• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
günaydın sevgili anne adayları :)

dün akşam doktora gittik boyumuz 1 cm olmuş fasulye büyüklüğündeymişiz :)
kalp atışlarını gördük ama doktorum 11. haftaya kadar dinlemeyi önermedi, 40 defa ultrasona girmiş gibi oluyorsunuz 11. haftayı bekleyelim dedi bende kabul ettim :) ama o pıt pıt atışlarını gördüm :)

Günaydın ne kadar güzel, sağlıkla da kucağınıza alırsınız inşallah. Ne hissettiniz ağladınız mı ben de yarın gideceğim ne tepki vereceğimi çok merak ediyorum.

Ayy ne kadar güzel, hamileliğinizde böyle güle güle geçsin inşallah, Benim size göre daha erken, belki biz göremeyiz bile 6+5 teyim. Darısı başımıza :dua:

hepimizin çok güzel geçsin inşallah :)

bütün akşam dalga geçtik "salak şey pıt pıt nasıl atıyor kalbi " diye :) bütün gece yüzümüz güldü Allah soldurmasın, 2,5 yıl bekledik. tedavi ile olur diyordu doktorlar..

Günaydın kızlar . Bugün 6+3 gündeyim ilk kez mide bulantısı ve çok halsiz hissediyorum . Kahvaltımı yarım bırakmak zorunda kaldım

bütün akşam dalga geçtik "salak şey pıt pıt nasıl atıyor kalbi " diye :) bütün gece yüzümüz güldü Allah soldurmasın, 2,5 yıl bekledik. tedavi ile olur diyordu doktorlar..
Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin insallah

Bu arada doktor kese boyutuna bakarak 5+5 dedi ama tam günü bebeğin baş popo mesafesine göre belirlenecekmiş benim sat 31 Aralık benim hesaba göre bugün 6+0 olması gerekiyordu neyse şimdi buna hiç takamıcam kan ve idrar tahlili verdik haftaya çarşamba randevum var kalp atışı oluşmuş mu oluşmamış mı onu görebilmek için gidicez
Bide siz bu haftalarda sadece keseyi mi gördünüz yoksa boş veya dolu gebelik olup olmadığını anladınız ? Benim kesenin içinde küçük bişey var net bi şekilde gözüküyor o bebek olabilir mi ?
SAT TARİHLERMİZ AYNI banada doktor haftaya perşembe filan duyulabilir dedi beklemek ne zormus en son 1 hafta önce keseyi gördük ama cok küçüktü içinde bsy göremedm henüz ben bide pko luyum o yuzden gec yumurtlama oluyor sanırım 1 2 haftayı saymıyo doktorlar usg görüntüleri için ona göre tarih veriyorlar

Yok canım Allahın takdiri tabikide ben keşke olmayan varsayımlarada üzülmeseymişim diyorum olacağı varmış zaten.olurda hamile kalırsam adet tarihim 10 gün geçmeden gitmeyecem doktora en sağlıklısı bu imiş.yurtdışında en erken böyle alıyorlarmış öncesi gidemiyormuşsun.hem zaten gerekte yok ihtimallere kanmaya

geçmiş olsun üzüntünü anlıyorum kolay değil ama işte sağlıksızdı diyeceksin elden birşey gelmez zaten metanetlisin çok şükür herşey bizim için yakın zaman da sağlıkla gelsin bebişin .

Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin :)

Back
X