- 30 Ekim 2020
- 454
- 595
- 18
hem evlat hasreti cekip hemde ogretmenlik yapmak hem lutuf hemde imtihan.. ben birde anasinifi ogretmeniyim, ozellikle favori ogrencilerimi severken hep hayirlisini ve boyle bir evlat nasip et Rabbim diye severdim :)Aman öğretmen hanımlar hemende kaynaşır
Mukemmell bi surec..tedavi icin kuzum.bizde pandemiden dolayi gecen donem cok calismiyoduk yani evden ders veriyoduk gecen donem aslinda cok istemistim..ama nasip olmadi kuzum..evet bende ama bu sene calismiyorum
oh oh bol yumoşların olsun inşlhtaze transfermi olcaksın yaş kaç
Hayirli olsun canimmmm..ne asmadasiniz siz..transfer oldunuzmu..tedaviniz hayirli ugurlunolsun..
yaaaaahem evlat hasreti cekip hemde ogretmenlik yapmak hem lutuf hemde imtihan.. ben birde anasinifi ogretmeniyim, ozellikle favori ogrencilerimi severken hep hayirlisini ve boyle bir evlat nasip et Rabbim diye severdim :)
Amin inşallah Allah razı olsunhosgeldin canim :) Rabbim kolaylik versin insallah sonu guzel olacak
Oh ne gzl sende pozitifi al koş buralara inşlhAllah razı olsun kızlar rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin bizlerede inşallah
Yumoşlarım şimdilik çok güzel boyutları sayıları gayet güzel gidiyor
Taze transfer olucak nasipse yaş 30
Canım hayırlı olur inşallah pozitif haberlerin de gelsin uzun ve güzel bir süreç bir o kadar yorucu ama olsun değerAllah razı olsun kızlar rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin bizlerede inşallah
Insallah canim..Allah razı olsun kızlar rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin bizlerede inşallah
Kız uyu uyu senin yarın dersin var daha çok uykusuz kalacaksın uyuInsallah canim..cok heyecanliii..surecler..dualarim seninle olucak canim..insallah gzuel haberlerinide alicaz..rabbim nasip etsin..
Evet canım ilk denemem çok güzel çok heyecanlı bi süreç her gittiğimde heyecan iki kat artıyoCanım hayırlı olur inşallah pozitif haberlerin de gelsin uzun ve güzel bir süreç bir o kadar yorucu ama olsun değerİlk denemen mi
Cok cookkkk heyecanlı bu kadar heyecan yapacagimi hiç tahmin etmezdim Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinInsallah canim..cok heyecanliii..surecler..dualarim seninle olucak canim..insallah gzuel haberlerinide alicaz..rabbim nasip etsin..
yaaaaaGerçekten imtihan işte neyi çok istersek onla sınanıyoruz.olcak elbet zor aınqvın mükafatıda güzel olur bal böcüşü bir evlat gelecek sanada
nasibin bu zamanaymis belki daha da iyi olacak :) evde zaman daha zor geciyor, hareket alaninda sinirli. calismak iyi gelebilir bu serecte..Mukemmell bi surec..tedavi icin kuzum.bizde pandemiden dolayi gecen donem cok calismiyoduk yani evden ders veriyoduk gecen donem aslinda cok istemistim..ama nasip olmadi kuzum..
Amin canım hayır olsun inşallah çok güzel duaaminnn ins bu gece de ruyamda bi kizim olmus. esime soylemeyecektim ama dayanamayip soyledim cok hosuna gitti ruya olsa bile... Rabbim iki cihanda da aslini nasip etsin insallah bana ve tummm isteyenlere
Evet çok heyecanlı yumurta sayın iyiyse güzel stresi az bir süreç bekliyor ama bizim gibi 2 3 yumurtan varsa çok stresli bir süreç oluyor ama Allah’ın dediği oluyor bunu her seferinde gördük bol bol dua canım bol bol en iyisi o çünkü hangi şehirdesinEvet canım ilk denemem çok güzel çok heyecanlı bi süreç her gittiğimde heyecan iki kat artıyo
Cok cookkkk heyecanlı bu kadar heyecan yapacagimi hiç tahmin etmezdim Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aynen canim..gozlerim kapaniyor..zaten..heyecandan yoruldum sanirim..Kız uyu uyu senin yarın dersin var daha çok uykusuz kalacaksın uyu
Aminnnaminnn ins bu gece de ruyamda bi kizim olmus. esime soylemeyecektim ama dayanamayip soyledim cok hosuna gitti ruya olsa bile... Rabbim iki cihanda da aslini nasip etsin insallah bana ve tummm isteyenlere
Istanbuldayım canımEvet çok heyecanlı yumurta sayın iyiyse güzel stresi az bir süreç bekliyor ama bizim gibi 2 3 yumurtan varsa çok stresli bir süreç oluyor ama Allah’ın dediği oluyor bunu her seferinde gördük bol bol dua canım bol bol en iyisi o çünkü hangi şehirdesin
İstanblda nerde tedavin,bende istblIstanbuldayım canım
Şimdilik yumurta sayısı gayet güzel boyutlarda güzel bugün kontrolüm vardı pazartesi tekrar gidicem
Aret Kamara gidiyorum canım senin nerde tedavinİstanblda nerde tedavin,bende istbl
aminn Aro canim ins sana da bana da saglikli, hayirli evlatlar nasip olur.. buyunce de onlara senin gelecegini ruyamda gormustum deriz :)AminnnNe güzel bir rüya görmüşssün hayrolsun inşlh kız çocuğu rahmettir.elbet gelip bulacak seni.ben yıllardır oğlum olduğunu görürüm .hayır rüyalar Allah’tandır.o kızın gelip seni bulacak birgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?