- 28 Temmuz 2016
- 4.055
- 6.785
- 158
Hayırlı olsun hoş geldin aramıza :)Selam kızlar cuma günü 82 bhcg değeri ile aranıza katılmış bulunuyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun hoş geldin aramıza :)Selam kızlar cuma günü 82 bhcg değeri ile aranıza katılmış bulunuyorum![]()
Hayırlı olsun darısı bizeKızlar keseyi gördük karından![]()
Benimki uzunlamasına valla :)Kızlar keselerinizin şekli nasıl ? Yuvarlaksa kız, uzunlamasınaysa erkek olur diyorlar![]()
Sakin olmaya çalış biraz bence vardır bir bildiği birde aklına geleni doktoruna sor onlar hemen söylüyor neden olduğunu gereksiz bir şey sorsam bile cevap alıyorum :))HMM BENDE HİÇ SABİT TUTMADIDA bu arada bi su sesi gibi bsyde geliyo ama öle aleti git gel yapınca o yüzden aletin yaptıgı baskından dolayımı öle bi ses cıktı anlamadım :))çok şüpheciyim yaa ben sanırım
55426 heralde öyle bişeydi geçen hafta çarşamba günü şuan 6+2 deyimMaşallah canım kaç çıkmıştı beta hcg
Kan pıhtılaşmask çeşitli mutasyınlardan oluyor. En yaygını da faktör v bildiğim kadarıyla. Doktorla konuş her ihtimale karşı bence. Ama homozigot olunca daha büyük sorun oluyor. Doktor muhtemelen geçmişinde düşük filan varsa ona göre hareket eder. Umarım bi şey çıkmaz.Selamsize birşey sorucam bu kan pıhtılaşması olup olmadığı öğrenmek için ne yapmamız gerek benim kuzenim şuan hamile ve kan pıhtılaşmasından dolayı her gün iğne kullanıyor acaba genetik olabilir mi yani bende de var mıdır? Doktora söylesem test ister mi
canım çok geçmiş olsun.. çok zor çok acılı süreçkum dokuyorum kuzum birde bulantilar hic bir sey yiyemiyorum 3 kilo verdim
Evet canım çok güzel bir his :)Çok güzel bir his değil mi :)
hayırlı olsun hoşgeldin :)teşekkürler![]()
Allah korusun inşallah kucağına almayı nasip etsin kuzeninde durumun böyle olduğunu genetik olup olmayacağını sor bence .İşte neye göre gerekli görüp görmeyecek onu anlamıyorum benim ilk hamileliğimde de herşey yolunda gidiyordu ama 12 haftasında kalbi durdu ve nedeni belli olmadı hadi bunda da öyle olursa diye çok korkuyorum yine başlarda bi sıkıntı yok şükür ama sonunda yine sebepsizce kalbinin durmayacağını bilmiyoruz
hayırlı olsun hoşgeldin :)
Benimde 4+4 de 1356 çıktı ama bugün tek kese gördük55426 heralde öyle bişeydi geçen hafta çarşamba günü şuan 6+2 deyim
Çoğul gebelikten şüphelenen bendim. Hayırlısı olsun, güle güle büyütün :)kızlar günaydın geçmişi okuyamadım akşam.bakicam işler yoğun biraz bugün
sabah randevum vardı doktor soran biri vardı avcılar medicana dr faruk onur başeğmez tavsiye ederim çok ilgili herşeyi sormadan söylüyor
bide benim beta hcg için çok yüksek ikiz olabilir diyen biri vardı haklı çıktı iki bebeğinde sağlıklı çok şükür kalp atışını dinledik ikisininde ve her iki ailede de ilk ikiz
AYNI DURUM BENDE DE var burdaki bi çok insandada var biraz fazla okuyup bsyleri bilince burdaki olumsuz yazılarıda okuyunca endişeler artıyor malesefMerhaba hanımlar. Ben de geçen hafta hamile olduğumu öğrendim. Sürpriz oldu benim için. Doktora gittik kesesini gördüm. Ama nedense sürekli pimpirikli bi haldeyim. Acaba iyi mi, acaba bi sıkı tı çıkacak mı diye düşünmeden edemiyorum. İlk hamileliğim. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama acaba bu şekilde endişe etmem normal mi? Doktor olumsuz bir şey söylemese de olumsuz yazılardan çok etkilendim sanırım![]()
Gözün aydin canimMerhaba güzel anneler, bu sabah kesemizi gördük çok şükür rahme yerleşmiş, haftaya kalp atışı için çağırdı. Hepinize sağlık, sıhhat ve hep güzel haberler diliyorum![]()