2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

oh oh bol yumoşların olsun inşlh taze transfermi olcaksın yaş kaç
Hayirli olsun canimmmm..ne asmadasiniz siz..transfer oldunuzmu..tedaviniz hayirli ugurlunolsun..

Allah razı olsun kızlar rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin bizlerede inşallah
Yumoşlarım şimdilik çok güzel boyutları sayıları gayet güzel gidiyor
Taze transfer olucak nasipse yaş 30

hem evlat hasreti cekip hemde ogretmenlik yapmak hem lutuf hemde imtihan.. ben birde anasinifi ogretmeniyim, ozellikle favori ogrencilerimi severken hep hayirlisini ve boyle bir evlat nasip et Rabbim diye severdim :)
yaaaaa Gerçekten imtihan işte neyi çok istersek onla sınanıyoruz.olcak elbet zor aınqvın mükafatıda güzel olur bal böcüşü bir evlat gelecek sanada

Allah razı olsun kızlar rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin bizlerede inşallah
Oh ne gzl sende pozitifi al koş buralara inşlh bende sizi okuyup seviniyom işte

Canım hayırlı olur inşallah pozitif haberlerin de gelsin uzun ve güzel bir süreç bir o kadar yorucu ama olsun değer İlk denemen mi

Insallah canim..cok heyecanliii..surecler..dualarim seninle olucak canim..insallah gzuel haberlerinide alicaz..rabbim nasip etsin..

Canım hayırlı olur inşallah pozitif haberlerin de gelsin uzun ve güzel bir süreç bir o kadar yorucu ama olsun değer İlk denemen mi
Evet canım ilk denemem çok güzel çok heyecanlı bi süreç her gittiğimde heyecan iki kat artıyo
Insallah canim..cok heyecanliii..surecler..dualarim seninle olucak canim..insallah gzuel haberlerinide alicaz..rabbim nasip etsin..
Cok cookkkk heyecanlı bu kadar heyecan yapacagimi hiç tahmin etmezdim Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin

yaaaaa Gerçekten imtihan işte neyi çok istersek onla sınanıyoruz.olcak elbet zor aınqvın mükafatıda güzel olur bal böcüşü bir evlat gelecek sanada
aminnn ins bu gece de ruyamda bi kizim olmus. esime soylemeyecektim ama dayanamayip soyledim cok hosuna gitti ruya olsa bile... Rabbim iki cihanda da aslini nasip etsin insallah bana ve tummm isteyenlere

Mukemmell bi surec..tedavi icin kuzum.bizde pandemiden dolayi gecen donem cok calismiyoduk yani evden ders veriyoduk gecen donem aslinda cok istemistim..ama nasip olmadi kuzum..
nasibin bu zamanaymis belki daha da iyi olacak :) evde zaman daha zor geciyor, hareket alaninda sinirli. calismak iyi gelebilir bu serecte..

Evet canım ilk denemem çok güzel çok heyecanlı bi süreç her gittiğimde heyecan iki kat artıyo

Cok cookkkk heyecanlı bu kadar heyecan yapacagimi hiç tahmin etmezdim Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Evet çok heyecanlı yumurta sayın iyiyse güzel stresi az bir süreç bekliyor ama bizim gibi 2 3 yumurtan varsa çok stresli bir süreç oluyor ama Allah’ın dediği oluyor bunu her seferinde gördük bol bol dua canım bol bol en iyisi o çünkü hangi şehirdesin

aminnn ins bu gece de ruyamda bi kizim olmus. esime soylemeyecektim ama dayanamayip soyledim cok hosuna gitti ruya olsa bile... Rabbim iki cihanda da aslini nasip etsin insallah bana ve tummm isteyenlere
AminnnNe güzel bir rüya görmüşssün hayrolsun inşlh kız çocuğu rahmettir.elbet gelip bulacak seni.ben yıllardır oğlum olduğunu görürüm .hayır rüyalar Allah’tandır.o kızın gelip seni bulacak birgün

Istanbuldayım canım
Şimdilik yumurta sayısı gayet güzel boyutlarda güzel bugün kontrolüm vardı pazartesi tekrar gidicem

aminn Aro canim ins sana da bana da saglikli, hayirli evlatlar nasip olur.. buyunce de onlara senin gelecegini ruyamda gormustum deriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…