2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

kilo almıyorum hep aynı kilodayım ama pantolonlarımı beli dar bacakları bol gelmeye başladı bebişlerim kilo alıyor ben veriyorum sanki sende de öyle mi
Bende ilk üç ay almadım canım son ay kilo artışı var oda üçüz olduğu için normal dedi Dr benim karnım 5_6 aylık gibi çıktı onun için banada pantolonlarım çamaşırlarım dar geldiği için hamile kıyafeti almak zorunda kaldım

Oy masllah 3 tanemii ayy kac aylikk sizinki ana ay hamilelik cok heycanli biduygu her aninin keyfini tadini cikartiorum rabbim kucagima almayoda nasio eder ya 9 olsa hemen dimi

doktor benim ikizlere 8. ayda sezaryenle alırım dedi senin üçüzlere ne dedi kaç haftalıkken doğum yapman gerekiyor

Selam kızlar, bende bugun 6+0 ım çok şükür 5+3 te kalp atışını duydum, benim ara ara tüm belirtilerim yok oluyor hatta endişeleniyorum. Bugunde bir kasık agrısı varki sormayın..Hic birinden şikayet etmiyorum tabiki , çok şükür hepsi bebişten kaynaklı, bunlarda hamileliğin belirtisi eşim hatta bana beter ol diyor ama işte bir anda kesilince tüm belirtiler insan endişelenmiyorda değil..
Sağlıkla kucagımıza almamız nasip olsun hepimizin
Merak ettiğim sizin mide bulantınız oldu mu olduysa ne zaman başladı ?

Cok sanslisin yaa cok erkenden duydun yavrunum sesini agistos 6.ve 7si gibi duycam isqllah

Ay ne guzel hayırlı olsun bir kız bir erkek oh miss

doktor benim ikizlere 8. ayda sezaryenle alırım dedi senin üçüzlere ne dedi kaç haftalıkken doğum yapman gerekiyor
İlaçlarla durdurabildiği kadar durduracak canım 28de de doğabilir dedi 31 görürsek çok iyi olur doğsalarda çok sıkıntı olmaz dedi

Cnm kendi cocuguna bakamiyor daha bebek simdi 2 aydir tuttmurmus ikinci cocugu yapacam diye. Bana direkt soylemedi once ima etti sonra bana baska biri soyledi kavga bile ettiler cocuk icin diye. Cok gereksiz oglum oluyor diye onada asla boburlenmem yani

İlaçlarla durdurabildiği kadar durduracak canım 28de de doğabilir dedi 31 görürsek çok iyi olur doğsalarda çok sıkıntı olmaz dedi
Canikom hiç öyle düşünme. Benim bir ablam üçüz bebiş doğurdu 8 yaşında çocukları şimdi. 37 de doğurdu ve bebişlerin kiloları 2300 üzeriydi. İlla çok çok erken olacak diye şartlandırma kendini. Araştır, dikkat et beslenmene hareketlerine, bi de o sanırım son aylarda haftada bir iğne yaptırıyormuş progesteron

Hanımlar herkese merhaba sizlerle mutluluğumu paylaşmak istiyorum bugün 15+2 yim bebeğimi hem dışardan hem içerden cok net hissettim resmen göbeğimin şeklini değiştirdi kasıktan sanki gaz geliyormuşcasına bir his geldi elimi göbeğime koydum göbek deliğimin sağ tarafı sert kaskatı şiş bunu 1 2 kez kasık bölgemde hissetmiştim ancak böylesine değildi bir baktım tşörtü kaldırıp resmen tayttan bile göbeğimin sağ tarafı göbek deliği sağ alt kısım şiş şekli soldan sağ tarafa yuksek bebeğim orda toplandı demek ay resmen en guzel manzaram oldu şimdiden rabbime şükürler olsun ben bu kadar erken hissedeceğimi beklemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…