Yok tatlimm..bana ve esime opu oncesi covit testi yapildi bize..ben ozman sormustum allah.korusun..covitsek..opu olurmu diye..olur dediler..ama ona gore onlem alinir..dediler..sizin..gribiniz icinde..sorun olucagini sanmiyorum.covitte bile yapabiliyolar..transferide yapicaklardir..ama keske bir test yaptirsayfiniz..Merhaba arkadaşlar yarın transferim var ama ben grip oldum engel olur mu ya da bi problem ?
Bence hemen gidip test yaptirin hic degilse sorun çıkartırlarsa test yaptirdim dersinizÇok teşekkür ederim
Benim 6. Gün blastosistti erken gebelik testinde 7. Gün pozitif verdiKaçincı gün yaptınız testi benim tek yumurta 3.gun embriyosu 4. Günüm
Teşekkür ederim canımInsallah tutunur canim..dualarimiz seninle
Evet aret hocadayım, inşallaahhharet hocadaydın seninşlhhhh güzel geçer bebişi alır gelirsin
pozitif haberini almayı bekliyorum banada ümit olur inşlhEvet aret hocadayım, inşallaahhh
Bitanem benim ..tekrar cok gecmis olsun..hep iyi dusun olurmu..Bugün biraz lekelenmem oldu düşğk önleyici iğne vuruldum bana dua edin kızlar bir şey olmasın gerçekten çok zor bu aşamalar Allah hepimize yardım etsin doğacaksa bir evlat buna engel olamayız olacak olan olur ams işte yine de tedirginiz
Bebemmm lekenlenmen az ise korkma birde devam edip etmediği kontrol et.genelde o iğne kesiyor lekelenmeyi.belki içerde kalan yerleşmeden olan kan gelmiştir dualarım seninle.korkma kujumBugün biraz lekelenmem oldu düşğk önleyici iğne vuruldum bana dua edin kızlar bir şey olmasın gerçekten çok zor bu aşamalar Allah hepimize yardım etsin doğacaksa bir evlat buna engel olamayız olacak olan olur ams işte yine de tedirginiz
Çok teşekkür ediyorum canım rengi zaten açık kahve gibiydi o yüzden biraz daha iyiyim kırmızı değildir olabileceğini söylediler ama yine de insan bir huzursuz çok teşekkür ederim kuzum benimBebemmm lekenlenmen az ise korkma birde devam edip etmediği kontrol et.genelde o iğne kesiyor lekelenmeyi.belki içerde kalan yerleşmeden olan kan gelmiştir dualarım seninle.korkma kujum
Canım arkadaşım iyiki varsın gerçekten Allah hepimize nasip etsin inşallahBitanem benim ..tekrar cok gecmis olsun..hep iyi dusun olurmu..bu asamalarda ne kadar sakin kalabilirsek okadar iyi..rabbim nasip etsin..kuzum..Allaha sigindik..hep..dualarim seninle..
Aminnnn canimmm..insallah...kuzum..sende iyiki varsin..tatlim benim..Canım arkadaşım iyiki varsın gerçekten Allah hepimize nasip etsin inşallah
Covid de burun akıntısı şikayeti olmuyor p yüzden yaptırmadım Merkezi de sordum sorun olmaz dediler teşekkür ederim cevabın içinYok tatlimm..bana ve esime opu oncesi covit testi yapildi bize..ben ozman sormustum allah.korusun..covitsek..opu olurmu diye..olur dediler..ama ona gore onlem alinir..dediler..sizin..gribiniz icinde..sorun olucagini sanmiyorum.covitte bile yapabiliyolar..transferide yapicaklardir..ama keske bir test yaptirsayfiniz..
Allah yar ve yardımcın olsun canım dualarım seninle ve evlat isteyen herkesleBugün biraz lekelenmem oldu düşğk önleyici iğne vuruldum bana dua edin kızlar bir şey olmasın gerçekten çok zor bu aşamalar Allah hepimize yardım etsin doğacaksa bir evlat buna engel olamayız olacak olan olur ams işte yine de tedirginiz
Allah yar ve yardımcın olsun canım benim güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba kizlarr..1 saat sonra hastaneye gidicem test icin..dualarinizi eksik etmeyin olurmu...rabbim insallah nasip etmistir banada ...cok korkuyorum..
Canım benim hepimiz heyecanla bekliyoruz ve dualarımız umudumuz seninle haber bekliyoruz balımMerhaba kizlarr..1 saat sonra hastaneye gidicem test icin..dualarinizi eksik etmeyin olurmu...rabbim insallah nasip etmistir banada ...cok korkuyorum..
Sağol canım benim cümlemize inşallahAllah yar ve yardımcın olsun canım dualarım seninle ve evlat isteyen herkesle
Kızlar benim kafam çok karıştı ya eşimle konuştukta salı yumurta toplandı cumartesi transfer oldu ozaman benim 3. Gün embriyosu olmuyor dimi..Günleri karıştırdım birde hep aklımda 3. Gun olarak kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?