- 26 Kasım 2019
- 164
- 117
- 23
- 32
- Konu Sahibi Kelebeeek1987
-
Evet gorundum. Klomen verdi kullandım. Sonuç çıkmadı bende o aralar başka bir suru ilaç kullanmıştım. Yazık dedım beden bunu kaldırmaz deyip tum ilaçları bırakıp alternatif şeyler denedim. Bır ay boyunca hayıt kullandımDoktora göründün öü canım
İbrahim sarac oğlunun soğan suyu küfrünü biliyormusun cevremde bu kürü uygulayıp adeti düzene girenleri çok gördüm sende dene istersen ama şüpem varsa tahlil yap ondan sonra deneBenimde inanılmaz belim ağrıyordu eğildiyim zaman tutulur gibi oluyordu o derece süpem varsa idrar testi yap adetin kac gün var
Bende bu yılı hamilelik ile geçirmek istiyorum. Ama bende duzensızlık var mı o
Allah gönlüne göre versin canıö inşallah hepimiz hamiş oluruz bu seneBende bu yılı hamilelik ile geçirmek istiyorum. Ama bende duzensızlık var mı o yuzden ovulasyonu bulamıyorum
Ilk 10 dk da cikmişsa hamilesin canim bence ama sonrasinise kuruma cizgisi diyorlarSbl571 canım ben testi yaptım ama p kadar hayal gibi ince hayal gibi bir çizgiki sadece güneşte belli oluyor.senin ilk testin nasıldı duruyorsa fotosunu atabilir misin canım?bir de sen bugün test yatıracaktın kan verdin mi ne oldu?
Yaaa süper çook sevindim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım doktora gittim 74 olmuş değerim gayet sağlıklı 4 haftalık bir gebeliğin var dedi darısı inşallah sana
15-20 dk arası çıktı galiba adet tarihim gecikince tekrarlıycam testi çünkü hayal kırıklığı çok zor kendimi inandırmak istemiyorumIlk 10 dk da cikmişsa hamilesin canim bence ama sonrasinise kuruma cizgisi diyorlar
Bence de bekle biraz15-20 dk arası çıktı galiba adet tarihim gecikince tekrarlıycam testi çünkü hayal kırıklığı çok zor kendimi inandırmak istemiyorum
Hayırşı olsun aramıza hoşgeldin bat a daha varmış acele etme bence test için ben 4 gün kala yaptım hayal gibi bir çizgi çıktı böylesi inan daha zor canımMerhabalar bende sogan kürü uyguluyorum 11.gün bugün kürde bata daha cok var ama nasip
Haklisin canim ben adet 1 hafta gecikince yaparim yoksa hayal kirikligi muhtemel oluyor sen sogan kürü uyguladin mi ve bu şiş olan karından bendede var psikolojik degilse şayetHayırşı olsun aramıza hoşgeldin bat a daha varmış acele etme bence test için ben 4 gün kala yaptım hayal gibi bir çizgi çıktı böylesi inan daha zor canım
Ve hep gaz sıkışmasi onun harici akinti fazlaligi baska bir sey yokHayırşı olsun aramıza hoşgeldin bat a daha varmış acele etme bence test için ben 4 gün kala yaptım hayal gibi bir çizgi çıktı böylesi inan daha zor canım
Yok canım daha bizim ilk denememiz ve hiç bir kür uygulamadım.ama acaip bir şişkinlik var onu çözemedim neyse adet olana kadar yine de umut var.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah en doğru zamanda alalım en güzel haberleriHaklisin canim ben adet 1 hafta gecikince yaparim yoksa hayal kirikligi muhtemel oluyor sen sogan kürü uyguladin mi ve bu şiş olan karından bendede var psikolojik degilse şayet
Canım benimkide öyleydi kaç dk sonra çıktıSbl571 canım ben testi yaptım ama p kadar hayal gibi ince hayal gibi bir çizgiki sadece güneşte belli oluyor.senin ilk testin nasıldı duruyorsa fotosunu atabilir misin canım?bir de sen bugün test yatıracaktın kan verdin mi ne oldu?
İnşallah kuzum amin darısı başına inşallah RABBİM sanalda nasip ederYaaa süper çook sevindim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallah nasip olur canımMerhabalar bende sogan kürü uyguluyorum 11.gün bugün kürde bata daha cok var ama nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?