Saol ya :) aydınlanma yaşadım. Transfer için 2-3 ay bekleyecekler heyecanlıyım hala aslında unutmam lazım dondurupCanim kim dedi yarisi gidiyor diye benim 2.gunde 9 tanesi ilerledi dediler cumartesine kadar daha aramicaz cumartesi nakil yapilcak dediler ben 9 tanesi bile gayet iyi dedim neden adetlere takiliyorsun cumartesi gittigimde 8 tanesi 5.gune geldi dediler kaliteleri cok iyi dediler dondurcanmi diye sordular dedim dondurun 2 tanesi nakil oldu 6 tanesi donduruldu kalitesi 5aa dediler sanirim en iyi kalite oluyor sabirsizlikla saliyi bekliyorum
3.gun olayida 1 2 yumurtasi dollenenleri 5.gunr goturmuyorlar hemde kalitesiyle ilgili
Yani bu kadar yumurta dollenmelerine takilma 2 3 tane yumurtan olsa haklisin ama gayet guzel yumurtam dollenmis insallah ilk denemede tutar gerilerine gerek kalmaz
Canim bazen 3. Gun ve 1. Kalite ise transfer yapabiliyorlar..bazende yumurtasi cok az ise yani 1 yada 2 ise..tamamen bana gore tabi bu ticari bakiyorlar..transfer yapiyorlar..ama cok yumurta varsa dollenen genellikle 5. Gune bekletiyolar..bana goredee en dogrusu..5. Gune bekenmesi..cunki 5. Gune giden bir embriyonun tutunma sansi daha fazla olabiliyor..en azindan su acidan 5. Gune kadar gidebildigini gozlemleyebiliyosun..mesela benim 2 embriyom vardi..biri 4. Gune kadar gidebildi..5. Gune gidemedi..transfer olsaydi muhtemelen o tutmayacakti..Arkadaşlar merak ettiğim bişey var. Benim opu işlemim pazartesiydi. Salı günü 18 den 14 ü döllendi dediler. 2. Gün çarşamba 15 oldu dediler(normalmiş bu) ve 3. Gün 15 devam ediyor dediler. Ama 6. Güne gelirken genelde %50 si gidiyormuş. Peki neye göre 3. Gün veya 6. Gün transferi oluyor? 3. Günde kalitesi belli olmuyor dedi doktor, 5. Günde belli oluyormuş. Peki 3. Günde transfer niye yapıyorlar?
Fazla yumurtan oldugu icinmi bekliyorlar 2 3 aySaol ya :) aydınlanma yaşadım. Transfer için 2-3 ay bekleyecekler heyecanlıyım hala aslında unutmam lazım dondurup
bende bahçeci umuta gıdıyorum cem hocaya pcos var 225 gonal f ye basladımHehehe bendeee :)) cem hocaya mı yoksa
çok uyguna almışşsınız eczane adı versenız ordan alsak bızdeBen gonalf 1kutusunu 475den almıştım siz nasıl o kadar pahalıya almışsınız
yoo 3-5 ikiside donduruluyor.transferinde hayırlı olaun nasıl geçti?kolay mıTransferden çıktı. 2tane 3.gün embiryosun kondu. Kalan 1taneside donduruldu. Merak ettiğim dondurma işlemi 5. Güne ulaşılanlara yapılmıyormuydu?
Konyada onur eczanesinden almıştım hepsiniçok uyguna almışşsınız eczane adı versenız ordan alsak bızde
Kolaydı, ama biz ikiz koymayı hiç düşünmemeiştik konusulmamıstı, 1koyarsa sans %30 iki koyarsa %50olur dedi, eşime bile soramadım.yoo 3-5 ikiside donduruluyor.transferinde hayırlı olaun nasıl geçti?kolay mı
En iyisini yapmissin canim sansin daha fazla artiyorKolaydı, ama biz ikiz koymayı hiç düşünmemeiştik konusulmamıstı, 1koyarsa sans %30 iki koyarsa %50olur dedi, eşime bile soramadım.
ya aslında şans yüksek olsun diye bende 2tane olsun istiyorum ama 2side tutar sa diede korkuyrm:)Kolaydı, ama biz ikiz koymayı hiç düşünmemeiştik konusulmamıstı, 1koyarsa sans %30 iki koyarsa %50olur dedi, eşime bile soramadım.
Benim de ilk denememde 2 adet konuldu ikisi de tuttu hiç aklımızda yoktuya aslında şans yüksek olsun diye bende 2tane olsun istiyorum ama 2side tutar sa diede korkuyrm:)
yaaa işte bide tutarsa bana zehir olur hamilelikBenim de ilk denememde 2 adet konuldu ikisi de tuttu hiç aklımızda yoktu
Ne guzel iste tutsunya aslında şans yüksek olsun diye bende 2tane olsun istiyorum ama 2side tutar sa diede korkuyrm:)
Devam ediyormu hamileliginizBenim de ilk denememde 2 adet konuldu ikisi de tuttu hiç aklımızda yoktu
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun bebişlerimiz gelsinNe guzel iste tutsun
Banada iki konuldu bende dua ediyorum insallah ikiside tutar diye
12gün sonraya test verdi heyecanla bekliyoruzEn iyisini yapmissin canim sansin daha fazla artiyor
Evde sakın test yapim deme insanin psikolojisini cok etkiliyor beklemek zor evet ama test gunune kadar bekle
Bende de aynı korku var ama koyalım dedik tekrar tekrar yapmayalım dedi doktor.. sizin ne zaman transferya aslında şans yüksek olsun diye bende 2tane olsun istiyorum ama 2side tutar sa diede korkuyrm:)
bende isterdim ama rahim ağzı kısalığı var bende ameliyattan dolayı;(Ne guzel iste tutsun
Banada iki konuldu bende dua ediyorum insallah ikiside tutar diye
benm aralıgın 2.haftası olucak sanırım 26snda drla görüşçez transfer için.daha var benm bayaBende de aynı korku var ama koyalım dedik tekrar tekrar yapmayalım dedi doktor.. sizin ne zaman transfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?