- 18 Aralık 2019
- 457
- 404
- 53
- 32
Bu sefer ona dikkat et kuzum bide bir şeyle temizliyorlar rahim girişini sen iyice kasılıyorsun o idrar varya mahvetti beni yaAşılamalarda bende çok kötü olmuştum ondan sordum. Yani sıkışıklık ya kasma ıkınma ne bilim ters birşey yapılabilir diye insan korkar
Canimmm benimm cok tesekkur ederim.Çok çok sevindim Mucizem33, İnşallah Rabbim mucizene kavuşturacak.. İnşallah bebeğin sana tutunacak İnşallah
Kuzusum burclardan ikizlerimm..demek iatemistim benKaçtane koyulmustu ikiz olma ihtimalide olur insallah
Burçtan bahsettigini anladim canimKuzusum burclardan ikizlerimm..demek iatemistim beneger rabbim kismet ederde katlanirsa..ikiz olma ihtimali yok..transfer gunude doktorum dedi zaten..ikiz olma ihtimalinin olmadigini..tek embriyo transferi oldum ben..
ikizler oylemi oluyormus :) bende ikizimYa ben kuzum tipik ikizlerim..yerimdede duramiyorum. .tesekkur ederim canim..
Ya kusura bakma kuzuum..yazdiklarimi bile okuyamaiyorum..okuduklarimi anlamiyorum..ne yerdeyim ne gokte..yok kuzum..transfer gunu diger embriyonun 5. Gune gekemdigini ogrendik..yani embriyom teke indi..doktorum trnsfer sonrasi odama geldiginde..sansin yuzde 50 dedi..sadece dedi ikiz ihtimali gitti dedi..oyle kzuusumBurçtan bahsettigini anladim canimdeğerin yüksek oyuzden tek yumurta ikizi olabilirmi acaba dedim
Canim ben de adanadayim. Kadin dogumcu olarak kime başlayacaksın
amin Aro butun isteyenlere insallah. genel prosedur ayni ama tabi degisikliklerde var. bunlardan biri de esimin spermlerini transfer gununden once dondurdular ki o gun bir sorun, verimsizlik vb olursa dondurulmusu kullaniriz diye. cok mantikli geldi...Değişik şeyler uyguluyorlar demekki hakkinda hayirlisi inşallah en kisa zamanda nasip olsun sanada
Biraz hiperaktifiz biz..kzuum..degilsen yukselenindendir..ikizler oylemi oluyormus :) bende ikizim
Canim beni sedyeyle goturduler sedyeyle getirdiler odama.hic kalkmadim..odama gelir gelmez..lavabaya gidebilirsiniz..hocbir sakincasi olmadigi soylendi..sonrasindada giyinip gidebilirsiniz dediler..bende hemen lavaboya gittim..sonrada ustumu giyindim..eve geldim..evdede biraz uzandim..ama yorgunluktan uzandimm..sonra hrmen kalktim..hic yatmadim..gecen cumartesi idi transfer.pazar gunu..yuzyuze 4 saat okulda 2 saat zoomda dersim vardi..transfer oncesi rapor alicaktim..aonucta haftaicide okulum vardi..ama transferde embriyo sayim 2 den 1 e dusunce..moralim bozuldu acikcasi..hepten saldim.rapor almadim.okuluma gittim hemen ertesi gunu..6 saat ders verdim..hafta icicde hep gittim..transferin 3 . Gunu unutup pazara bile gittimm..agir agir narlardan aldim..elimde tasidim..arabaya kadar dusun..kasiklarimda bi agri bile oldu ogun..meyve felan yemedim..hic dikkat etmedim..ne yememe..nede harekwtlerime..insallah rabbim bana bagislamistir..Olsun canim benim 1 olsun senin olsuntransferden sonra neler yaptin yattinmi kalktinmi hastanede nekadar durdun..Bugun transfer olan biri olarak neler yapmaliyim
bende hiperaktif olmayi isterdim :) yaslandigimdan bu sakinligim galiba :))))Biraz hiperaktifiz biz..kzuum..degilsen yukselenindendir..
