2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Allah razi olsun..tatlim..sakin uzulme ..inan ben cok uzgun degilim..hatta sukrediyorum..dis gebelik olsaydi daha cok uzulurdum..ama buyuk ihtimal kimyasal gibi duruyor suan icin..ama hic uzulme olurmu..ben iyiyim cunki..

İlk tüp bebek denemesi neden tutmaz ?
Bu başlık altında yapmış açıklamayı canim
Izledim biraz canim..kimyasal gebeligi megersem kadinlarin yuzde 30 u yasiyormus..hatta bazilari adet gecikmesi olmadan bile dususe gecip..anlamiyorlarmia bile..sanirim o yuzden de normal gebeliklerdede adetiniz gecikince yapin diyorlar..

Arkadaşlar merak ettiğim bişey var. Benim opu işlemim pazartesiydi. Salı günü 18 den 14 ü döllendi dediler. 2. Gün çarşamba 15 oldu dediler(normalmiş bu) ve 3. Gün 15 devam ediyor dediler. Ama 6. Güne gelirken genelde %50 si gidiyormuş. Peki neye göre 3. Gün veya 6. Gün transferi oluyor? 3. Günde kalitesi belli olmuyor dedi doktor, 5. Günde belli oluyormuş. Peki 3. Günde transfer niye yapıyorlar?

3.gunde az embriyosu olan 3 un altinda dollenen yumurtasi olani yapiyorlar genelde cunki 5 e giderek riske atmak istemiyorlar 3.gun tramsfer ediyorlar cunku anne rahminde 3.gun embroyosu gelişebiliyor

6.gune degilde 5.gun blastokist olmasi onemli bazi embroyoalrin gelisimi yavas olursa 6.gunr bekletiyorlar blastokist olsun diye dedikleri gibi 5.gune de genelde 3 de 1 i yada yarisi anca ulasiyor benimde 9 yumurtadan 7 si dollnemisti 5 i 5.gune geldi dondurdular 2 si 3.gunden sonra yasamamis

Canim kim dedi yarisi gidiyor diye benim 2.gunde 9 tanesi ilerledi dediler cumartesine kadar daha aramicaz cumartesi nakil yapilcak dediler ben 9 tanesi bile gayet iyi dedim neden adetlere takiliyorsun cumartesi gittigimde 8 tanesi 5.gune geldi dediler kaliteleri cok iyi dediler dondurcanmi diye sordular dedim dondurun 2 tanesi nakil oldu 6 tanesi donduruldu kalitesi 5aa dediler sanirim en iyi kalite oluyor sabirsizlikla saliyi bekliyorum
3.gun olayida 1 2 yumurtasi dollenenleri 5.gunr goturmuyorlar hemde kalitesiyle ilgili
Yani bu kadar yumurta dollenmelerine takilma 2 3 tane yumurtan olsa haklisin ama gayet guzel yumurtam dollenmis insallah ilk denemede tutar gerilerine gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…