2020 de Hamile Kalmak İsteyenler:)

Doktora göründün öü canım
Evet gorundum. Klomen verdi kullandım. Sonuç çıkmadı bende o aralar başka bir suru ilaç kullanmıştım. Yazık dedım beden bunu kaldırmaz deyip tum ilaçları bırakıp alternatif şeyler denedim. Bır ay boyunca hayıt kullandım

Ama daha bir şey yok ve eşim çok istiyor. Belim agrısa hamile olabilir mısın diyor

Benimde inanılmaz belim ağrıyordu eğildiyim zaman tutulur gibi oluyordu o derece süpem varsa idrar testi yap adetin kac gün var

Benimde inanılmaz belim ağrıyordu eğildiyim zaman tutulur gibi oluyordu o derece süpem varsa idrar testi yap adetin kac gün var
İbrahim sarac oğlunun soğan suyu küfrünü biliyormusun cevremde bu kürü uygulayıp adeti düzene girenleri çok gördüm sende dene istersen ama şüpem varsa tahlil yap ondan sonra dene

Bende bu yılı hamilelik ile geçirmek istiyorum. Ama bende duzensızlık var mı o yuzden ovulasyonu bulamıyorum
Allah gönlüne göre versin canıö inşallah hepimiz hamiş oluruz bu seneovulasyon kitlerinden alıp yumurtlama gününü takip etsen faydasını görürsün bence

Sbl571 canım ben testi yaptım ama p kadar hayal gibi ince hayal gibi bir çizgiki sadece güneşte belli oluyor.senin ilk testin nasıldı duruyorsa fotosunu atabilir misin canım?bir de sen bugün test yatıracaktın kan verdin mi ne oldu?

Ilk 10 dk da cikmişsa hamilesin canim bence ama sonrasinise kuruma cizgisi diyorlar

Hayırşı olsun aramıza hoşgeldin bat a daha varmış acele etme bence test için ben 4 gün kala yaptım hayal gibi bir çizgi çıktı böylesi inan daha zor canım
Haklisin canim ben adet 1 hafta gecikince yaparim yoksa hayal kirikligi muhtemel oluyor sen sogan kürü uyguladin mi ve bu şiş olan karından bendede var psikolojik degilse şayet

Haklisin canim ben adet 1 hafta gecikince yaparim yoksa hayal kirikligi muhtemel oluyor sen sogan kürü uyguladin mi ve bu şiş olan karından bendede var psikolojik degilse şayet
Yok canım daha bizim ilk denememiz ve hiç bir kür uygulamadım.ama acaip bir şişkinlik var onu çözemedim neyse adet olana kadar yine de umut var.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah en doğru zamanda alalım en güzel haberleri

Canım benimkide öyleydi kaç dk sonra çıktı

Eklentiler

• IMG_20200112_085836.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 87
Zar zor görünüyor ordu

Eklentiler

• IMG_20200112_085711.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20200112_094729.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…