

Allah devamı getirsin canım benim. Her an ayrı duygular yaşatıyor hamilelik. Benim biri6+2 biri6+0 şimdilik fasulyeye bile benzetemedim ben

Sağlıkla kucağına al inşallah bende dün gördüm bebitomu bugün bende 9+1 im ya hareketlerini gösterdi mi doktorun 9 haftadan sonra hareket ediyor bebişler ama doktorlar pek detaylı bıze göstermeyebiliyor

Hanımlar ultrason resimlerini kimse paylaşmıyor mesela benm en cok heves ettiğim şey ultrason kağıdı biriktirmek bebeğin gelişimini görmekti ne zaman gitsem kağıt alıyorum paylaşmaya ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…