- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 33
gunaydin canimGünaydın kızlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin canimGünaydın kızlar![]()
inşallah :) allah kim istiyorsa nasip etsin. hepimiz kucağımıza sağlıkla alalım inşallah :)Maşallah işte bize de yaşatır Rabbim :)
günaydın sevgili anne adayları :)
dün akşam doktora gittik boyumuz 1 cm olmuş fasulye büyüklüğündeymişiz :)
kalp atışlarını gördük ama doktorum 11. haftaya kadar dinlemeyi önermedi, 40 defa ultrasona girmiş gibi oluyorsunuz 11. haftayı bekleyelim dedi bende kabul ettim :) ama o pıt pıt atışlarını gördüm :)
İlk mi öğreneceksinizGünaydın sevgili arkadaşlar :) Kanımı verdim öğleden sonra sonuç alacağım :)
Güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın sevgili arkadaşlar :) Kanımı verdim öğleden sonra sonuç alacağım :)
İnşallah yazmıştım telefon işte yapmış. Aminn hepimiz sağlıkla alalım yavrularımı kucaklarımızainşallah :) allah kim istiyorsa nasip etsin. hepimiz kucağımıza sağlıkla alalım inşallah :)
benimde yarin 7+4 olucak insallah duyarim canim
Günaydın ne kadar güzel, sağlıkla da kucağınıza alırsınız inşallah. Ne hissettiniz ağladınız mı ben de yarın gideceğim ne tepki vereceğimi çok merak ediyorum.
Teşekkür ederim canım.hosgeldin canim tebrikler
Ayy ne kadar güzel, hamileliğinizde böyle güle güle geçsin inşallah, Benim size göre daha erken, belki biz göremeyiz bile 6+5 teyim. Darısı başımızayok ağlamadım baya güldüm :) sanırım çok duygusal bir insan değilim :)

Ayy ne kadar güzel, hamileliğinizde böyle güle güle geçsin inşallah, Benim size göre daha erken, belki biz göremeyiz bile 6+5 teyim. Darısı başımıza![]()
Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin insallahhepimizin çok güzel geçsin inşallah :)
bütün akşam dalga geçtik "salak şey pıt pıt nasıl atıyor kalbi " diye :) bütün gece yüzümüz güldü Allah soldurmasın, 2,5 yıl bekledik. tedavi ile olur diyordu doktorlar..
SAT TARİHLERMİZ AYNI banada doktor haftaya perşembe filan duyulabilir dedi beklemek ne zormus en son 1 hafta önce keseyi gördük ama cok küçüktü içinde bsy göremedm henüz ben bide pko luyum o yuzden gec yumurtlama oluyor sanırım 1 2 haftayı saymıyo doktorlar usg görüntüleri için ona göre tarih veriyorlarBu arada doktor kese boyutuna bakarak 5+5 dedi ama tam günü bebeğin baş popo mesafesine göre belirlenecekmiş benim sat 31 Aralık benim hesaba göre bugün 6+0 olması gerekiyordu neyse şimdi buna hiç takamıcam kan ve idrar tahlili verdik haftaya çarşamba randevum var kalp atışı oluşmuş mu oluşmamış mı onu görebilmek için gidicez
Bide siz bu haftalarda sadece keseyi mi gördünüz yoksa boş veya dolu gebelik olup olmadığını anladınız ? Benim kesenin içinde küçük bişey var net bi şekilde gözüküyor o bebek olabilir mi ?
benimde bu zamanlarda basladi insallah biran once gecer yoksa cok zorGünaydın kızlar . Bugün 6+3 gündeyim ilk kez mide bulantısı ve çok halsiz hissediyorum . Kahvaltımı yarım bırakmak zorunda kaldım
Yok canım Allahın takdiri tabikide ben keşke olmayan varsayımlarada üzülmeseymişim diyorum olacağı varmış zaten.olurda hamile kalırsam adet tarihim 10 gün geçmeden gitmeyecem doktora en sağlıklısı bu imiş.yurtdışında en erken böyle alıyorlarmış öncesi gidemiyormuşsun.hem zaten gerekte yok ihtimallere kanmaya
sat 31 aralıkmı sizinde :)Ayy ne kadar güzel, hamileliğinizde böyle güle güle geçsin inşallah, Benim size göre daha erken, belki biz göremeyiz bile 6+5 teyim. Darısı başımıza![]()
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin :)hepimizin çok güzel geçsin inşallah :)
bütün akşam dalga geçtik "salak şey pıt pıt nasıl atıyor kalbi " diye :) bütün gece yüzümüz güldü Allah soldurmasın, 2,5 yıl bekledik. tedavi ile olur diyordu doktorlar..
Saol canım birliktemi doğuracağız şimdi vay beBenimde 11 ocakhayırlı olsun..