- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 133
- 39
Hemen bi araştırayım canim, teşekkür ederimHakan Kalaycı ya başla canım perinatoloğ kendisi. Ebru Tarım da var ama o çok pahalı gerek yok
Canimm cok tesekkur ederimmmYaa cook ama cook sevindim ayni kendim haberr almis gibisonucta 5 den buyuk ve daha 7.gun inslalah 2 gun sonra tekrarla yuksek cikar
Aynen canimm..aylardir burdayimm..allah herkesren razi olsun..kuzum..amin insallah..Yaaaa binlerce kez şükürler olsun erken yaptığın içindir zaten silikte çıkmisti ..zamanla iyice netleşirya onceden bu yazilari uzaktan okurdum geçerdim ama senin haberinle resmen içim kıpır kıpır çok sevindim çok kadınlar kulubu kardeşliği bu demekki hic tanimadigin birinin mutluluguna heyecanlanip sevinmek maşallahh mâşallaaah katlanarak ilerlesin inşallaaaaah
Canimm cok tesekkur ederimm..allah razi olsun.Canimmmm cok cok sevindim. Insallah hersey yolunda gider, sag salim kavusursun yavruna. Testleri erken yapinca boşu boşuna kac gündür üzüldün. Neyse, surpriz yaptı bebis. Sen de adana acibademde yaptirdin degil mi
Canim benimm..cok ozur uzduysemm...kuzum..Hayır her hastanenin laboratuvar değeri farklı aynı hastane de pazartesi aynı saatte kan vereceksin ve 2 katına çakacak nasıl sevindim nasıl kocaman kucaklıyorum seni boşa üzdün bizi ben biliyordum allahım şükürler olsun yaaa
Canım arkadaş şimdi Hakan kalaycı dedi onu araştıracağım ben bayram bukan ve Gökmen sukgeni duymuştum Gökmen hocanın özel muayenesi var bayram bukanda güzelyalıda bakalım şuan bende bilmiyorum tam sen nerde yaptırdın tüp bebeğiCanim ben de adanadayim. Kadin dogumcu olarak kime başlayacaksın
Canim allah razi olsunÇoook sevindim.Hadi mübarek olsun tatmaa erersin inş artık değerlere vs kere takılıp düşünüp kendini germe. Gevşe rahatla ve hamileliğin keyfine bak rabbime bolca şükür et dua et bizde edeceğiz inş
Senden de Allah razı olsun kuzum hayırlı sonuçlar alalımda ben razıyım üzülmeyeCanim benimm..cok ozur uzduysemm...kuzum..bende seni kucakliyorum canim..allah razi olsun senden..
Insallah canim..hayırlı olsunnn mucizen geliyorrtest gününe kdr bir sürü olur o sayılar inşlh devamı güzel gelsin
Amin kuzumm...cok tesekkur ederimm....Sana demiştik o kadar boşuna üzülme diye :) 3. gün çıkan büyük ihtimalle çatlatma iğnesinin işaretiydi. Sonra silindi. Şimdi de bebeğin işareti :) İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. 30 gayet iyi değer zamanından çok önce yaptın bunu da. 2 günde bir 2 ye katlanacak inşallah. Yapman gereken günde 100 leri görürsün inşallah.
Asla d
Asla düşük değil bugün 7.gün 30 diyelim değere 9 gün 60 çıkar 11.gün 120 çıkar 12.gün düşün bu değer senin test vereğin tarihte yani en az 150 çıkardı tek embiryo için bu sonuç müthiş boğazım düğüm düğüm o kadar mutluyum ki o kadar mutluyum ki
Bu arada pazartesi günü aynı saatte aynı yerde vermen gerekli kuzum sakın başka yerde başka saatte verme sonuç yanıltır
Ne olur tadını çıkar şimdiye kadar üzüldüğün yetmedi mi? Şimdi sevinme vakti çok şükür bin şükür Sağ salim kucağına al inşallah
Bu arada pazartesi günü aynı saatte aynı yerde vermen gerekli kuzum sakın başka yerde başka saatte verme sonuç yanıltır
Canimmmmm...aylardirr.bana olan desteginlee..hep beni kaldirdinn..enerjimi hep yuksek tuttun..allah senden..bin kere razi olsun...Bu arada benim ikiz olmasına rağmen 6.gün kan sonucum 36 çıkmıştı senin değerin o sebeple maşallah çok iyi tek embriyo transferine göre
Allah razi olsun.canim...Gozun aydin rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin kac embriyo koydurduydun canim darisi basimiza
Dualarım hep seninle güzel haberini alacaz almaya devam edecez inşallahCanimmmmm...aylardirr.bana olan desteginlee..hep beni kaldirdinn..enerjimi hep yuksek tuttun..allah senden..bin kere razi olsun...kelimelerle anlatamiyorum..bile...iyiki vardin..hep ol..dilerim rabbim katlanarakta artirir.. pazarteside insallah guzel haberler verebilirimm...insallah
Aminn canimmmmmmm..cok tesekkur ederimmm tekrarrrrbreath12 ya cnm inan cok sevindim katlanarak artsın ınsallah degerlerın. Rabbim kucagında girmeyi nasip etsin.
Allah razi olsun canimmmmm...canım çok çookk sevindim hayırlı olsun katlanarak devam etsin boşuna erkenden üzüldün moralini bozdun idrar hep yanıltır önemli olan kan. darısı başımıza inşallah
Canimmmmmmm....ben hala şoktayimm..inanmiyorum..inanamiyorumm...katlanirmiki acbaa..kuzum..yaa..allah bin kere razi olsun canim sendende..pazartesi gekmicek bana..Senden de Allah razı olsun kuzum hayırlı sonuçlar alalımda ben razıyım üzülmeye
Ben sormusumdur canim bende 12.gun oldum bugün benimde tam tersi kanama yogun degil ama agrim var bayaKızlar bu arada ben opudan sonra 11 gün sonra adet oldum. Kim sormustu bilmiyorum ama baya yoğun bir şekilde oldum. Heralde büyümeyen döllenmeyen yumurtalarımı atıyorum
artar tabi gününe göre normal çıkmış değerinInsallah canim..sence artarmi degerimmm...
Canim tesekkur ederim..bi bilsen..ne yedigime dikkat ettim ne kendime..agirda kaldirdim..cay kahvede cok ictimm..paketli gidada yedim..transferin 2. Gunu disimi bile yaptirdim kanal tedavisi..ama onuniyiki yaptimsisim ...doktorum izin vermisti ama..ok kzuumm.cok saolasin.artar tabi gününe göre normal çıkmış değerin2şer gün araya 2kez daha ver artışı takip et cnm inşlllhhh dahada güzel değerlerinig örcez burda ama artık heyecan stres yapma fazla hormonların dengede kalsın sabır edip bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?