2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Merhabalar benim ilk gebeliğimden çatlaklarım var bunda da artacaktır ikiz oldukları için. Önerebileceğiniz nemlendirici ya da çatlak önleyici bi ürün var mı acaba ya da kullanmayı düşğndüğünüz bi şey??

Hindistan cevizi yağı yagi sipariş ettim tüm vücuduma onu kullanacağım

Bende de daha önceden çatlak var ama bunu kullaniyorum su an

Eklentiler

• image.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 26
Bende tüy sorunu sıfır hayatımda agdaciya gitmedim yanı o kadar. Bak şimdi sen söyleyince düşündürdü tüylenme yapar mi acaba

Merhabalarrr ☺☺ Ben de 14+1 ve 14+2 ikiz gebelere hamileyim.belki hatırlayanlar vardır 11 haziran da transferim olmuştu bugün kontrolüm vardı.sanırım 1 erkek 1kız Allah isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim ilk haftalar ve sonrasında belirtileriz nelerdi? Bana da iki embriyo transfer edildi daha kesesine baktıramadım, o yüzdenmerak içindeyim ben de

Hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim ilk haftalar ve sonrasında belirtileriz nelerdi? Bana da iki embriyo transfer edildi daha kesesine baktıramadım, o yüzdenmerak içindeyim ben de
Transferden sonraki ilk 3gün adet ağrısı çektim.kasıklarım çok ağrıdı.bi de kendimce farkettiğim alakası yoktur eminim ama göğüs üzerindeki damarım bi belirginleşti o kadar.bir de betahcg 3kat gibi artış gösterdi

Beta hcg her 2 günde bir mi 3 karına cıktı Yoksa bir kerelik mi oldu

Kızlar benim ilk gebeliğim çatlak olmasından bende çok korkuyorum. Şimdilik bu ürünü kullanıyorum yaklaşık 1 aydır. Ama sanırım doğal yağlardan da faydalanmak gerekiyor. Hatta vazelin bile düşünüyorum nemli kalsın diye. Önlemez ama en aza indirse kafi. Ve tabi ki bol su içiyoruz

Eklentiler

• 92151652-EA60-4679-B5DA-579A87AB5F7A.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 19
Ben bebek yağı kullanmaya başladım bir kaç gündür başka ürün kullanır mıyım bilmiyorum ama bu kremi okumuştum guzel diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…