2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Yok kuzum olumsuz değildir niye olumsuz olsun
Hiç duymadım sormadımda niye 4. gün diye hatta bi gariplik olduğunu şimdi eşimle konuşunca anldım ya nekadar safım 4. Gün olduğunu bile şimdi senden öğreniyorum.. çok duymadımda şaşırdım..Niye 4. Gün yapıldı acaba

Cnm o 3.gün embriyosu aslında 3gün tamamlanmamıstır 4.gun tamamlamıstr hücre sayısını ,benmde 5.gün tamamlanamaynlar 6gune bekletılıp donduruldu.yanı 3gün embriyosu o için rahat olsun

Cnm o 3.gün embriyosu aslında 3gün tamamlanmamıstır 4.gun tamamlamıstr hücre sayısını ,benmde 5.gün tamamlanamaynlar 6gune bekletılıp donduruldu.yanı 3gün embriyosu o için rahat olsun
İnşallah öyledir canım yaaa duygularım karışık gözlerim dolu dokunsalar ağlıcam..Azönce eşim beni öptü sakalın battı deyip kızdım çocuga..Aklımda deli sorular acaba pazara denk geliyo diyemi 5. Gun yapmadılar diye düşünüyorum ama pazar günleride yapıyolar 1 tanecik yumurtayı riske atarlarmı ki

Ah kuzum geçmiş olsun her aşama çok zor Allah yardimcimi olsun

Atmazlar kuzum ağlama lütfen.2durum söz konusu dediğim gibi 4.gün tamamlamıstır hücre sayısını aslında 3.gün oluyor.diğer seçenek ise şuan morulla olmuştur.ama 5.güne riske etmek iatememiş olabilirker her halukarda transfere hazır bir embriyo olduğunu gösterir içini ferah tut annesi şuan sakin ve huzurlu olman lazım ki vücudun dingin kalabılsın.eşin sana destek oluyor birbiriniZe sıkıca sarılınbak ne gzl transferın olmus dua et dinlen az az yürü inşlh seninledir yumoş

Allah razı olsun canım inşallah iyiki varsınız iyikiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…