2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

bakalim benim doktorum ne diyecek hayirlisii artik

Beni herkes kız kız dıye gazladığı için emindim sanki tövbe yarabbim

Canm allah evladij hayirlisini versin kiz erkek sorun degil. Beni hamile kaldiginda çok cok uzen aglatan çok nispet yapan biri var onun yuzunden evden cikmadim aylarca agladim. O cok erkek istiyordu ama oyle boyle bir istek degil. Onun kizi oldu sonra ben hamile kalfim allahin takdiri ilahisi yemin ederim şasmiyor. O kadar guveniyorum ki allahin adaletine iste benim oglum oluyor.
Gecen dediki ben erkegi cok istedim olmadi allah bana kiz verdi. Bende dedim ki hayirlisi canim.

Tabıkı. Canm hayırlısı kız erkek fark etmez sundan 4 ay once hamıle kalamıyordum belkı hıc anne olamayacaktım cok sukur bır evladım olacak anneliği yaşayacağım muhakkak rabbimin bildiği vardır en hayırlısı budur hepimiz için bız nerden bılebılırız bıze ıyı olanı Allah ne verdıyse güzelini vermiştir

Bende de var öyle bir ruh hastasi, takmış bana. Rapor aldığım zaman iş yerinde dedikodu cikarmis çocuğu olmuyor diye. Ikinci cocugu da kiz olunva bunalima girmişti. Simdi konusmuyorm onunla ama yine etraftan haberlerimi aliyor tabi. Ama eminim bebegimin cinsiyetinin belli olmasini bekliyor. Erkek olursa herkese yaptığı gibi bana da ayy ciniimm kiz çocuk cok baska anlayamazsin diyip ici kan aglicak, hemen 3. Calismalarina baslicak eminim. Benim gönlümden kiz geçiyor ama tabi ki saglikli olsun da hic onemi yok. Dediginiz gibi surda kac ay once anne olabilcek miyiz diye düşünürken boyle seyler hic dert degil. Allah hepimize sağlıkli evlatlar versin tek dilegim bu

Selam kızlar nasılsınız
Ben minnoşlarımı hissetmeye başladım kıpır kıpırlar
Hala bulantım tam gaz devam ediyor
Şimdiye kadar kaç kilo aldınız

Ne kadar güzel ben de heyecanla o zamanlari bekliyorum, icimde büyüdüğünü biliyorum ama hissetmek apayri bi duygu olmalı. Ben ilk 3 ay 1 kilo aldım, sonrasinda istahim açıldı 1 kilo daha aldım umarım normaldir ama su an cok sık acıkıyorum 2 saatte bir biseyler yeme ihtiyaci duyuyorum

Kızlar doktordan dönüyorum bebişler gördük bir kız bir erkek cinsiyetleri 12. Haftadayız doktorum şimdi de bi ayrıntılı usg yaptıralım gözden bişey kaçmasın dedi. O da güzel çıktı çok şükür

Gözünüz aydin ne kadar güzel bi kiz bi erkek ben de cok istemistim, saglikla büyüsünler

hayırlı olsun çok sevindim

Evet çok güzel canım rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin bende bu güne kadar toplam 1.5 kilo almışım iyi dedi Dr acıkma bende de aynı canım çok fazla yiyemiyorum bulantı dan dolayı ama sık sıkta acıkıyorum

Maşallah canım sağlıkla devam etsin inşallah

Merhaba kizlar dun bende minnakimi kesemizi gordum yalniz kalt atisini duyamadik cok erken dedi 2 hafta sonra gel dedi 6+2 deymisin dun icin rabbim isteyenlere hep nasip etsin ya dun bi arkadasima ultrasyon gorunturunu gosterdim kesin kiz dio erkek olsa kivrimli oluyo kese dio sizce asli varmii

hayırlı olsun canım inşallah kucağına da alırsın
benim ikizlerim var biri erkek birisi sakladı kendini ama iki kesemde birbirine benziyordu sadece erkek olan diğerine göre çok az daha uzundu ama kıvrım falan yoktu

kilo almıyorum hep aynı kilodayım ama pantolonlarımı beli dar bacakları bol gelmeye başladı bebişlerim kilo alıyor ben veriyorum sanki sende de öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…