2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Çok geçmiş olsun canım sanada Allah yardımcımız olsun inşallah progesteron hapı kullanıyorum 200 mg sabah akşam d vitamini birde balık yağı hapını verdi Dr onları kullanıyorum önceden çok iğne ilaç kullandım onları bıraktırdı dediklerimi verdi inşallah bi sorun olmaz Allah'ın izniyle hayırlısı ile sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin birde senin kaç haftalık canım ikili tarama yaptırdın mı

Benimde ilk önce progestan iğne idi şimdi akşam iki fitil olarak kullanıyorum 20+0 dayım bugün ikili test için 12.haftada baktılar benim üçüz olduğu için sadece ultrason yapıldı yarında ayrıntılı var inşallah

Hanımlar herkese iyi akşamlar iki gündür bebeğimin hareketlerini net hissedemiyorum bazen hareket oluyor gibi ama eminde değilim sanki bebeğimin hareketleri daha güçlüydü ve gün içinde daha coktu sanki içimi korku kapladı sürekli karnımı dinler durumdayım 19+3 üm bu zamanlarda hergün düzenli hissetmemek normal mi yoksa bır sıkıntı olabilir mi ki yarın sağlık ocağına gidip kalp atışı dinlemek istediğimi söyleyeceğim sanırım dinliyorlarmış internette okuduğum kadarıyla

Tamamen ayni durumdayim.. 2 gundur oyleydi bugun daha iyi hissettim. Herhalde arkada bi yere saklandi dedim

Korkma canım bazan banada öyle oluyor rahim duvarına değmiyorlar sanırım evet sağlık ocağı dinliyor hayırlı haberlerle gel inşallah

Hanımlar merhaba. Ben de tüp bebekle hamile kaldım. Şuan 4 haftalıgız ☺ haftaya kesesine batıracağız inşallah sağlıklı şekilde oluşur dualarınızı eksik etmeyin. Nisan sonu ya da mayis başı gibi doğum görünüyor, tabii her şey olumlu giderse

İnşallah kese ni de görürsün kalp atışlarını da duyarsın canım hoşgeldin aramıza

Çok sevindim üçüz demek Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah banada iki emriyo transfer edildi ama biri tuttu diğeri tutunamadı hayırlısı olsun diyorum sağlıklı sıhhatli olsunlar da gerisi önemli değil benim ikili tarama yapıldı çok şükür sonuçlarda bişey çıkmadı 3 tarama istemedi ama Çarşamba günü kontrolüm var benimde bakalım ne diycek Dr um

Korkma canım bazan banada öyle oluyor rahim duvarına değmiyorlar sanırım evet sağlık ocağı dinliyor hayırlı haberlerle gel inşallah
Sağlık ocağına sabah gittim hiç duyamadılar hemşire dedi acile git hem bebek küçük hem cihazımız pek iyi değil ondan duyamamış olabilirim korkma duyamadığım kötü birşey olduğu anlamına gelmez diye acile gittim çok şükür bebeğim iyi kalbi atıyor gelişmeye de devam ediyoormuş neden olabilir dedim küçük her zaman net hissedemezsin yada yorulmuşsundur dedi çok şükür sağlıklı

Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Amin canım inşallah rabbim bütün yavruları korusun inşallah

Gözün aydın canım çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…