2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Hanımlar herkes son adet tarihin ve doktorun muhtemelen doğum için verdiği Tarihi yazsın ben son adet tarihi 18 nisan Doğum için doktorun söylediği tarih 15 ocak

Bende kullanıyorum canım 5+2 deyim bugüne kadar günde 3kullandım bugünden sonra 2 ye düşürdü drum ne kadar devam eder bilmiyorum drun kullan diyorsa sıkıntı yok
yaş kaçtı acaba, ben de kendi kendi e ikiye sonra bire düşürdüm. Çünkü çok korktum yan etkilerinden. 2 taneye füşütxüğündr kaldıklarında ağrı hissediyor muydun.

Son adet tarihim ilk günü 9 nisan.
Transfer günü : 30 - 04- 2019
2 adet dondurulmuş *blastokist transfer edildi

*Tüp bebek tedavisinde önemli bir yere sahip olan blastokist transferi kısaca laboratuvar ortamında oluşturulan embriyonun 5. veya 6. gelişim gününde kadına transfer edilmesidir.

Sizlerde yazın....

yaş kaçtı acaba, ben de kendi kendi e ikiye sonra bire düşürdüm. Çünkü çok korktum yan etkilerinden. 2 taneye füşütxüğündr kaldıklarında ağrı hissediyor muydun.
neyi kullanıyorsunuz anlamadım konuyu kaçırdım ve merak ettimm ...

woooow cok muthiş haber
Peki halen ilaçları kullanıyormusun ve buzaman kadar hangi ilaçları kullanmanı istedi doktor ?
İlaçlara devam pregestan fitil gece 2 adet pregestan iğne bugüne kadar hergün artık gün aşırı olacak 2 hafta sonraya kadar leke yada kanama yoksa bırakırız dedi
Estrofem 2 gün sonra bırakıyorum günde ikiydi şimdi sadece Sabah 1 dedi 2 gün sonra tamamen kesiyoruz
Ecoprin de devam dedi günde 1 tane

Estrofem ilacı kullanımı hakkında konuşuyoruz. Dondurulmuş embriyo transferlerinde 3 ay kullanılması gerek deniyor. Ama yan etkileri sebebi ile erken bırakmayı düşünüyorum.
benim doktorum onu adetın 3 gununde başlattı ve halen kullanıyorum gunde 3 çıkartmıstı ultrasonda rahim kalınlıgına baktıktan sonra transfer öncesi son kontrolumde 25 nisandı.

Yan etkileri nedir peki ?

Kızlar bende 4 tane kullanıyorum günde ignem var fitil var vitaminler damla kan sulandirici iğne doktor devam dedi

bi sonraki kontrolun nezaman ?

Kızlar bende 4 tane kullanıyorum günde ignem var fitil var vitaminler damla kan sulandirici iğne doktor devam dedi
bence en fazla ilacı ben kullanıyorum

Progestan 50 ml iğne
Protulex 25 mg iğne
Oksapar iğne
jell gunde 1 adet
3 adet estrofem
1 adet coaspirin
1 adet Glukofen
1 adet Folic Trio

Kızlar dondurulmuş embriyo transferi oldum. 7. Hafta estrofem kullanıyorum ve korkuyorum ilacın yan etkilerinden. Benim ile aynı durumda olup bu ilacı kullanan var mı.?varsa ne zaman bırakmayı düşünüyorsunuz.
Gunde 3 tane iciyorum daha 3 ay boyunca devam edicem.. yaninda baska ilaclarda var

Benim son adet 28 mart. Transfer 18 nisan.. blastokist 5. Gun dondurulmus embriyo transferi.. cift transfer.. tek kese gorduk. Yarin tekrar kontrol var. Dogum tarihi 4. Ila 10 ocak arqsi diyor. Suan hic bir belirtim yok sifir.

bence en fazla ilacı ben kullanıyorum

Progestan 50 ml iğne
Protulex 25 mg iğne
Oksapar iğne
jell gunde 1 adet
3 adet estrofem
1 adet coaspirin
1 adet Glukofen
1 adet Folic Trio
Ben ignem 2 tane 50 jel 2 tane günde estrofem 4 tane günlük troid ilacı 1 tane damla var 1vitamin günde başka vitami' günde progestan iğne birde

Hepimizin ilaçları farklı sanırım. Ben her gün günde 3 tane progestan, 3 tane duphatson, 1 coraspin, 1 folik asit, 3 estrofem kullanıyorum ama estrofemi önce ikiye sonra bire düşürdüm. Yaşım 38. Dondurulmuş embriyo olması sebebi ile tereddüt ettim.

Yaşım 34 bence kafana göre bırakma benim Dr defalarca ilaçlara aynen devam diye sıkı sıkı tembih etti druna sor o ne derse öyle yap kasıklarım da transferden beri ağrı var drum normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…