Allah razi olsun..tatlim..sakin uzulme .Ben ne diyeceğimi bilmiyorum çok fazla üzüldüm diyeceğim hiçbir şey yok her şey Allahtan onu biliyoruz sadece daha kötü sonuçlar da olabilirdi hiç bir şey belli değil şuan için yarın netleşecek kalbim duam seninle
Amin canimmm....hayirlisi degilsede etmesin...bazen rabbim bizleri koruyor..o yuzden..bazen uzulmemek gerekiyor..Dualarımız seninle canım rabbim hayırlısını nasip etsin
Canım internette gezinirken Bülent Tıraşın bir videosuna rastladım..izlemeni tavsiye ederim..Embriyo neden tutmaz sorusunu açıklamış..3. seyrediyorum şuanAmin canim...cokntesekkur ediyorumm.
Videonun ismi ne kuzum okCa
Canım internette gezinirken Bülent Tıraşın bir videosuna rastladım..izlemeni tavsiye ederim..Embriyo neden tutmaz sorusunu açıklamış..3. seyrediyorum şuan
Canım dualarım seninle çok üzüldüm Rabbim Hayırlısını nasip etsinKizlar malesef benim olmadi..48.3 cikti degerim..
Üzüldüm gerçektende... vardir Rabbimin bi hikmeti herseyde vardir bi hayir inslalah Rabbim sana ve ailene iki cihan saatedi versinKizlar malesef benim olmadi..48.3 cikti degerim..
Amin canim cok tesekkue ederim..Canım dualarım seninle çok üzüldüm Rabbim Hayırlısını nasip etsin
Aminn canim..dualarin bana hep huzur veriyor senin..kuzum..allah senden razi olsun..Üzüldüm gerçektende... vardir Rabbimin bi hikmeti herseyde vardir bi hayir inslalah Rabbim sana ve ailene iki cihan saatedi versin
İlk embriyo neden tutmaz diye başlık atmışlar ama ilk diye birşey yok 2. Deneme 3. denemede olsa farketmez diyor Bülent Tıraşın youtube kanalında canım tekrar bakayım tam ismi yazayım sanaVideonun ismi ne kuzum ok
İlk tüp bebek denemesi neden tutmaz ?Videonun ismi ne kuzum ok
Cnm üzüldüm inan.ama hayırlısı buymuş üzülme inşlh bırdahakı sefere güzel sonuçlar alırsınAmin canim cok tesekkue ederim..
Izledim biraz canim..kimyasal gebeligi megersem kadinlarin yuzde 30 u yasiyormus..hatta bazilari adet gecikmesi olmadan bile dususe gecip..anlamiyorlarmia bile..sanirim o yuzden de normal gebeliklerdede adetiniz gecikince yapin diyorlar..İlk tüp bebek denemesi neden tutmaz ?
Bu başlık altında yapmış açıklamayı canim
Kuzusum hic uzulmeyin..ben iyiyim toparlarim ben..bu serrin hayirdan oldugunu biliyorum..nasip..rabbim sizlere nasip etsin insllahCnm üzüldüm inan.ama hayırlısı buymuş üzülme inşlh bırdahakı sefere güzel sonuçlar alırsın
CanmsnnnKuzusum hic uzulmeyin..ben iyiyim toparlarim ben..bu serrin hayirdan oldugunu biliyorum..nasip..rabbim sizlere nasip etsin insllah⚘⚘
gecmis olsun canim, vardir bunda da bir hayir... dun gece de aklimdaydin dua ettimKizlar malesef benim olmadi..48.3 cikti degerim..
Amin canim..cok tesekkur ediyoeum ..Allah razi olsun aizden.gecmis olsun canim, vardir bunda da bir hayir... dun gece de aklimdaydin dua ettiminsallah tedavisiz bebegine kavusursun. bu guclu durusunun mukafatini da Rabbim gani gani versin sana.
3.gunde az embriyosu olan 3 un altinda dollenen yumurtasi olani yapiyorlar genelde cunki 5 e giderek riske atmak istemiyorlar 3.gun tramsfer ediyorlar cunku anne rahminde 3.gun embroyosu gelişebiliyorArkadaşlar merak ettiğim bişey var. Benim opu işlemim pazartesiydi. Salı günü 18 den 14 ü döllendi dediler. 2. Gün çarşamba 15 oldu dediler(normalmiş bu) ve 3. Gün 15 devam ediyor dediler. Ama 6. Güne gelirken genelde %50 si gidiyormuş. Peki neye göre 3. Gün veya 6. Gün transferi oluyor? 3. Günde kalitesi belli olmuyor dedi doktor, 5. Günde belli oluyormuş. Peki 3. Günde transfer niye yapıyorlar?
6.gune degilde 5.gun blastokist olmasi onemli bazi embroyoalrin gelisimi yavas olursa 6.gunr bekletiyorlar blastokist olsun diye dedikleri gibi 5.gune de genelde 3 de 1 i yada yarisi anca ulasiyor benimde 9 yumurtadan 7 si dollnemisti 5 i 5.gune geldi dondurdular 2 si 3.gunden sonra yasamamisArkadaşlar merak ettiğim bişey var. Benim opu işlemim pazartesiydi. Salı günü 18 den 14 ü döllendi dediler. 2. Gün çarşamba 15 oldu dediler(normalmiş bu) ve 3. Gün 15 devam ediyor dediler. Ama 6. Güne gelirken genelde %50 si gidiyormuş. Peki neye göre 3. Gün veya 6. Gün transferi oluyor? 3. Günde kalitesi belli olmuyor dedi doktor, 5. Günde belli oluyormuş. Peki 3. Günde transfer niye yapıyorlar?
Canim kim dedi yarisi gidiyor diye benim 2.gunde 9 tanesi ilerledi dediler cumartesine kadar daha aramicaz cumartesi nakil yapilcak dediler ben 9 tanesi bile gayet iyi dedim neden adetlere takiliyorsun cumartesi gittigimde 8 tanesi 5.gune geldi dediler kaliteleri cok iyi dediler dondurcanmi diye sordular dedim dondurun 2 tanesi nakil oldu 6 tanesi donduruldu kalitesi 5aa dediler sanirim en iyi kalite oluyor sabirsizlikla saliyi bekliyorumArkadaşlar merak ettiğim bişey var. Benim opu işlemim pazartesiydi. Salı günü 18 den 14 ü döllendi dediler. 2. Gün çarşamba 15 oldu dediler(normalmiş bu) ve 3. Gün 15 devam ediyor dediler. Ama 6. Güne gelirken genelde %50 si gidiyormuş. Peki neye göre 3. Gün veya 6. Gün transferi oluyor? 3. Günde kalitesi belli olmuyor dedi doktor, 5. Günde belli oluyormuş. Peki 3. Günde transfer niye yapıyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?