- 9 Şubat 2020
- 973
- 1.297
- 43
- 35
Allah yardımcın olsun ne kadar zor bi bekleyiş tahmin edebiliyorum ama sabretmekten başka çare yokKendimi olumsuza alıştırmaya başladım ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun ne kadar zor bi bekleyiş tahmin edebiliyorum ama sabretmekten başka çare yokKendimi olumsuza alıştırmaya başladım ben![]()
Senin nasıl geçti randevunAllah yardımcın olsun ne kadar zor bi bekleyiş tahmin edebiliyorum ama sabretmekten başka çare yok
Canım benim en son 8 gün önceydi 174tü beta hcg daha sonra işte gittiğimde kana bakmadı direk muayene etti göründü son betaya bakmadı o gün gerek yok önemli olan görünmesiydi dedi benim kasıklarım ağrıyor sanki ya kanama fln yok da üşüyorum gibi sende de var mı öyle belirtiler :)Hayirli olsun benimle ayni gibi bende 4×4 gördüm tabi benimki alttan bakti cikti hcg ve ultrasona göre değişebiliyor senin hgc kaçti kese cikti![]()
Kasık ağrısı , iğne batar gibi ağrılar kanama olmadıkça hepsi normal rahim kendini hazırlıyor mucizesineCanım benim en son 8 gün önceydi 174tü beta hcg daha sonra işte gittiğimde kana bakmadı direk muayene etti göründü son betaya bakmadı o gün gerek yok önemli olan görünmesiydi dedi benim kasıklarım ağrıyor sanki ya kanama fln yok da üşüyorum gibi sende de var mı öyle belirtiler :)
HaklısınOlumsuzun olumlu yanlarını düşün . Sağlıklı gebelik her türlü ilerliyor . Hatta mucize gibi ilerleyenleri bile oluyor . Kadın bebek düşünmediği için kürtaj oluyor ve keseyi alamıyorlar, kadının gebeliği devam ediyor bir ay önce çıkmıştı bu haber . Bebek resmen dünyaya gelmek için zorla tutunuyor .
değer artmıyorsa bir anomali var demek ki . Sağlıklı gebelik , sağlıklı bebek hepimizin arzusu . İyi yanlarını görmeye çalış .
Allah yardımcın olsun ne kadar zor bi bekleyiş tahmin edebiliyorum ama sabretmekten başka çare yok
Kendini de üzme sakın bu senden kaynaklı birşey de değil . Bunu tek yaşayan da sen değilsin .Haklısın![]()
Yaaa insan aklına düştüğü öğrendiği andan itibaren öyle bir anneliği yaşamaya başlıyor ki daha şimdiden nasıl korumacıyız nasıl geçecek zaman bakalımKasık ağrısı , iğne batar gibi ağrılar kanama olmadıkça hepsi normal rahim kendini hazırlıyor mucizesine![]()
Çok teşekkür ederim desteğiniz için..Kendini de üzme sakın bu senden kaynaklı birşey de değil . Bunu tek yaşayan da sen değilsin .
Açıkçası bende çok emin değilim tahmini doktorumun söylediği 19 AralıkMerhabalar acaba son adet tarihinizi ogrenebilirmiyim bende testle öğrendim henüz doktora gitmedim
Herkese mrb bugün doktora gittim. 6+5 im. Kese hala küçük büyümemiş. 5 hafta ile uyumlu. Bir hafta önce de böyleydi. Doktor beta hcg baktı sonuç 6600 çıktı. Fikirlerinizi almak istiyorum..
İnşallahUmarım bir mucize olur ve burada sizlerle kalp atışını duyduğumu paylaşırım. Allahtan bir mucize bekliyorum![]()
Umarım bir mucize olur ve burada sizlerle kalp atışını duyduğumu paylaşırım. Allahtan bir mucize bekliyorum![]()
bende öle oluyordu midem yüzünden uykudan uyanıyordum hala gecmiş sayılmaz şimdide iş yerne geliyorum midem agzıma geliyor cok garip bi bulantı öle normalde yasadıklarımdan değil hiçkızlaarr! bugün yine feci mide bulantısıyla uyandım geçti sandım çok zor bi kahvaltı yaptım ve çıkarttım ilerleyen günlerde böyle artarak mı gidicek5+6 daha .. bide oruç tutacak mısınzı doktora soran var mı ?
kızım olursa meyra koycam erkek olursa hiç düşünmedm kız istediğim için sanırımNeyse herşey olacağına varır zaten . Konuyu değiştirip kasvetli havayı dağıtalım .
kızım olursa şunu oğlum olursa bunu koyarım dediğiniz isimler var mı ❤
Sonuçta izin verilmiş ne gerek var kasmayakızlaarr! bugün yine feci mide bulantısıyla uyandım geçti sandım çok zor bi kahvaltı yaptım ve çıkarttım ilerleyen günlerde böyle artarak mı gidicek5+6 daha .. bide oruç tutacak mısınzı doktora soran var mı ?
kesinlikle öğle yemeği yiyemiyorum resmen iş yerinde sonra kendimi de suçlu hissediyorumbende öle oluyordu midem yüzünden uykudan uyanıyordum hala gecmiş sayılmaz şimdide iş yerne geliyorum midem agzıma geliyor cok garip bi bulantı öle normalde yasadıklarımdan değil hiç![]()