- 23 Mayıs 2018
- 1.703
- 3.092
- 63
Çok haklisin, ben de 9 yıl boyunca hayırlı zamanda hayırlısıyla dedim, rabbim kime ne vereceğini biliyor dedim, vakit saat bekliyor dedim. Şükürler olsun bugünleri gördüm. Şimdi de bunca zaman sonra nasip eden rabbim koruyup kollayacaktir, bu dünyadan nasibi varsa kavuşacağız Allah'ın izniyle diyorum. Olumsuz birşey yaşarsak da nasibi yokmuş diyeceğiz ne yapalım.. Kimsenin lafıyla içimizi curutmeyelim
Bir de devlette eşleri almıyorlar ya o da sorun. İkisine de çok güveniyorum. Bir de benim haşimato olduğu için TSH bakılacak sürekli, ayda bir gider baktiririm diyorum.
Sucuk mu yasak ekmek mi? Ben glutensiz besleniyorum uzun süredir, ama karabuğday, badem unu vs ile ekmekler yapıyorum. Sucuk da duvee den katkısız , antibiyotiksiz doğal besi hayvan etinden sucuk aldım. Karabuğday ekmeği ile tost yaptım yedim dün. Katkısız sucuk bulamazsan kıymaya baharatları katıp pişir öyle yap bence![]()
sucuk yasak ayy o markaya bakayım bulabilirsem alayım normalde de hiç yediğim birşey değil ama canım çekiyor bu dönemde