2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Aşılamalarda bende çok kötü olmuştum ondan sordum. Yani sıkışıklık ya kasma ıkınma ne bilim ters birşey yapılabilir diye insan korkar
Bu sefer ona dikkat et kuzum bide bir şeyle temizliyorlar rahim girişini sen iyice kasılıyorsun o idrar varya mahvetti beni ya

Kaçtane koyulmustu ikiz olma ihtimalide olur insallah
Kuzusum burclardan ikizlerimm..demek iatemistim beneger rabbim kismet ederde katlanirsa..ikiz olma ihtimali yok..transfer gunude doktorum dedi zaten..ikiz olma ihtimalinin olmadigini..tek embriyo transferi oldum ben..

Kuzusum burclardan ikizlerimm..demek iatemistim beneger rabbim kismet ederde katlanirsa..ikiz olma ihtimali yok..transfer gunude doktorum dedi zaten..ikiz olma ihtimalinin olmadigini..tek embriyo transferi oldum ben..
Burçtan bahsettigini anladim canimdeğerin yüksek oyuzden tek yumurta ikizi olabilirmi acaba dedim

Burçtan bahsettigini anladim canimdeğerin yüksek oyuzden tek yumurta ikizi olabilirmi acaba dedim
Ya kusura bakma kuzuum..yazdiklarimi bile okuyamaiyorum..okuduklarimi anlamiyorum..ne yerdeyim ne gokte..yok kuzum..transfer gunu diger embriyonun 5. Gune gekemdigini ogrendik..yani embriyom teke indi..doktorum trnsfer sonrasi odama geldiginde..sansin yuzde 50 dedi..sadece dedi ikiz ihtimali gitti dedi..oyle kzuusum

Canim ben de adanadayim. Kadin dogumcu olarak kime başlayacaksın

Havva Hanımcım, Doç. Dr Hakan Kalaycı’dan herkes memnun, Prof. Ebru Tarım’ın iyi olduğunu ama gereksiz fazla ücret aldığını söylüyorlar. Bir de perintolog Prof.Süleyman Cansun Demir‘i araştırmanızı tavsiye ederim. Acıbadem de doktor, ancak kendi özel muayenesi var, çok pahalı değil, covid’in bu kadar arttığı bir dönemde hastaneye girmektense özel muayene daha tercih edilebilir. Ayrıca Cansu beyin Türkiye’nin en iyi perintologlarından olduğunu, İstanbul’dan, Ankara’dan gelen hastaları olduğunu söylüyorlar

Değişik şeyler uyguluyorlar demekki hakkinda hayirlisi inşallah en kisa zamanda nasip olsun sanada
amin Aro butun isteyenlere insallah. genel prosedur ayni ama tabi degisikliklerde var. bunlardan biri de esimin spermlerini transfer gununden once dondurdular ki o gun bir sorun, verimsizlik vb olursa dondurulmusu kullaniriz diye. cok mantikli geldi...

Olsun canim benim 1 olsun senin olsuntransferden sonra neler yaptin yattinmi kalktinmi hastanede nekadar durdun..Bugun transfer olan biri olarak neler yapmaliyim

Olsun canim benim 1 olsun senin olsuntransferden sonra neler yaptin yattinmi kalktinmi hastanede nekadar durdun..Bugun transfer olan biri olarak neler yapmaliyim
Canim beni sedyeyle goturduler sedyeyle getirdiler odama.hic kalkmadim..odama gelir gelmez..lavabaya gidebilirsiniz..hocbir sakincasi olmadigi soylendi..sonrasindada giyinip gidebilirsiniz dediler..bende hemen lavaboya gittim..sonrada ustumu giyindim..eve geldim..evdede biraz uzandim..ama yorgunluktan uzandimm..sonra hrmen kalktim..hic yatmadim..gecen cumartesi idi transfer.pazar gunu..yuzyuze 4 saat okulda 2 saat zoomda dersim vardi..transfer oncesi rapor alicaktim..aonucta haftaicide okulum vardi..ama transferde embriyo sayim 2 den 1 e dusunce..moralim bozuldu acikcasi..hepten saldim.rapor almadim.okuluma gittim hemen ertesi gunu..6 saat ders verdim..hafta icicde hep gittim..transferin 3 . Gunu unutup pazara bile gittimm..agir agir narlardan aldim..elimde tasidim..arabaya kadar dusun..kasiklarimda bi agri bile oldu ogun..meyve felan yemedim..hic dikkat etmedim..ne yememe..nede harekwtlerime..insallah rabbim bana bagislamistir..hatta transferin 2. Gunu kanal tedavisi bile oldum..

Sen direk kendini aşağı atsaydın

Kasım sonunda tedavim başlayacak İnşallah.. Senin için çok çok sevindim. Umut oldun. Bebişinle umut olacaksınız İnşallah
Hangi doktorla devam ediceksin canim sen..insallah canim..dualarim seninle..benimde katlanirda..insallah..herkese umut olurum..bu halimle..

Rabbim ol demiş ve olmuşkatlanarak devam etsin inşallah ben okuldan rapor aldım..1 saat yatirdilar hastanede sonra eve geldim wc disinda kalkmiyorum sagami yatsam solami yatsam sirt istumu yatsam derken 1. Gunu bitirdim yatarken ayagimin altina minder koyuyorum dogrumu yapiyorum onuda bilmiyorum..elimde telefon neyapmam lazim diye bakiniyorum..yatiş pozisyonlari çok zor sirt ustu yatiyorum fitili yaparken korkuyorum

Sen direk kendini aşağı atsaydın
Valla canim insanlar olumsuzluk yasayinca yine ayni sartlar olunca yine ayni seyler olacagini dusunup olumsuz hareket edebiliyorlar...1 e inince embriyom..umudumu kaybetmistim birasda.ama yok pazartesi bi netlessin..hayatta..daha dikkatli olucam insallah

Biliyorum kuzum beraber yaşadık nerdeyse süreci neler yaptığını neler düşündüğünü çok iyi biliyorum ben espiri olsun diye dedim çiçeğim Allah ne derse o bende çok dikkat etmedim biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…