2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Canım daha var 20 haftaya ben de alabilirimdikkat ediyorum ama belli olmaz
Ben hiç dikkat etmedim ama bu ayki tahlillerimde kan değerin 11 çıktı onu attırmak iöin bi beslenme düzeni oluşturmalıyım kendime belki bundan sonra daha yavaş şişerim iş ağzı tutmakta bitiyor

Ben hiç dikkat etmedim ama bu ayki tahlillerimde kan değerin 11 çıktı onu attırmak iöin bi beslenme düzeni oluşturmalıyım kendime belki bundan sonra daha yavaş şişerim iş ağzı tutmakta bitiyor
Aynen öyle canım.ben doğru dürüst tatlı tüketmiyorum canım istemiyor.çayı kahveyi de bıraktım.benim derdim ekmek onu da tam buğday yiyorum azalttım biraz

Ben ekmek makarna hamur işi tatlı çikolata dahil hiç birşey yiyemiyorum zaten çorba ve sebze yemeği birde meyveyi alıyor içim ama buna rağmen çok hızlı kilo artışı var tartıda
Görünüşte kilo aldığım hiç belli değil ama kocaman bir göbüş var üç tane olduğu için mi böyle aceba

tabıkı 3 tane hepside kocaman oldular yanyana koy hepsi 9 aylık bebek kadar

tabıkı 3 tane hepside kocaman oldular yanyana koy hepsi 9 aylık bebek kadar
Aynen öyle canım
Bugün kontrolüm vardı şükür hepsi iyi bir ay sonra ciğer geliştirici yapılacak kısmetse 32 yada 33 haftalık doğum olacak dedi drum
Hepsi 500 gr mı geçmiş minyatür bebek olmuşlar çok şükür rabbime
Benim tartı çok tartıyormuş Dr dakine göre 8 kilo almışım bugünler iyi günlerin sen yürüdüğün oturabildiğine şükret diyor

ay sağlıkla büyüsünler bebişlerin sağ salim hepsini kucakla inşallah ohh eşit eşit büyüsünler minnoslar hiç biri geri kalmasın rabbim yardımcın olsun canım

Oh ne güzel bana da nasip olur inşallah 33 leri görmek. Sen hangi vitaminleri kullanıyosun acaba ben gyno feron ile vinalaca devam ediyorum ama kab değerim sınırın altında ilerleyen haftalarda daha da düşecek dedi sağlık ocağındaki hemşire ne yapsam bilemedim

Canım bende vitamin çok
Ferro sanol sabah aç karnına bir tane
Formula xl 3x1
Regenesis 1x1
Devit 3damla günde 1 kere 9damla

Benim kanım iyi ama b12 ile d vitamini düşük

kızlar hepinize merhaba, sağlıklı hamilelikler diliyorum:) diğer bir forumda rahim ağzı açıklığı nedeniyle 14. haftada dikişten falan bahsetmişler. benim doktorum hiç bu konuda bilgilendirmedi. sizde bilen var mı nedir bu durum? ne zaman ölçüm yapılıyor, ben bugüne kadar hep alttan muayne oldum hiç denmedi rahim ağzı şu kadar bu kadar diye, acaba bizim mi sormamız gerek... çünkü doktorlar önceden erken doğum geçirmediysen ona hiç dikkat etmiomus

Baktiginsa bisey olsa soyler zaten ... ben bikere 17. Haftada falan kasilmam ve akintim var dedim o zaman bi bakalim acilma falan olmasin dedi. Yani oyke sikayetler olmadan durup dururken bakmiyolar zaten..

Sadece artij bu hafta gittigimde 25 olucam bu kontrolun altan olacagini kultur falan alacagini soyledi

Rahim ağzı dikim işlemine serklaj deniyor. Benim ilk hamileliğim ve ikiz. Bu işlemden korktuğum için sordum ilerde açıklığım olursa serklaj yapar mısınız diye. Ben inanmıyorum serklajın Doğumu önlediğine. Doğum başlarsa hiçbişey önüne geçemez dedi. Doktorumun bilgisine güvendiğimden h sorgulamadım ve araştırmadım bile. Ultrason yaparken servikal uzunluğa bakılıyor. 4 cm uzunluk normal. 2 ve altı risk demek yani yavaş yavaş bebek aşağı iniyor. Doktorun bakıyordur bence her muayenede. Bana da hiç söylemedi doktorum son kontrole kadar. Ben sorunca 4 cm serviksin bi sıkıntı yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…