2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Kızlar merhaba ben bugünde kontrole gittim gayet güzel geçti sorun yok yumoşlarımda ama yarın tekrar çağırdı kan diğerlerime tekrar bakılacakmış

Iyi akşamlar kizlar bu gün transferimin 19. Günü doktor ultrasyonda çağırdı gittim bikere bakti kese göremedi sonra kan testi verdim beta 3840 cikti iki kati artiyor düşmüyor ama keseyi göremedi ikinciye baktı daha detaylı belli belirsiz bir kese sanki var dedi. Sizce çokmu erken gittim. Cuma tekrar çağırdı bakalim. Ama çok moralim bozuldu neden böyle oldu

Canim degerin artiyorsa korkma iyi dusun iyi olsun
Sana bidahaki gitmene supriz yapar beybin korkma
Nezamana tekrar randevu verdi
Bende haftaya sali gunu gitcem demekki benimkide gorunmucek

Canim..inan bilmiyorum..basima gelmedigi icin hic..ama bitmiyor bu sureclerr..yaa..benim tek anladigim..takilmamakk..dusunmememk..hersey olacagina variyor..cunki..doktrun bence biraz gormus gibi ...canini hic sikma canim..

Canim..inan bilmiyorum..basima gelmedigi icin hic..ama bitmiyor bu sureclerr..yaa..benim tek anladigim..takilmamakk..dusunmememk..hersey olacagina variyor..cunki..doktrun bence biraz gormus gibi ...canini hic sikma canim..
Doktorun asistanı baktı acaba dedim omu göremedi. Dedigin gibi canim her sey olacagina variyor takmamak lazim ama iste elde degil Ne dedigi dd belli degil belli belirsiz var gıbı dedi anlamadı heralde

Doktorun asistanı baktı acaba dedim omu göremedi. Dedigin gibi canim her sey olacagina variyor takmamak lazim ama iste elde degil Ne dedigi dd belli degil belli belirsiz var gıbı dedi anlamadı heralde
Bence vardir o kesin bisey soylemek istemiyordur..canim..gor bak..allahin izniyle guzel sonuc alicaksin..

Merhaba kızlaar Ekim değil ama bugün itibariyle ilk tüp bebek tedavime başladım. Pgtli tedavi olucak. 300ml gonalf f ve menepur iğne yaptılar. İlk tedavim ve çok tecrübesizim şimdiden iğnelern etkisini yaşamaya başladım sanki bu psikolojik midir sizce daha önce klomen kullandığımda kasığımda sıkışma gibi şeyler hissetmiştim ilk iğnelerm oldu daha ama ben kasıklarımda ufak sancılar hissediyorum ve tırsıyorum sizce psikolojik mi olabilir mi böyle bişey

hayırlı olaun tedavin.bebm aşırı ilaç hassasiyetim olmasına rağmen öyle ağrı sızı yaşamadım.sadece hassas biriysen biraz duygusallaştırıp biraz ruhsal etkiliyebiliyor.bırz mıgde bulantısı ve baş ağrısı olabilir.panik olmana hiç gerek yok

Teşekkür ederiiim herkesin tedavisi hayırlı olsun kucaklar bebük dolsun inşallaah

Alttan baktı mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…