2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Ve sadece 1 yumurtam vardi

Aaaa sakinnnn...canim..lutfen..cikmazkii..asla cikmaz..bosuna..moralini bozma..bendede cikmadi ama.ben ilaclarima devam ettim..7. Gun cikti.5. Gun embriyosuyfum..lutfen hemen ilaclarini iciyosun..sakin kuzum..

moralini bozma lutfen bende tedaviden hemen once rahimde kist ameliyati oldum ve sonucu olumlu dusundum... umidimizi kaydetmeyelim, eger vakti zamani gelmisse herseye ragmen tutar o

Canim ben 5. Gun erken gebelik yaptim cikmadi..sakinn..umitsizlige kapilma..kana gecmedigi surece idrara gecmiyormus..bak seninde tek embriyo..bide 3. Gun embriyoauymus..hayatta cikmaz..benimde tek ve 5. Gun embriyosuydu.5. Gun olmasina ragmen 5. Gunumde erken gebelikte cikmadi..

Aaaa sakinnnn...canim..lutfen..cikmazkii..asla cikmaz..bosuna..moralini bozma..bendede cikmadi ama.ben ilaclarima devam ettim..7. Gun cikti.5. Gun embriyosuyfum..lutfen hemen ilaclarini iciyosun..sakin kuzum..
Ya sizler nekadar şahane insansınız yapredictor early testi yaptim olsaydi çıkardı eczacı çok ozel test varsa çıkar dedi

Ya sizler nekadar şahane insansınız yapredictor early testi yaptim olsaydi çıkardı eczacı çok ozel test varsa çıkar dedi
Kuzum sende oylesin..allah razi olsun herkesten..banada nasil destek verdiydiniz..❤❤❤kalp ❤kalp cok kalp❤❤ben 5. Gun embriyosu ve 5. Gunumde erken gebelik testi yaptim cikmadi..tatlisim..sakin karamsar olma..ve sen en az 9.gun yap lutfen..aslinda hic yapma test gunune kadar..birde unut.ben 5. Gunden sonra..iice saldiydim..ama asla ilaclari birakmadimm..tatlim..

Canim benim
Sen kan tahlili gunu nu beklesene neden acele ediyorsun
Seninle ayni gun test gunumux ikimiz de hayirli haberler alcaz inan
Hamileligimixi birlikte gecircez
İnşallah
Bende cok sabirsizim ama yapcak bisey yok dayancaz ben safak sayiyorum son 6 gun

Yani aşkolsun 4.gün hemen ilaç bırakılır mı en azından 2gün daha bekle.belkide geç döllenme yada henüz hcg yeterli değil.eczanede her test mükemmel değil.azıcık sabırlı ol inşlh güzel sonuc alırsın canımcım

sen hep güzel pozitif düşünceler dağıtıyorsun ama kendine gelince ümitsiz ve dış gebelik diyorsun.neden en olmayacak ihtimali kendine konduruyorsun lütfen pozitif ol ve akşam güzel haberlerle gel

Imslalah Rabbim bi mucize gerçekleşir bebegin seninle olur her zmaan aklimdasin dualarimda anıyorum seni adini bilmesemde

Aaaa hemen ilaçlarınızı alın 4. Günde çıkmaz ki ilaçlarınızı asla bırakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…