Maşallah canım inşallah bende o haftaları görebilirim progestan iğneyi daha yeni bıraktım fitil olarak devam ediyorum ama ilerde ne olur bilmiyorum hayırlısıyla sağlıkla doğsunlarda her şeye katlanıyoruz mecburenCanikom hiç öyle düşünme. Benim bir ablam üçüz bebiş doğurdu 8 yaşında çocukları şimdi. 37 de doğurdu ve bebişlerin kiloları 2300 üzeriydi. İlla çok çok erken olacak diye şartlandırma kendini. Araştır, dikkat et beslenmene hareketlerine, bi de o sanırım son aylarda haftada bir iğne yaptırıyormuş progesteron
Gözün aydın canım rabbim nasip ederse daha çok güzellikler bekliyor inşallah hepimiziHanımlar herkese merhaba sizlerle mutluluğumu paylaşmak istiyorumbugün 15+2 yim bebeğimi hem dışardan hem içerden cok net hissettim resmen göbeğimin şeklini değiştirdi kasıktan sanki gaz geliyormuşcasına bir his geldi elimi göbeğime koydum göbek deliğimin sağ tarafı sert kaskatı şiş bunu 1 2 kez kasık bölgemde hissetmiştim ancak böylesine değildi bir baktım tşörtü kaldırıp resmen tayttan bile göbeğimin sağ tarafı göbek deliği sağ alt kısım şiş şekli soldan sağ tarafa yuksek bebeğim orda toplandı demek ay resmen en guzel manzaram oldu şimdiden rabbime şükürler olsun ben bu kadar erken hissedeceğimi beklemiyordum
Ya cok guzel birşeymiş çok şükür rabbime herkese nasip etsinGözün aydın canım rabbim nasip ederse daha çok güzellikler bekliyor inşallah hepimizi
Benim zuzularda öyle herbiri bir yanı şişiriyor sertleşiyor yaslandıkları yerler ben kıpırtılarınıda hissedebiliyorum çok şükür
Oglun olcak ozqman erkek cocugu 40 gunde herseyi olusurmus diolarHanımlar herkese merhaba sizlerle mutluluğumu paylaşmak istiyorumbugün 15+2 yim bebeğimi hem dışardan hem içerden cok net hissettim resmen göbeğimin şeklini değiştirdi kasıktan sanki gaz geliyormuşcasına bir his geldi elimi göbeğime koydum göbek deliğimin sağ tarafı sert kaskatı şiş bunu 1 2 kez kasık bölgemde hissetmiştim ancak böylesine değildi bir baktım tşörtü kaldırıp resmen tayttan bile göbeğimin sağ tarafı göbek deliği sağ alt kısım şiş şekli soldan sağ tarafa yuksek bebeğim orda toplandı demek ay resmen en guzel manzaram oldu şimdiden rabbime şükürler olsun ben bu kadar erken hissedeceğimi beklemiyordum
Doktorda erkeğe benzıyor demiştiOglun olcak ozqman erkek cocugu 40 gunde herseyi olusurmus diolar
Yaa cok sevındım canm oh ne guzel mutluluk vermiş oğlunKızlar merhaba 17. Haftamin son günündeyiz bugün ve bebeğim bana tekme attı hemde karnımı havalandırdı maşallah oğluma beni çok mutlu etti allahım bu güzel duyguyu her isteyene nasip etsinn can-ı gönülden amiinnnnnn
Saol canım çok güzel bir duyguymuş çok şükür bugünlerimizeYaa cok sevındım canm oh ne guzel mutluluk vermiş oğlun
Ay ne guzel maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlarrbir oğlum bir de kızım olacakmış ikisinin de keyfi yerinde oyun oynuyorlar doktor bile gülerek izledi oyunlarını
Kızlarrbir oğlum bir de kızım olacakmış ikisinin de keyfi yerinde oyun oynuyorlar doktor bile gülerek izledi oyunlarını
Ne güzell , sağlıklı olsunlar cinsiyet önemli değil tabi ama bir kız bir erkekte harikaa olmuşş şanslı annesin valla tebrik ederimmmKızlarrbir oğlum bir de kızım olacakmış ikisinin de keyfi yerinde oyun oynuyorlar doktor bile gülerek izledi oyunlarını
Maşallah çok güzelKızlarrbir oğlum bir de kızım olacakmış ikisinin de keyfi yerinde oyun oynuyorlar doktor bile gülerek izledi oyunlarını
Günaydın bayanlar, öncelikle tüm hamislerimizi tebrik ederim. Bu topicte maasallah çoğul gebelik çoğunlukta sanırım.
