Okadar güzel bi kalbin varki katlanarak ilerleyecek inşallahValla canim insanlar olumsuzluk yasayinca yine ayni sartlar olunca yine ayni seyler olacagini dusunup olumsuz hareket edebiliyorlar...1 e inince embriyom..umudumu kaybetmistim birasda.ama yok pazartesi bi netlessin..hayatta..daha dikkatli olucam insallah
Canim ben bundan oncekilerde hep 4-5 gun rapor aldim.ilk denemde hic kalkmadim..yattigim yerdem ayaga kalkarken bile..yavas yavas dogruluyordum..doktoruma sordum..transfer sonrasi odama girdigimde..valla dedi..son zamanlarda calisan kisilerin..dinlenen kisilere gore hamile kalma oranlati daha fazla dedi..ben onermiyorum dedi rapor almanizi..hemsirede kan akisi olmasinlazim dedi..harekt halinde olmaniz gerekiyor dedi..insallah tutunur bebisin..kuzum..insallah..dualarim seninle olcak canim..Rabbim ol demiş ve olmuşkatlanarak devam etsin inşallah ben okuldan rapor aldım..1 saat yatirdilar hastanede sonra eve geldim wc disinda kalkmiyorum sagami yatsam solami yatsam sirt istumu yatsam derken 1. Gunu bitirdim yatarken ayagimin altina minder koyuyorum dogrumu yapiyorum onuda bilmiyorum..elimde telefon neyapmam lazim diye bakiniyorum..yatiş pozisyonlari çok zor sirt ustu yatiyorum fitili yaparken korkuyorum
Biliyorum kzuum..belki snaa soylemisimdir.trnsferin 2. Gunu..tir bile carpti aracima.trafikte ...Biliyorum kuzum beraber yaşadık nerdeyse süreci neler yaptığını neler düşündüğünü çok iyi biliyorum ben espiri olsun diye dedim çiçeğimAllah ne derse o bende çok dikkat etmedim biliyorsun
Canim ben bundan oncekilerde hep 4-5 gun rapor aldim.ilk denemde hic kalkmadim..yattigim yerdem ayaga kalkarken bile..yavas yavas dogruluyordum..doktoruma sordum..transfer sonrasi odama girdigimde..valla dedi..son zamanlarda calisan kisilerin..dinlenen kisilere gore hamile kalma oranlati daha fazla dedi..ben onermiyorum dedi rapor almanizi..hemsirede kan akisi olmasinlazim dedi..harekt halinde olmaniz gerekiyor dedi..insallah tutunur bebisin..kuzum..insallah..dualarim seninle olcak canim..
Canimm..Okadar güzel bi kalbin varki katlanarak ilerleyecek inşallah
Kız mucize bebek olacak bu bak tek embriyo bir sürü savaşBiliyorum kzuum..belki snaa soylemisimdir.trnsferin 2. Gunu..tir bile carpti aracima.trafikte ...sen atsaydin dedin ya beni bi gulme tuttu..traji komik tabi..
ben de 37 aramizda cok fark yokmus :) eskiden cok ilgilenirdim burclarla.. sende ogretmensin galibaKuzum sen kac yasindasin..ben 39 um..40 olcam 7 ay sonra..senin yukselenin baskadir.ondandir..
Canim..saka bir yanada..rabbim nasip etsin insallah..pazartesi netlesicek bakalim..insallahh kismet olur..Kız mucize bebek olacak bu bak tek embriyo bir sürü savaşGüçlü kuzum benim
Evet sendemi canim...??bende cok bildigimden degil kuzum.iste..herkesin bildigi seyleri biliyorum..ben de 37 aramizda cok fark yokmus :) eskiden cok ilgilenirdim burclarla.. sende ogretmensin galiba
sen bugün nasıl uyuyacaksın bu heyecanlaCanim..saka bir yanada..rabbim nasip etsin insallah..pazartesi netlesicek bakalim..insallahh kismet olur..
hgeldin tedavin hayırlı olsun ne aşamadasın şuanMerhaba kızlar benide alırmısınız araniza
Bende ekim ayında tedaviye başladım
sen bugün nasıl uyuyacaksın bu heyecanla
Hayirli olsun canimmmm..ne asmadasiniz siz..transfer oldunuzmu..tedaviniz hayirli ugurlunolsun..Merhaba kızlar benide alırmısınız araniza
Bende ekim ayında tedaviye başladım
dilin değil cnm kalbin durmuyordilime vurdu birde.. sabah erken uyanacam..kzuum gozum inan kapaniyo suan..ama dilim durmuyor..uyurum insallah
Takip yapıldı iğnelere devam ediyorum pazartesi son kontrolüm var nasipse çarşamba toplama yapılacakhgeldin tedavin hayırlı olsun ne aşamadasın şuan
oh oh bol yumoşların olsun inşlhTakip yapıldı iğnelere devam ediyorum pazartesi son kontrolüm var nasipse çarşamba toplama yapılacak
hosgeldin canim :) Rabbim kolaylik versin insallah sonu guzel olacakTakip yapıldı iğnelere devam ediyorum pazartesi son kontrolüm var nasipse çarşamba toplama yapılacak
Aman öğretmen hanımlar hemende kaynaşırben de 37 aramizda cok fark yokmus :) eskiden cok ilgilenirdim burclarla.. sende ogretmensin galiba
evet bende ama bu sene calismiyorumEvet sendemi canim...??bende cok bildigimden degil kuzum.iste..herkesin bildigi seyleri biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?