2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Saol ya :) aydınlanma yaşadım. Transfer için 2-3 ay bekleyecekler heyecanlıyım hala aslında unutmam lazım dondurup

Canim bazen 3. Gun ve 1. Kalite ise transfer yapabiliyorlar..bazende yumurtasi cok az ise yani 1 yada 2 ise..tamamen bana gore tabi bu ticari bakiyorlar..transfer yapiyorlar..ama cok yumurta varsa dollenen genellikle 5. Gune bekletiyolar..bana goredee en dogrusu..5. Gune bekenmesi..cunki 5. Gune giden bir embriyonun tutunma sansi daha fazla olabiliyor..en azindan su acidan 5. Gune kadar gidebildigini gozlemleyebiliyosun..mesela benim 2 embriyom vardi..biri 4. Gune kadar gidebildi..5. Gune gidemedi..transfer olsaydi muhtemelen o tutmayacakti..

Saol ya :) aydınlanma yaşadım. Transfer için 2-3 ay bekleyecekler heyecanlıyım hala aslında unutmam lazım dondurup
Fazla yumurtan oldugu icinmi bekliyorlar 2 3 ay
Ohss dedikleri mi oldu sende
Valla beklemek gercekten zor insan saatleri xor geçiriyor insallah ilk denemede hepimiz pozitifi görürüz

Transferden çıktı. 2tane 3.gün embiryosun kondu. Kalan 1taneside donduruldu. Merak ettiğim dondurma işlemi 5. Güne ulaşılanlara yapılmıyormuydu?

Kolaydı, ama biz ikiz koymayı hiç düşünmemeiştik konusulmamıstı, 1koyarsa sans %30 iki koyarsa %50olur dedi, eşime bile soramadım.
En iyisini yapmissin canim sansin daha fazla artiyor
Evde sakın test yapim deme insanin psikolojisini cok etkiliyor beklemek zor evet ama test gunune kadar bekle

Benim de ilk denememde 2 adet konuldu ikisi de tuttu hiç aklımızda yoktu
yaaa işte bide tutarsa bana zehir olur hamilelikrahim ağzı kısalığı var bende riskli. kendimi ikiz gebelikte hayal dahi edemiyorum dr a bir mi diyim 2mi diyim ne diyim die düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…