Birkaç gündür bu başlığa yazma konusunda tereddütlerim vardı. Hani sanki sihir bozulacakmış da her şey basa dönecekmiş gibi korkum vardı. Çok şükür bu sabah biraz daha rahatladım.
Öncelikle dün gece tüm topici baştan sona okuduğumu söylemek isterim. Yaşadığınız o heyecanı ben de sizinle yaşadım. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyor, evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.
Bana gelirsek; 39 yaşındayım 3 çocuğum var ilk evliliğimden. Eşimin çocuğu olmadığı icin hemen çalışmalara başladık ve 5 kez dusuk yaptıktan sonra tüp bebek tedavisine geçtik. Korkum da biraz bundan. Defalarca pozitif görüp o minik kalp atışını duyamayisimdan.
13 Temmuz 2. Gün embriyosu 2 transfer.
9. Günde 19,
11. Günde 53,
12. Gunde 94
ve son olarak 15. Gunde 592 beta sonucu aldım.
Sabah merkezimle görüştüm artık kana gerek yok dediler. Haftaya Salı kese icin randevu verdiler. Ama sanırım o kadar bekleyemeyecegim. Cuma falan başka doktora gitmeyi düşünüyorum.
Hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla ilerlesin inşallah bence son adet tarihinizden itibaren 5 haftalık olduğunuzda gidin erken giderseniz göremeyebilirsinizGünaydın bayanlar, öncelikle tüm hamislerimizi tebrik ederim. Bu topicte maasallah çoğul gebelik çoğunlukta sanırım.
Birkaç gündür bu başlığa yazma konusunda tereddütlerim vardı. Hani sanki sihir bozulacakmış da her şey basa dönecekmiş gibi korkum vardı. Çok şükür bu sabah biraz daha rahatladım.
Öncelikle dün gece tüm topici baştan sona okuduğumu söylemek isterim. Yaşadığınız o heyecanı ben de sizinle yaşadım. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyor, evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.
Bana gelirsek; 39 yaşındayım 3 çocuğum var ilk evliliğimden. Eşimin çocuğu olmadığı icin hemen çalışmalara başladık ve 5 kez dusuk yaptıktan sonra tüp bebek tedavisine geçtik. Korkum da biraz bundan. Defalarca pozitif görüp o minik kalp atışını duyamayisimdan.
13 Temmuz 2. Gün embriyosu 2 transfer.
9. Günde 19,
11. Günde 53,
12. Gunde 94
ve son olarak 15. Gunde 592 beta sonucu aldım.
Sabah merkezimle görüştüm artık kana gerek yok dediler. Haftaya Salı kese icin randevu verdiler. Ama sanırım o kadar bekleyemeyecegim. Cuma falan başka doktora gitmeyi düşünüyorum.
Ayy çok sevindimm❤❤❤ İkimizin aynı oldu İnşallah sağ Salim kucağımıza alırız. Benimde kız çok hareketliydi oğlan sarsuk sarsuk yatıyoduKızlarrbir oğlum bir de kızım olacakmış ikisinin de keyfi yerinde oyun oynuyorlar doktor bile gülerek izledi oyunlarını
Kese gormek icin erken gitmeyin bence zamaninda gidin ki net gorun
Teşekkür ederim canım. Cuma 5+1 oluyorum allah nasip ederse :)Hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla ilerlesin inşallah bence son adet tarihinizden itibaren 5 haftalık olduğunuzda gidin erken giderseniz göremeyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?