Ben hiç dikkat etmedim ama bu ayki tahlillerimde kan değerin 11 çıktı onu attırmak iöin bi beslenme düzeni oluşturmalıyım kendime belki bundan sonra daha yavaş şişerimCanım daha var 20 haftaya ben de alabilirimdikkat ediyorum ama belli olmaz
Aynen öyle canım.ben doğru dürüst tatlı tüketmiyorum canım istemiyor.çayı kahveyi de bıraktım.benim derdim ekmekBen hiç dikkat etmedim ama bu ayki tahlillerimde kan değerin 11 çıktı onu attırmak iöin bi beslenme düzeni oluşturmalıyım kendime belki bundan sonra daha yavaş şişerimiş ağzı tutmakta bitiyor
Darısı başıma o zamanAynen öyle canım.ben doğru dürüst tatlı tüketmiyorum canım istemiyor.çayı kahveyi de bıraktım.benim derdim ekmekonu da tam buğday yiyorum azalttım biraz
Kafein va çikolata da çok fazla tüketme dondurma ye tatlı istediğindeBende anlamadım nasıl alıyorumtatlı çekiyo canım hemen hemen hergün çikolata tatlı vs tüketiyorum belki de ondan böyle oldu
benimde bende böyle olacağını hayal etmemiştimAklim hayalim almiyor
kesinlikle o tatlı çikolata falan onlardandır kilo dikkat et hergün cok fazla nacizane fikrimBende anlamadım nasıl alıyorumtatlı çekiyo canım hemen hemen hergün çikolata tatlı vs tüketiyorum belki de ondan böyle oldu
İnşallah gayret edicem bakalımkesinlikle o tatlı çikolata falan onlardandır kilo dikkat et hergün cok fazla nacizane fikrim
tabıkı 3 tane hepside kocaman oldular yanyana koy hepsi 9 aylık bebek kadarBen ekmek makarna hamur işi tatlı çikolata dahil hiç birşey yiyemiyorum zaten çorba ve sebze yemeği birde meyveyi alıyor içim ama buna rağmen çok hızlı kilo artışı var tartıda
Görünüşte kilo aldığım hiç belli değil ama kocaman bir göbüş var üç tane olduğu için mi böyle aceba
Aynen öyle canımtabıkı 3 tane hepside kocaman oldular yanyana koy hepsi 9 aylık bebek kadar
ay sağlıkla büyüsünler bebişlerin sağ salim hepsini kucakla inşallahAynen öyle canım
Bugün kontrolüm vardı şükür hepsi iyi bir ay sonra ciğer geliştirici yapılacak kısmetse 32 yada 33 haftalık doğum olacak dedi drum
Hepsi 500 gr mı geçmiş minyatür bebek olmuşlar çok şükür rabbime
Benim tartı çok tartıyormuş Dr dakine göre 8 kilo almışım bugünler iyi günlerin sen yürüdüğün oturabildiğine şükret diyor
Amin canım inşallah rabbim hiç bir anneye evlat acısı yaşatmasınay sağlıkla büyüsünler bebişlerin sağ salim hepsini kucakla inşallahohh eşit eşit büyüsünler minnoslar hiç biri geri kalmasın rabbim yardımcın olsun canım
Oh ne güzel bana da nasip olur inşallah 33 leri görmek. Sen hangi vitaminleri kullanıyosun acaba ben gyno feron ile vinalaca devam ediyorum ama kab değerim sınırın altında ilerleyen haftalarda daha da düşecek dedi sağlık ocağındaki hemşire ne yapsam bilemedimAynen öyle canım
Bugün kontrolüm vardı şükür hepsi iyi bir ay sonra ciğer geliştirici yapılacak kısmetse 32 yada 33 haftalık doğum olacak dedi drum
Hepsi 500 gr mı geçmiş minyatür bebek olmuşlar çok şükür rabbime
Benim tartı çok tartıyormuş Dr dakine göre 8 kilo almışım bugünler iyi günlerin sen yürüdüğün oturabildiğine şükret diyor
Canım bende vitamin çokOh ne güzel bana da nasip olur inşallah 33 leri görmek. Sen hangi vitaminleri kullanıyosun acaba ben gyno feron ile vinalaca devam ediyorum ama kab değerim sınırın altında ilerleyen haftalarda daha da düşecek dedi sağlık ocağındaki hemşire ne yapsam bilemedim
D vitaminini aksatıyorum ben kötü mü yapıyorum acabaCanım bende vitamin çok
Ferro sanol sabah aç karnına bir tane
Formula xl 3x1
Regenesis 1x1
Devit 3damla günde 1 kere 9damla
Benim kanım iyi ama b12 ile d vitamini düşük
kızlar hepinize merhaba, sağlıklı hamilelikler diliyorum:) diğer bir forumda rahim ağzı açıklığı nedeniyle 14. haftada dikişten falan bahsetmişler. benim doktorum hiç bu konuda bilgilendirmedi. sizde bilen var mı nedir bu durum? ne zaman ölçüm yapılıyor, ben bugüne kadar hep alttan muayne oldum hiç denmedi rahim ağzı şu kadar bu kadar diye, acaba bizim mi sormamız gerek... çünkü doktorlar önceden erken doğum geçirmediysen ona hiç dikkat etmiomus
Bence aksatma canım bebek içinde senin içinde önemliD vitaminini aksatıyorum ben kötü mü yapıyorum acaba
Rahim ağzı dikim işlemine serklaj deniyor. Benim ilk hamileliğim ve ikiz. Bu işlemden korktuğum için sordum ilerde açıklığım olursa serklaj yapar mısınız diye. Ben inanmıyorum serklajın Doğumu önlediğine. Doğum başlarsa hiçbişey önüne geçemez dedi. Doktorumun bilgisine güvendiğimden h sorgulamadım ve araştırmadım bile. Ultrason yaparken servikal uzunluğa bakılıyor. 4 cm uzunluk normal. 2 ve altı risk demek yani yavaş yavaş bebek aşağı iniyor. Doktorun bakıyordur bence her muayenede. Bana da hiç söylemedi doktorum son kontrole kadar. Ben sorunca 4 cm serviksin bi sıkıntı yok dedi.kızlar hepinize merhaba, sağlıklı hamilelikler diliyorum:) diğer bir forumda rahim ağzı açıklığı nedeniyle 14. haftada dikişten falan bahsetmişler. benim doktorum hiç bu konuda bilgilendirmedi. sizde bilen var mı nedir bu durum? ne zaman ölçüm yapılıyor, ben bugüne kadar hep alttan muayne oldum hiç denmedi rahim ağzı şu kadar bu kadar diye, acaba bizim mi sormamız gerek... çünkü doktorlar önceden erken doğum geçirmediysen ona hiç dikkat etmiomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?