- Konu Sahibi Kelebeeek1987
-
İşte hangı marka olacak ona pek güvenemiyorum. Kaç gün surecek sonuçta çok duzensız bir gunüm varAllah gönlüne göre versin canıö inşallah hepimiz hamiş oluruz bu seneovulasyon kitlerinden alıp yumurtlama gününü takip etsen faydasını görürsün bence
Canım benim çok teşekkür ederim benimki daha ince dediğim gibi sadece güneşte belli oluyor bekleyip görücez artık.neyse ki senden güzel haberler aldıkZar zor görünüyor ordu
Haklısın canım çok sabır istiyor zaten ben de aldım ama yapamadım.ama tutmazsa belki yaparım bu ayİşte hangı marka olacak ona pek güvenemiyorum. Kaç gün surecek sonuçta çok duzensız bir gunüm var
Merakla bekliyorum kuzum inşallah senden de güzel haberler gelirCanım benim çok teşekkür ederim benimki daha ince dediğim gibi sadece güneşte belli oluyor bekleyip görücez artık.neyse ki senden güzel haberler aldık
Sende de var mı duzensızlıkHaklısın canım çok sabır istiyor zaten ben de aldım ama yapamadım.ama tutmazsa belki yaparım bu ay
İnşallah canım inşallahİnşallah bizde sbl571 gibi hepimiz hamile kalır burada o heyecanlı süreci hepbirlikte yaşarız kızlaar
Canım ben de çok fazla yok ya 26 gün de yada 28 günde bir oluyorum.bu ay yumurtlama öncesi gelen yumurta akı gibi kıvamı olan akıntıyı baz aldım ilişkiden önce bakalım nasip artıkSende de var mı duzensızlık
Hayırlısı bakalım. Rabbım isteyen herkese anne olmayı nasip etsinCanım ben de çok fazla yok ya 26 gün de yada 28 günde bir oluyorum.bu ay yumurtlama öncesi gelen yumurta akı gibi kıvamı olan akıntıyı baz aldım ilişkiden önce bakalım nasip artık
Hoşgeldin canım benim bizim de bu ay ilk denememiz.bu arada benimde benimde çenemde aynı sivilce çıktı.daha çok yeni canım bak benşm bat a 4 gün kala test yaptım ama çoook silik çıktı o yüzden umutlanmıyorum.inşallah hayırlı haberler alırsın canımKızlar bizimde bu ay ilk denememiz yumurtlama üstünden 1 hafta geçti ama ne bir adet belirtisi ne bir gebelik belirtisi var. Adet yaklaşınca göğüslerim ağrırdı o bile yok sadece bir anda 4 tane birde sivilce çıktı suratımda ama onun dışında hiç bir belirti yok kasıklarımda da bir his sancı filan yok
Adete 5 gün kalada başlayabilirKızlar bizimde bu ay ilk denememiz yumurtlama üstünden 1 hafta geçti ama ne bir adet belirtisi ne bir gebelik belirtisi var. Adet yaklaşınca göğüslerim ağrırdı o bile yok sadece bir anda 4 tane birde sivilce çıktı suratımda ama onun dışında hiç bir belirti yok kasıklarımda da bir his sancı filan yok
Pik gördüğümden bu yana 1 hafta oldu adetede 1 hafta 5 gün civarı var tam aynı gün olmuyor her ay bazen 26 bazen 27 bazen 28 günde birAdete 5 gün kalada başlayabilir
İnşAllah canım ama kendime soz verdim 10 gün sonra yani 24 aralığa kadar test yapmicam adet gelmezse 10 gün sonra bir deneyeceğim ama pek ümidim yok hiç belirti yok hemde hiçHoşgeldin canım benim bizim de bu ay ilk denememiz.bu arada benimde benimde çenemde aynı sivilce çıktı.daha çok yeni canım bak benşm bat a 4 gün kala test yaptım ama çoook silik çıktı o yüzden umutlanmıyorum.inşallah hayırlı haberler alırsın canım
Olsun canım belli olmaz hiç belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenenler de varİnşAllah canım ama kendime soz verdim 10 gün sonra yani 24 aralığa kadar test yapmicam adet gelmezse 10 gün sonra bir deneyeceğim ama pek ümidim yok hiç belirti yok hemde hiç
Hayırlısı olsun canım ama benim ümidim yok ne yazıkki çünkü ben birşeyi bekleyince olmuyor ve sürekli düşünüp bekliyorum o yüzden olmaz biliyorum ki beklemediğim umudumu kestiğimbir an olacakOlsun canım belli olmaz hiç belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenenler de varbakarsın bize bi süpriiz olur
Haklısın canım ama inan hepimiz öyleyiz.insan sürekli kafasından kuruyor yok belim mi ağrıyor yok midem mi bulanıyor çoğu psikolojik.şöyle bir rahat olsak stres yapmasak belki hemen olacak.ama herşeyin bir vakti var tabiHayırlısı olsun canım ama benim ümidim yok ne yazıkki çünkü ben birşeyi bekleyince olmuyor ve sürekli düşünüp bekliyorum o yüzden olmaz biliyorum ki beklemediğim umudumu kestiğimbir an olacak
Bende şuan işte neden belirti yok diye kafaya taktım adet olacak olsam da belirtim oluyor hamile olacak olsam da olması lazım ama yok yani kendimi dinliyorum bir yerim agrıcak mı diye ama yok agrımıyorHaklısın canım ama inan hepimiz öyleyiz.insan sürekli kafasından kuruyor yok belim mi ağrıyor yok midem mi bulanıyor çoğu psikolojik.şöyle bir rahat olsak stres yapmasak belki hemen olacak.ama herşeyin bir vakti var tabi
Kendini dinleme canım herkesin hamilelik süreci farklı işliyor sonuçta.başkalarının yaşadığı belirtileri ille bizde yaşıycaz diye birşey yok spnuçta.bu arada benim kanamam oldu bakalım biraz bekliycem regl mi değil mi diye.yani 18 inde olmam gerekiyordu ama bazen böyle olabiliyor.bakalım yoğunlaşırsa regl oldum demektirBende şuan işte neden belirti yok diye kafaya taktım adet olacak olsam da belirtim oluyor hamile olacak olsam da olması lazım ama yok yani kendimi dinliyorum bir yerim agrıcak mı diye ama yok agrımıyor
Haklisin canim ben adet 1 hafta gecikince yaparim yoksa hayal kirikligi muhtemel oluyor sen sogan kürü uyguladin mi ve bu şiş olan karından bendede var psikolojik degilse şayet
Zar zor görünüyor ordu
Kızlar bizimde bu ay ilk denememiz yumurtlama üstünden 1 hafta geçti ama ne bir adet belirtisi ne bir gebelik belirtisi var. Adet yaklaşınca göğüslerim ağrırdı o bile yok sadece bir anda 4 tane birde sivilce çıktı suratımda ama onun dışında hiç bir belirti yok kasıklarımda da bir his sancı filan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?