- 13 Ocak 2020
- 100
- 47
- 18
- 38
- Konu Sahibi Kelebeeek1987
-
Ayy çok sevindiim hayırlıı olsuunBenim bat da 15 2 gün önce test yaptım 2.çizgi silik çıktı dün kan verdim 20.8 çıktı değerim doktorum değerin yüksek hamilelik görünüyor ama kesin diyemem dedi 1 hafta sonra ya tekrar test yapıcak mide bulantım dünden beri ara ara ayaklarımda ağrıyor kasıklarımda baskı göğüs hassasiyeti var ama doktor kesin demediği için kendimi de umutlandırmak istemedim ayın 17 dedi ama ben yine dayanamayıp yarın kan testi yaptırcam hayırlısı bakalım canım
Sizce test yapmak için erken mi çıkmaz mı?yarın yaparsam bat a 4 gün kala yapmış olucam.ama diyorum ki eğer varsa silik de olsa çıkar belki diyorum.ama ben bir belirtide hissetmiyorum sankiAyy çok sevindiim hayırlıı olsuunGenel de 2 gün de bir kan testi istiyorlar 1 hafta çok bencede beklemeyin derim.2 gün de kanda ki hcg 2 katına çıkıyormuş.inşallah değeriniz yükselir.
Tamam canım benim zaten bu heyecana daha fazla dayanamıycamYap kuzum testi içinde kalmasın inşallah çıkar RABBİM nasip eder
Oldu hatta eşim göbeğin hamile gibi duruyor dediTamam canım benim zaten bu heyecana daha fazla dayanamıycambir de bişey sorucam sana Silik çizgi testi yaptıktan ne kadar süre sonra çıktı canım?buarada bende acaip bir şişkinlik var.genelde adetime 1 kaç gün kala olurdu ama bu ay full patlayacak gibi oldum senin de böyle oldu mu?
Hımmm anladım canım bak şimdi daha da bi umutlandım valla karnım 3 aylık gibi şiştiOldu hatta eşim göbeğin hamile gibi duruyor dedi6 dk sonra çıktı canım hatta zar zor görünüyordu 10 dk da silik daha da gözle görülür oldu zaten 20 dk dan sonra doğru sonuç vermiyor diye biliyorum inanmayıp ertesi günde dememiştim yine aynı çıkınca direk hastaneye gittim canım
Tamaam canım haber ver bence senin hcg katlanmıştır Allah ın izniyleeAmin canım yarın haber veririm
Umudumuz boşa gitmez inşallah
AmiiinAy inşallah canım yarın ikimizinde güzel haberlerle gelmemizi nasip et ALLAHIM
Doktora göründün öü canımBende bu yılı hamilelik ile geçirmek istiyorum. Ama bende duzensızlık var mı o yuzden ovulasyonu bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?