• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Dinlen kuzum dinlen işteyken zor oluyor ben şuan çalışmıyorum ama evin işi işten beter 😂 birde eşim köy okulunda öğetmen benim ağrıdayız yollar kapalı birşey olsa inemiyoruz hemen korkum ondan birazda
Ayy haklısın evde insan hiç boş duramıyor..Ağrı'dasiniz demek Allah kolaylıklar versin canım inşallah cumartesi güzel haberlerini bekliyorum. Kesemizi ve bebişimizi görürüz inşallah Allahın izniyle bir an önce. Burada sende bulantı falan var mı? Bende yok iştahım da baya açık tabi sağlıklı şeyler yemeye özen gösteriyorum.

Sat 5+3teyim ben de ctesi doktora gidicem en son 7 şubatta gittim doktora 174tü beta hcg değerim arttı mı keseyi görür müyüm bilmiyorum sürekli aklım orda çalışıyorum ama kendimi veremiyorum resmen ctesiyi hem iple çekiyorum hem de korkudan gelmesini istemiyorum mide bulantım fln da pek yok tedirginim
Canım betahcg 2000 gecikince karından gözüktü benim senin de ctesi tahmini 2500 civarı olur gözükür diye tahmin ediyorum

Günaydın herkese :KK200:

Ben dün misafir agırladım evde eşimin arkadaslsri ve eşleri geldi 10 yetiskin 3 bebek vardı :emir_bebek: Gun icinde ayiptir soylemesi yemek icin biseyler hazirlarken ilk defa midem bulandi ara ara devam etti aksama kadar. Bir de durduk yere ter boşandım bir kaç defa. Sıcak basması oluyor. Umarım belirtiler boyle hafif gider.

O Oguzek tuba_33 tuba_33 yanlış anlamadıysam son regl tarihiniz 11 ocak, benimki gibi : ) ben henüz hiç doktora gitmedim, kan testi de yaptırmadım. bu aralar biraz fazla uyumak dışında hiçbir belirti de hissetmiyorum. yarın ilk muayeneme gideceğim. o zaman belki biraz gerçek gibi gelmeye başlar. şu an her şey sanal gibi. sizde de aynı his var mı?

Günaydın herkese bende hiç hamilelik belirtisi yok 😂 ne midem bulanıyor ne göğsüm hassaslaştı hamileliğe ilişkin hiç bi durum yaşamıyorum bu iyi bişey mi kötü bişey mi anlamadım bugün 6+1 olduk
Bende de hala belirti yok 6+6 yız bugün, çok şükür bir sıkıntı da yokmuş endileşenmeyin

Merhaba kızlar bugün kontrole gittim kalp atışlarını duyduk :) çok güzel bir duygu. Testler yapıldı guatr sınırda çıktı dahiliyeye gönderdi. Haftaya gidicez bişey olmaz inşallah.
Tam olarak kaçıncı haftadasınız ?
Hayırlı olsun duyduğunuz en güzel seslerdendir eminim :)

Günaydın herkese :KK200:

Ben dün misafir agırladım evde eşimin arkadaslsri ve eşleri geldi 10 yetiskin 3 bebek vardı :emir_bebek: Gun icinde ayiptir soylemesi yemek icin biseyler hazirlarken ilk defa midem bulandi ara ara devam etti aksama kadar. Bir de durduk yere ter boşandım bir kaç defa. Sıcak basması oluyor. Umarım belirtiler boyle hafif gider.
Dün bende de oldu sıcak basması, otobusteyim, kollarim vücudum yandı , ter attım resmen.. arada bir ateşim mi var benim falan dediğim oluyor. Çok yoğun olmasa da arada bir bir ogurtu tutuyor.

Kalp atışını duyan arkadaşlar size de doktorunuz bazı tahliller verdi mi bana açlık tokluk şeker d vitamini b12 vitamini anti rubella idrar testleri filan verdi

kizlar merhaba bugun doktora gittik kum dokuyormusum ve hafif enfeksiyon varmis bana antibiyotik verdi ve 6 tane serum bebegi gorduk kalp atislarini dinliyemedik daha cok kucuk 2 hafta sonra dinliyelim dedi ama orda kalp atimlarini gorduk

kizlar merhaba bugun doktora gittik kum dokuyormusum ve hafif enfeksiyon varmis bana antibiyotik verdi ve 6 tane serum bebegi gorduk kalp atislarini dinliyemedik daha cok kucuk 2 hafta sonra dinliyelim dedi ama orda kalp atimlarini gorduk

Çok geçmiş olsun, hiçbirşey olmaz Allah'ın izni ile çoğu gebelikte oluyor bunlar duyduğum kadarı ile. Bana da bir sürü test verdi, idrar ile ilgili birşey çıkabilir yarın yaptırıcam testleri

Back
X