2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Merhaba arkadaşlar yarın transferim var ama ben grip oldum engel olur mu ya da bi problem ?
Yok tatlimm..bana ve esime opu oncesi covit testi yapildi bize..ben ozman sormustum allah.korusun..covitsek..opu olurmu diye..olur dediler..ama ona gore onlem alinir..dediler..sizin..gribiniz icinde..sorun olucagini sanmiyorum.covitte bile yapabiliyolar..transferide yapicaklardir..ama keske bir test yaptirsayfiniz..

Bugün biraz lekelenmem oldu düşğk önleyici iğne vuruldum bana dua edin kızlar bir şey olmasın gerçekten çok zor bu aşamalar Allah hepimize yardım etsin doğacaksa bir evlat buna engel olamayız olacak olan olur ams işte yine de tedirginiz

Bitanem benim ..tekrar cok gecmis olsun..hep iyi dusun olurmu..bu asamalarda ne kadar sakin kalabilirsek okadar iyi..rabbim nasip etsin..kuzum..Allaha sigindik..hep..dualarim seninle..

Bebemmm lekenlenmen az ise korkma birde devam edip etmediği kontrol et.genelde o iğne kesiyor lekelenmeyi.belki içerde kalan yerleşmeden olan kan gelmiştir dualarım seninle.korkma kujum

Bebemmm lekenlenmen az ise korkma birde devam edip etmediği kontrol et.genelde o iğne kesiyor lekelenmeyi.belki içerde kalan yerleşmeden olan kan gelmiştir dualarım seninle.korkma kujum
Çok teşekkür ediyorum canım rengi zaten açık kahve gibiydi o yüzden biraz daha iyiyim kırmızı değildir olabileceğini söylediler ama yine de insan bir huzursuz çok teşekkür ederim kuzum benim

Covid de burun akıntısı şikayeti olmuyor p yüzden yaptırmadım Merkezi de sordum sorun olmaz dediler teşekkür ederim cevabın için

Allah yar ve yardımcın olsun canım dualarım seninle ve evlat isteyen herkesle

Merhaba kizlarr..1 saat sonra hastaneye gidicem test icin..dualarinizi eksik etmeyin olurmu...rabbim insallah nasip etmistir banada ...cok korkuyorum..
Allah yar ve yardımcın olsun canım benim güzel haberlerini bekliyoruzHerşey yolunda gidecek Allahın izniyle sağlıkla alacaksın kucağına inşallaaaah

Kızlar benim kafam çok karıştı ya eşimle konuştukta salı yumurta toplandı cumartesi transfer oldu ozaman benim 3. Gün embriyosu olmuyor dimi..Günleri karıştırdım birde hep aklımda 3. Gun olarak kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…