Tahmin ettim o yüzden öyle yazdım
Canım

kocama ne oldu diye düşünme değişmedi de merak etme eski haline dönecek herşey bize hormonlarla yüklenen annelik duygusu maalesef babalara yüklenmiyor hemen ve ne yapacaklarını bilmiyorlar yapamıyorlar da bunun verdiği suçluluk duygusunu senin üzerinden baskılıyor kendi altını alamıyor senin almana bin kulp takıyordur eşimden biliyorum

benimki de göbeği düşmeden altını almam dedi be bile zorlanıyordum tamam dedim şansıma göbek 13. Günde düştü

sonra verdim eline ilk tek yapama tabi ben tuttum bacakları nasıl sileceğini anlattım vs. Laf saydığı şeyin çok da kolay olmadığını gördü tüm görevlere dahil ediyorum meme hariç senin en büyük hatan ki hemen dön bu hatadan kendine yazık edersin o beceremiyor yavaş yapıyor diye dayanamayıp işlerimin tamamımı kendi omzuna almak olur sonra ona yapmadığı her iş kolay gelir ve akıl vermeye başlar

biraz zaman tanı o da daha babalığa alışamadı ki bir yerde okudum babalar da doğum sonrası psikolojik olarak lohusalık benzeri şeyler yaşarmış onlar için de aslında büyük sorumluluk bebek sahibi olmak bebek yanındayken de tartışmayın hiç hissediyorlar ben bunu kocama anlatamadım henüz kucakta bebek tutarken bana söyleniyor bebekle ilgili olsun olmasın sonra dönüp güzel kızım diyip bebeği seviyor

hiç anlamadı zaten diyorum

Yine elim durmadı yazdıkça yazdım işin özü ona da zaman tanı daha babalık ne bilmiyor paniklemek stres yapmak babalık sanıyor ben de geçenlerde babalık bu değil sen bu işi yanlış anlamışsın dedim kendine geldi bir silkelendi arada ağır konuşmak lazım yoksa anlamıyorlar hatalarını yapamadıkları için kendine kızgınlıklarını da yapan kişiden çıkartıyorlar bu da kendini savunma mekanizması bunları aşmanın tek yolu da onu beceremese de yarım eksik yapsa da yavaş yapsa da bebekle ilgili tüm sorumlulukları paylaşmak