Amin canımm teşekkür ederim bizde çok sevindik hepimizin bebişi sağlıkla büyüsünGözünüz aydin ne kadar güzelbi kiz bi erkek ben de cok istemistim, saglikla büyüsünler
Canım bence olay cihaz değil. Nükleer tıpçı radyolog falan bakıyor canım. Ben öyle hissettim cihaz aynı gibiAyrıntılı ultrason cihazi her doktorda yok di mi kizlar ?
Sağol canımm senin 2. Ne zaman belli olacakhayırlı olsunçok sevindim
İnşallah canım hepimizin ki inşallahMaşallah canım sağlıkla devam etsin inşallah
Bende ilk üç ay almadım canım son ay kilo artışı var oda üçüz olduğu için normal dedi Dr benim karnım 5_6 aylık gibi çıktı onun için banada pantolonlarım çamaşırlarım dar geldiği için hamile kıyafeti almak zorunda kaldımkilo almıyorum hep aynı kilodayım ama pantolonlarımı beli dar bacakları bol gelmeye başladı bebişlerim kilo alıyor ben veriyorum sanki sende de öyle mi
Oy masllah 3 tanemii ayy kac aylikk sizinki ana ay hamilelik cok heycanli biduygu her aninin keyfini tadini cikartiorum rabbim kucagima almayoda nasio eder ya 9 olsa hemen dimiBende ilk üç ay almadım canım son ay kilo artışı var oda üçüz olduğu için normal dedi Dr benim karnım 5_6 aylık gibi çıktı onun için banada pantolonlarım çamaşırlarım dar geldiği için hamile kıyafeti almak zorunda kaldım
yarın tekrar gidecez bakalım gösterecekmiSağol canımm senin 2. Ne zaman belli olacak
doktor benim ikizlere 8. ayda sezaryenle alırım dedi senin üçüzlere ne dedi kaç haftalıkken doğum yapman gerekiyorBende ilk üç ay almadım canım son ay kilo artışı var oda üçüz olduğu için normal dedi Dr benim karnım 5_6 aylık gibi çıktı onun için banada pantolonlarım çamaşırlarım dar geldiği için hamile kıyafeti almak zorunda kaldım
Cok sanslisin yaa cok erkenden duydun yavrunum sesini agistos 6.ve 7si gibi duycam isqllahSelam kızlar, bende bugun 6+0 ım çok şükür 5+3 te kalp atışını duydum, benim ara ara tüm belirtilerim yok oluyor hatta endişeleniyorum. Bugunde bir kasık agrısı varki sormayın..Hic birinden şikayet etmiyorum tabiki , çok şükür hepsi bebişten kaynaklı, bunlarda hamileliğin belirtisi eşim hatta bana beter ol diyor ama işte bir anda kesilince tüm belirtiler insan endişelenmiyorda değil..
Sağlıkla kucagımıza almamız nasip olsun hepimizin
Merak ettiğim sizin mide bulantınız oldu mu olduysa ne zaman başladı ?
Ay ne guzel hayırlı olsun bir kız bir erkek oh missKızlar doktordan dönüyorum bebişler gördük bir kız bir erkek cinsiyetleri12. Haftadayız doktorum şimdi de bi ayrıntılı usg yaptıralım gözden bişey kaçmasın dedi. O da güzel çıktı çok şükür
İnşallah sende duyarsın canım, vajinal ultrasonda daha erken duyuluyor canımCok sanslisin yaa cok erkenden duydun yavrunum sesini agistos 6.ve 7si gibi duycam isqllah
İlaçlarla durdurabildiği kadar durduracak canım 28de de doğabilir dedi 31 görürsek çok iyi olur doğsalarda çok sıkıntı olmaz dedidoktor benim ikizlere 8. ayda sezaryenle alırım dedi senin üçüzlere ne dedi kaç haftalıkken doğum yapman gerekiyor
Evet üç tane rabbim bağışlarsa 4 ayı doldurmak üzereyimOy masllah 3 tanemii ayy kac aylikk sizinki ana ay hamilelik cok heycanli biduygu her aninin keyfini tadini cikartiorum rabbim kucagima almayoda nasio eder ya 9 olsa hemen dimi
Bende de var öyle bir ruh hastasi, takmış bana. Rapor aldığım zaman iş yerinde dedikodu cikarmis çocuğu olmuyor diye. Ikinci cocugu da kiz olunva bunalima girmişti. Simdi konusmuyorm onunla ama yine etraftan haberlerimi aliyor tabi. Ama eminim bebegimin cinsiyetinin belli olmasini bekliyor. Erkek olursa herkese yaptığı gibi bana da ayy ciniimm kiz çocuk cok baska anlayamazsin diyip ici kan aglicak, hemen 3. Calismalarina baslicak eminim. Benim gönlümden kiz geçiyor ama tabi ki saglikli olsun da hic onemi yok. Dediginiz gibi surda kac ay once anne olabilcek miyiz diye düşünürken boyle seyler hic dert degil. Allah hepimize sağlıkli evlatlar versin tek dilegim bu
Benim ikizlerim ilk kese görüntülemede göründüBirde siz ikiz oldugunu ne zaman farkettiniz ? Ultrasonda hemen gorundulermi
Evet kuzucum sağolasınAy ne guzel hayırlı olsun bir kız bir erkek oh miss
Canikom hiç öyle düşünme. Benim bir ablam üçüz bebiş doğurdu 8 yaşında çocukları şimdi. 37 de doğurdu ve bebişlerin kiloları 2300 üzeriydi. İlla çok çok erken olacak diye şartlandırma kendini. Araştır, dikkat et beslenmene hareketlerine, bi de o sanırım son aylarda haftada bir iğne yaptırıyormuş progesteronİlaçlarla durdurabildiği kadar durduracak canım 28de de doğabilir dedi 31 görürsek çok iyi olur doğsalarda çok sıkıntı olmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?