Canimmm benimm cok tesekkur ederim..pazartesii net belli olcak..sen ne yaptin..kuzum..
Sen direk kendini aşağı atsaydınCanim beni sedyeyle goturduler sedyeyle getirdiler odama.hic kalkmadim..odama gelir gelmez..lavabaya gidebilirsiniz..hocbir sakincasi olmadigi soylendi..sonrasindada giyinip gidebilirsiniz dediler..bende hemen lavaboya gittim..sonrada ustumu giyindim..eve geldim..evdede biraz uzandim..ama yorgunluktan uzandimm..sonra hrmen kalktim..hic yatmadim..gecen cumartesi idi transfer.pazar gunu..yuzyuze 4 saat okulda 2 saat zoomda dersim vardi..transfer oncesi rapor alicaktim..aonucta haftaicide okulum vardi..ama transferde embriyo sayim 2 den 1 e dusunce..moralim bozuldu acikcasi..hepten saldim.rapor almadim.okuluma gittim hemen ertesi gunu..6 saat ders verdim..hafta icicde hep gittim..transferin 3 . Gunu unutup pazara bile gittimm..agir agir narlardan aldim..elimde tasidim..arabaya kadar dusun..kasiklarimda bi agri bile oldu ogun..meyve felan yemedim..hic dikkat etmedim..ne yememe..nede harekwtlerime..insallah rabbim bana bagislamistir..hatta transferin 2. Gunu kanal tedavisi bile oldum..
Kuzum sen kac yasindasin..ben 39 um..40 olcam 7 ay sonra..bende hiperaktif olmayi isterdim :) yaslandigimdan bu sakinligim galiba :))))
Hangi doktorla devam ediceksin canim sen..insallah canim..Kasım sonunda tedavim başlayacak İnşallah.. Senin için çok çok sevindim. Umut oldun. Bebişinle umut olacaksınız İnşallah
Rabbim ol demiş ve olmuşCanim beni sedyeyle goturduler sedyeyle getirdiler odama.hic kalkmadim..odama gelir gelmez..lavabaya gidebilirsiniz..hocbir sakincasi olmadigi soylendi..sonrasindada giyinip gidebilirsiniz dediler..bende hemen lavaboya gittim..sonrada ustumu giyindim..eve geldim..evdede biraz uzandim..ama yorgunluktan uzandimm..sonra hrmen kalktim..hic yatmadim..gecen cumartesi idi transfer.pazar gunu..yuzyuze 4 saat okulda 2 saat zoomda dersim vardi..transfer oncesi rapor alicaktim..aonucta haftaicide okulum vardi..ama transferde embriyo sayim 2 den 1 e dusunce..moralim bozuldu acikcasi..hepten saldim.rapor almadim.okuluma gittim hemen ertesi gunu..6 saat ders verdim..hafta icicde hep gittim..transferin 3 . Gunu unutup pazara bile gittimm..agir agir narlardan aldim..elimde tasidim..arabaya kadar dusun..kasiklarimda bi agri bile oldu ogun..meyve felan yemedim..hic dikkat etmedim..ne yememe..nede harekwtlerime..insallah rabbim bana bagislamistir..hatta transferin 2. Gunu kanal tedavisi bile oldum..
Valla canim insanlar olumsuzluk yasayinca yine ayni sartlar olunca yine ayni seyler olacagini dusunup olumsuz hareket edebiliyorlar...1 e inince embriyom..umudumu kaybetmistim birasda.ama yok pazartesi bi netlessin..hayatta..daha dikkatli olucam insallahSen direk kendini aşağı atsaydın
Sen direk kendini aşağı atsaydın
Biliyorum kuzum beraber yaşadık nerdeyse süreci neler yaptığını neler düşündüğünü çok iyi biliyorum ben espiri olsun diye dedim çiçeğimValla canim insanlar olumsuzluk yasayinca yine ayni sartlar olunca yine ayni seyler olacagini dusunup olumsuz hareket edebiliyorlar...1 e inince embriyom..umudumu kaybetmistim birasda.ama yok pazartesi bi netlessin..hayatta..daha dikkatli olucam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?