Ayyy maşallah ne güzelKızlarr şok Haberim var benim ikiz olacakmış bugün tek keseyi gördükten sonra ilk kez gitmiştim. Şok geçirdim. Çok şükür ikisininde kalbi pıt pıt atıyor
Çok sevindimKızlarr şok Haberim var benim ikiz olacakmış bugün tek keseyi gördükten sonra ilk kez gitmiştim. Şok geçirdim. Çok şükür ikisininde kalbi pıt pıt atıyor
Teşekkür ederimmGözün aydın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Yaa ama biz çok çok erken görmüştük daha birinin bile kalp atışı görünmüyordu. Ama kese net tekti. Hayırlısı vallahi artık hayatta hiçbişeye şaşırmam. Bugün yeterince şaşkınımBen de bugun ilk kontrolde tek kese gordum. Vajinal kalbi de duyduk. Ama 2 embriyo idi. Sen diyince ben de bir acaba oldum
Canımm evet sorma ya nasıl oldu bende anlamadımÇok sevindimikimizin de ikiz oldu
Kızlarr şok Haberim var benim ikiz olacakmış bugün tek keseyi gördükten sonra ilk kez gitmiştim. Şok geçirdim. Çok şükür ikisininde kalbi pıt pıt atıyor
Canımm evet sorma ya nasıl oldu bende anlamadım
Teşekkür ederimmNe güzel bi sürpriz gözünüz aydin
Ayy bilmiyorum ki biz hiç tek yumurta diye düşünmedik. İki embriyo olduğu için çift yumurta ikizi diye düşündük. Hem zaten benim iki kez yerleşme kanamam olmuştu 3-4 gün araylacok guzel haber iceride bolunmus olabilir mi
Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Yaradanım mucuzesi ne büyük.ben bebeği her gördüğümde bikez daha şahit oluyorum çok şükür hepimiz bu günleri gördükKızlarr şok Haberim var benim ikiz olacakmış bugün tek keseyi gördükten sonra ilk kez gitmiştim. Şok geçirdim. Çok şükür ikisininde kalbi pıt pıt atıyor
Canım benim hayırlı uğurlu olsun senin adına cok sevindim sen zaten ikiz bekliyordun en basından sanırıKızlarr şok Haberim var benim ikiz olacakmış bugün tek keseyi gördükten sonra ilk kez gitmiştim. Şok geçirdim. Çok şükür ikisininde kalbi pıt pıt atıyor
Kesinlikle Ya ikisinin orda ayrı ayrı pıt pıt kalbinin atması mucizevi bişeyAllahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Yaradanım mucuzesi ne büyük.ben bebeği her gördüğümde bikez daha şahit oluyorum çok şükür hepimiz bu günleri gördük
Canımm sağol ikiz bekliyorduk tek oldu diye buruktuk. Diğeri neden tutmadı, nerede şimdi falan diye konuşurduk eşimle. Ama hep bebişler diye sevdik hiç bebiş diyemedik. Meğer hakikaten bebişlermişCanım benim hayırlı uğurlu olsun senin adına cok sevindim sen zaten ikiz bekliyordun en basından sanırıbenmde yaeın kontrolüm bakalım bana ne diyecek..
Allah devamı getirsin canım benim. Her an ayrı duygular yaşatıyor hamilelik. Benim biri6+2 biri6+0 şimdilik fasulyeye bile benzetemedim bengunaydin kizlar iyisinizdir insallah, benim dun kontrolum vardi minnosum 3.7 cm olmus 10+1'deyiz suan, cok sukur allahima bu gunleri gorduksuan artik resmen bir bebege benziyor kafasi kollari bacaklari vucudu herseyiyle bir bebek formunu almis inanilmaz biseydi oyle gormek bundan onceki kontrollerde fasulye gibiydi bas neresi popo neresi belli diildi simdi herseyini gorebildik :) sizde durumlar nasil?
Sağlıkla kucağına al inşallahgunaydin kizlar iyisinizdir insallah, benim dun kontrolum vardi minnosum 3.7 cm olmus 10+1'deyiz suan, cok sukur allahima bu gunleri gorduksuan artik resmen bir bebege benziyor kafasi kollari bacaklari vucudu herseyiyle bir bebek formunu almis inanilmaz biseydi oyle gormek bundan onceki kontrollerde fasulye gibiydi bas neresi popo neresi belli diildi simdi herseyini gorebildik :) sizde durumlar nasil?
O zamanlada ultrasonda bır baloncuk görünüyor ama 2 3 hafta sonra nasıl değiştiğine inanamayacaksınAllah devamı getirsin canım benim. Her an ayrı duygular yaşatıyor hamilelik. Benim biri6+2 biri6+0 şimdilik fasulyeye bile benzetemedim ben
İnşallah o günleri de görürüz ama kızlar bulantılar beni çok zorluyor. Yaşam kalitemi çok etkiliyorO zamanlada ultrasonda bır baloncuk görünüyor ama 2 3 hafta sonra nasıl değiştiğine inanamayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?