- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürlerhosgeldin canim tebrikler
Amin canım saolHayırlı olsun:)
tuba_33 canım ya biz aynı günüz ya sen kan verdin mi him yakın zamnda şimdi ben verdim pzt günü 256 cıktı cumartesi kısmeyee tekrar vericem kasıklarımda ağrı var böle baskı gbi sendede varmı çok şiddetli değilse korkmayın diyorlar sende durum ne işk benim daha çok heyecanlıyım
Evet çok zor ne yesem hemen gidiyor çabuk geçsin inşallahbenimde bu zamanlarda basladi insallah biran once gecer yoksa cok zor
ben de hiç memnun değilim sorma.. bunu araştırdığımda da ultrasonun çok yeni bi teknoloji olduğu yaklaşık 30 40 senedir bu amaçla kullanıldığını ama etkilerinin tam olarak bilenemeyeceği için sonuçları görülmeden yapma taraftarı olmadıklarını öğrendim. amerika avustrulya tüm avrupa canada da bu şekildeymiş. bir şekilde Türkiyede aşırı yaygın..Bizde 3sizden bir tık iyiymişiz... Şaka bir yana gerçekte hiç memnun değilim bu konuda.
ben de hiç memnun değilim sorma.. bunu araştırdığımda da ultrasonun çok yeni bi teknoloji olduğu yaklaşık 30 40 senedir bu amaçla kullanıldığını ama etkilerinin tam olarak bilenemeyeceği için sonuçları görülmeden yapma taraftarı olmadıklarını öğrendim. amerika avustrulya tüm avrupa canada da bu şekildeymiş. bir şekilde Türkiyede aşırı yaygın..
7. Haftada genelde duyulur evet. Ben de cumartesi 6+5 te olucam randevum var bakalımHaftaya çarşamba randevum var o gün 6+5 günlük olucaz acaba kalp atışı görülür mü ? Burda genelde 7 haftalıkken görülmüş
AYy saol ya valla içe su serptin korkuyorum bende Ağrı var diye dinleniyorum sürekli yatıyorumm belim ağrımasın diyeağrılar normal, arada bir yerimden sıçratan batmalar bile oluyor. ağrılar adet ağrısı gibi benim ama kanama olmadığı sürece sıkıntı yok :)
AYy saol ya valla içe su serptin korkuyorum bende Ağrı var diye dinleniyorum sürekli yatıyorumm belim ağrımasın diye
Evet canım aynen bende bu kurallara uyuyorum senin ne kadar oldu şimdi 4+5 benim bugunyok rahat ol dün doktora gidip ağrılarım oluyor dedim ben bir ara düşük yapacağım sandım, bildiğimiz adet ağrısı çektim ama çok şükür hiç bir şey olmadı. kanama olmadığı sürece sıkıntı yok. şuan rahmimiz büyüyor, içimiz de büyüyen bir canlı var (çok korkutuyor bu beni) aslında düşününce bu ağrılar normal geliyor :)
tabi ki ağır kaldırmıyoruz canımızı sıkmıyoruz stres yapmıyoruz :)
7+3 teyiz Allahın izniyle :)Evet canım aynen bende bu kurallara uyuyorum senin ne kadar oldu şimdi 4+5 benim bugun
Beni Dr 6+3ken çagırdı kalp atışı içinHaftaya çarşamba randevum var o gün 6+5 günlük olucaz acaba kalp atışı görülür mü ? Burda genelde 7 haftalıkken görülmüş
Ohh maşallah sen kurtarmışsın baya ben daha göremedim keseyi inşallah cumartesi inersek merkeze görcez7+3 teyiz Allahın izniyle :)
Ohh maşallah sen kurtarmışsın baya ben daha göremedim keseyi inşallah cumartesi inersek merkeze görcez