Dualarımız seninle.. Güzel haberlerini bekliyoruz..Merhaba canim..daha henuz belli degil kuzum..dualarinizi eksik etmeyin ama olurmu..❤❤
Ay canım hayırlı haberleri alırız inşallah senindeBemimde öyle oldu kan sonucunda ertesi gün görmek istediler, son defa görmüş oldular sonra bugun opu oldum. 4taneden 3tane yumurta çıktı bakalım inşallah yatın döllendikleri haberini verirler
Gözün aydın ilk etapı atlatmısınBugun yumırtalar toplandı, siz ne alamadasınız?
aret hoca inşlh bize uğurlu gelirAy canım hayırlı haberleri alırız inşallah seninde
Valla içime su serptin resmen
Bende bugün merkezdeydim
gecmis olsun :) ins hersey cok guzel ilerler ve sonuclanir..Bugun yumırtalar toplandı, siz ne alamadasınız?
Merhaba arkadaşlar,
bizde ekim ayında başladık bu sürece. Yaklaşık 2 hafta yumurta büyütmek için iğneler kullandık ve dün yumurta toplama işlemim gerçekleşti. Bugün arayıp bilgi verdiler. 25 yumurta alınmıştı, 18 sağlam vardı ama 14 ü döllenmiş. Bu rakam beni biraz korkuttu. Bana dedikleri şey 5 gün izleyeceklermiş. Bu sayı daha da azalacak mı acaba? En başından beri bilgi kirliliği olmasın diye internetten uzak durdum. Bu arada taze transfer olmadı 3 ay dondurulacak dendi.
İnşallah yaKuzum hayırlı olsun öncelikle benim 2 yumurtam vardı 2side 5. Güne geldi yani 14 yumurta çok iyi bir rakam lütfen stres yapma
Benim 13 yumurtadan 8 tanesi 5.gune geldi ve kalitesi 5aa en iyisiİnşallah yadüşünmeden yapamıyorum. Doktor herşey yolunda diyor ama 25 den 14 e düşmesi tedirgin etti
Kalite önemli canım bak ben 2 yumurtadan hamile kaldım inşallah devamı gelir ki senin sayısı çok iyiİnşallah yadüşünmeden yapamıyorum. Doktor herşey yolunda diyor ama 25 den 14 e düşmesi tedirgin etti
İnşallah hepsi iyi kalitede olur, 5. Günü beklemek zor. Sabır etmeliyimKalite önemli canım bak ben 2 yumurtadan hamile kaldım inşallah devamı gelir ki senin sayısı çok iyi
Hayirli guzel sonuclar almak nasip olur ins. Bence hersey guzel gorunuyor. benden de ekim de 24 toplandi 13 embriyo olustu. 5.gune 6 tanesi iyi sekilde geldi. hepsinin son gune kadar gelmesi enteresan olurdu :) sayilara takilma en son gune kadar gelen senindirMerhaba arkadaşlar,
bizde ekim ayında başladık bu sürece. Yaklaşık 2 hafta yumurta büyütmek için iğneler kullandık ve dün yumurta toplama işlemim gerçekleşti. Bugün arayıp bilgi verdiler. 25 yumurta alınmıştı, 18 sağlam vardı ama 14 ü döllenmiş. Bu rakam beni biraz korkuttu. Bana dedikleri şey 5 gün izleyeceklermiş. Bu sayı daha da azalacak mı acaba? En başından beri bilgi kirliliği olmasın diye internetten uzak durdum. Bu arada taze transfer olmadı 3 ay dondurulacak dendi.
Teşekkürler desteğin için :) yumurta sayın çok dedi, 8 hafta ilaçlar kullanmam gerektiğini söyledi. Estradiol seviyem opu işleminden önce 8000 lerdeydi. Doktor çok yüksek risk dedi transfer için.Hayirli guzel sonuclar almak nasip olur ins. Bence hersey guzel gorunuyor. benden de ekim de 24 toplandi 13 embriyo olustu. 5.gune 6 tanesi iyi sekilde geldi. hepsinin son gune kadar gelmesi enteresan olurdu :) sayilara takilma en son gune kadar gelen senindir3 ay dondurma sebebini acikladimi dr un?
ne demekTeşekkürler desteğin için :) yumurta sayın çok dedi, 8 hafta ilaçlar kullanmam gerektiğini söyledi. Estradiol seviyem opu işleminden önce 8000 lerdeydi. Doktor çok yüksek risk dedi transfer için.
Dondurma işlemi yüzde 15-20 oranında artırıyormuş diye makalelerde okudum. Hem rahim kendini yeniliyor hem de belli ilaçlar ile yumurta üretimi baskılanıyor. Bu süreçte en önemli şey sabır bence. Büyük maddi yük ve sabır sürecin temel taşı. İnşallah hayırlısı olur. Bizde de erkek faktorü var. Sayı 45 milyon üstü toplam mobilite yüzde 70 ama ileri hız 0 ve morfoloji yüzde 1. Önceden kimyasal gebeliğim varne demekbence dogru karar vermis dr un, benim taze yapildi gecen ay negatif oldu. sebebi bu diyemem ama dondurulmasini tercih ederdim, hic degilse vucut kendini topluyor..
eger sen bu sureci yasayacaksan esinin durumu yada diger seyler sadece bahanesi oluyor.. insallah bu tedavin guzel sonuclansin yasadiklarin olumsuzluklar geride kalirDondurma işlemi yüzde 15-20 oranında artırıyormuş diye makalelerde okudum. Hem rahim kendini yeniliyor hem de belli ilaçlar ile yumurta üretimi baskılanıyor. Bu süreçte en önemli şey sabır bence. Büyük maddi yük ve sabır sürecin temel taşı. İnşallah hayırlısı olur. Bizde de erkek faktorü var. Sayı 45 milyon üstü toplam mobilite yüzde 70 ama ileri hız 0 ve morfoloji yüzde 1. Önceden kimyasal gebeliğim var
bugun görüştük çok şükür 3 üde döllenmiş, inşallah böyle devam ederler.Gözün aydın ilk etapı atlatmısınbenm aralıkta transfer opu ekimde oldu senin transfer nezaman
bizimde sayı 48.000 ve morfoloji 0, ileri 0.Dondurma işlemi yüzde 15-20 oranında artırıyormuş diye makalelerde okudum. Hem rahim kendini yeniliyor hem de belli ilaçlar ile yumurta üretimi baskılanıyor. Bu süreçte en önemli şey sabır bence. Büyük maddi yük ve sabır sürecin temel taşı. İnşallah hayırlısı olur. Bizde de erkek faktorü var. Sayı 45 milyon üstü toplam mobilite yüzde 70 ama ileri hız 0 ve morfoloji yüzde 1. Önceden kimyasal gebeliğim var
oh oh az kalmışbugun görüştük çok şükür 3 üde döllenmiş, inşallah böyle devam ederler.
transferim perşembe olabilirmiş, 3.gün dediler. genetiklerimiz yetişirse inşallah, beklemek istemedik bu ay taze yapalım dedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?