• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bu çayı nasıl hazırlıyosunuz. Hepsinden bi kaşık mı? Kimyon toz mu? Diğerleri nasıl aktardan nasıl istiyoruz. Günde ne kadar veriyosunuz. Siz iiçiyo musunuz. Bi detay verin da
Aktardan hepsini tane olarak alıyoruz canım..
1 çay bardağı kaynamış suya
1 silme çay kaşığı rezene
1 silme çay kaşığı kimyon
Çok az da anason koyup bir haşım kaynatıp soğutmaya bırak ılıyınca 1 çay kaşığı ver..
Kalanı içiyorum ben..

Bu durum bizde de var mamayı değiştirdim olmadı meme veriyorum aynı mama veriyorum aynı biberonla da kavga ediyor benimle de kavga ediyor iki kere çekip bağırıp ağlıyorlar gaz var desem çıkarıyorum da sancı mı var anlamadım ki uyku arasında yediriyorum çok güzel yiyorlar
Senin ikizler nasıl nasıl gidiyor🙈

Kızlar günlük rutininiz nedir ben gün içinde yapacak hiçbir şey bulamıyorum bu çocuğu oyalamak için.
Anakucağına koydum onda da sallamazsam durmuyo. Tüm gün kucağımda gezmek istiyo oturunca da kıyamet kopuyo
Bizim de gunluk ayni annem aliyor kucağına agliyor esim de de agliyor bir tek benim kucakta gezmek istiyor🤔🤔oturuyorum aynı pozisyonda tutup yine agliyor cok uyanık bu çocuklar 😃

Kızlar günlük rutininiz nedir ben gün içinde yapacak hiçbir şey bulamıyorum bu çocuğu oyalamak için.
Anakucağına koydum onda da sallamazsam durmuyo. Tüm gün kucağımda gezmek istiyo oturunca da kıyamet kopuyo
Bi rutinimiz yok ama gun icinde o uyanikken duz bir yere yatiriyorum sonra bebek egzersizi yaptiriyorum, yuz ustu yatiriyorum, yuzumu yakladtirip konusuyorum, sarki soyluyorum, masaj yapiyorum. A4 kagida siyah beyaz sekiller bastim, onlari gosteriyorum. Mesgulsem ne yapiyorsam onu anlatiyorum. Bizimki sakin ama belki her bebek bunlarla eglenmez.

Kizlar benim bebisin gobegi iyileşmişti yeniden kabuk bağladı simdi anlamadim 48 gunluk olduk

Canım bence sen bir kontrole git bebeğin kilo alamına bak ona göre başlarsın başlama aman mama verme demiyorum yanlış anlama kilo alımındaki açıklığa göre miktarı doktor ayarlar sonra sen bebeğin içmesine göre ayarlarsın benim burada gördüğüm kadarıyla aynı kilolarda bebekler çok farklı dozda mama kullanıyor seni yanıltabilir miktarlar çünkü her bebeğin kilo açığı farklı ilk başlangıç dozunu bir profesyonel yardımıyla yap bence tabi yine karar senin benimki tavsiye 🥰
Hatta sen yarın asmye gidecektin dimi parazit için bebeği de götür tartsınlar bir aslında aynı yerde tartılması daha iyi okurdu ama en azından fikir verir sonra çocuk doktoruna değeri gönderip sorarsın gitmene de gerek kalkmaz 🥰
Cnm cok sağol benmde aklıma öyle geldi asmye gidicem hatta hastaneye de gidebilirim dediğin gibi doktor görsün öyle bilgi alalım mama için 👍👍

Bizim de gunluk ayni annem aliyor kucağına agliyor esim de de agliyor bir tek benim kucakta gezmek istiyor🤔🤔oturuyorum aynı pozisyonda tutup yine agliyor cok uyanık bu çocuklar 😃
Sürekli kucak uyanık olduğu her an kucakta gezmek istiyor. Her gün bir öncekinden daha zor oluyo taşımak
Bi rutinimiz yok ama gun icinde o uyanikken duz bir yere yatiriyorum sonra bebek egzersizi yaptiriyorum, yuz ustu yatiriyorum, yuzumu yakladtirip konusuyorum, sarki soyluyorum, masaj yapiyorum. A4 kagida siyah beyaz sekiller bastim, onlari gosteriyorum. Mesgulsem ne yapiyorsam onu anlatiyorum. Bizimki sakin ama belki her bebek bunlarla eglenmez.
Ayy yatırınca sakince ağlamadan duran bebek. Çok nasiplisiniz

Biraz önce arabasında salon mutfak arası gidip geliyoduk. Özellikle halı eşik falan geçerken sallantılı geçince çok hoşlanıyo. Şanslıysam beş dakika koltukta oturabiliyorum ileri geri ittiriyorum o sırada, oturduğumu anlayana kadar. Sonra bi basıyor cami avlusuna bırakılmış feryadı. Bazen kafasını yüksekte tutup ayağımda sallıyorum bazen kucağımda oluyor. Bazen yastığı ağzı yukarda kalacak şekilde yükseltip yüzü koyun koyuyorum. Bazen beşiği sallıyorum. Alt değiştirmek bile bi. Aktivite. Bütün bu sayılanlar bazen 2 dk da bile sıkabiliyor. Sürekli yeni bişeyler bulmaya çalışıyorum yoksa malum cami avlusu mode on 😱😵

hamilelik ve doğum nasılsa bu çocukların huyları da kendilerine özel😁bazısı sakin bazısı hareketli bazısı kucak sever bazısı yatmakla rahat eder. ama bir şekilde büyüyecekler.
ben kucağa almıyorum çok fazla. alışırsa evde bir çocuk daha var kafayı yerim😁anakucağına koyup yanımda gezdiriyorum ben. mutfakta yemek yerken o da etrafı izliyor yattığı yerden.
ama dediğim gibi bazısı sakin oluyor. biz şu an öyleyiz. 21günlük olduk bugün

Bebeğim 3 gündür kakasını yapmadı doymuyor mu yoksa kabız mı oldu ki daha şimdiden sadece anne sütü içiyor ama anlamadım neyin nesidir

Kızlar benim midem bulanmıyor sabah bitek az bişe bulandı. Normal mi belirtilerin gitmesi. Paranoyak olacam ya :KK43::KK43:
Bak eskilerden ne buldum hey gidi günler 😂
Ben biraz önce ev süpürürken farkettim ufaklık oyun halısında sustu. Tabi süpürge kapanınca cıyaklama devam etti ama 10 dk da olsa orada vakit geçirdi. 😂

Kizlar sezeryan dogum yapan arkadaslar.
Dogumdan sonra sunu icseydim, su onerilseydi, bi sunu yapan olmadi vs vs
Yada sunu yaptim yada yaptirdilar iyiki yapmisiz dediginiz birseyler var mi.
Kahve agriyi alir diyorlar mesela sezeryan sonrasi.bunun gibi oneriler..

Back
X