- 9 Ekim 2020
- 5.742
- 7.687
- 148
he bide o var bana benzesin banane ben öekiyom çileyi bana benzesinAy ya evet hele hamile kalsakkime benzeyerek tipi nasıl olacak vs diye 9 ay geçmeyecek
Ben merkezdeyim senTamam canım bende yoldayım nasipse görüşürüz inşallah
hadi gözün aydın cnm inşlh bol yumoşun olurkızlar nasıl gidiyor ?
Ekimde 1 embriyom oldu donduruldu ara vermiştim ocakta 2. opu yaptıracağım
Geldim.sayilir 5 dkya ordayımBen merkezdeyim sen
inşallah ya . Sülük tedavisine başladım belki bir faydası olur diye bir de vitamin takviyelerine devam ediyorum ... 2 veya 3 tane çıkıp döllense dünyalar benm olcakhadi gözün aydın cnm inşlh bol yumoşun olur
inşlh olur bebeğim gönlünü ferah tutinşallah ya . Sülük tedavisine başladım belki bir faydası olur diye bir de vitamin takviyelerine devam ediyorum ... 2 veya 3 tane çıkıp döllense dünyalar benm olcak
inşlh olur bebeğim gönlünü ferah tutsen elimden geleni yapıyorsun zaten inşlh emeğinin karşılığınıda alırsın
Dün anneannem vefat etti bursa ya geldik cenaze işleri
Ayyy;(( ya ciddenmi başın sağolsun kuzum yaa bende diyorum nerde bu minnoş;( üzüldüm ne denirki bilemedim iyimisin pekiDün anneannem vefat etti bursa ya geldik cenaze işleri
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinDün anneannem vefat etti bursa ya geldik cenaze işleri
Allah razı olsun kuzum. Hamd olsun iyiyim. Anneannem yaşlıydı zaten beklenilen bir şeydi ama şu tüp bebek tedavisine başladığımız ilk zamanlardan beri önemli vakitler hep birşeyler olduAyyy;(( ya ciddenmi başın sağolsun kuzum yaa bende diyorum nerde bu minnoş;( üzüldüm ne denirki bilemedim iyimisin peki
Allah razı olsun canımBaşınız sağolsun Allah rahmet eylesin
öyle düşünme cnm .önemli olan hayırlı zamanda olması.aksilikler normal zamandada hep oluyor ama şu süreçte olunca tabi ağır geliyorAllah razı olsun kuzum. Hamd olsun iyiyim. Anneannem yaşlıydı zaten beklenilen bir şeydi ama şu tüp bebek tedavisine başladığımız ilk zamanlardan beri önemli vakitler hep birşeyler oldubilmiyorum hayırlı birşey değil mi nedir
öyle düşünme cnm .önemli olan hayırlı zamanda olması.aksilikler normal zamandada hep oluyor ama şu süreçte olunca tabi ağır geliyor
Amin cnm .kafanı topla iyice zor günler geçiriyorsun.ama olumsuz düşünme ltfn insanız basımıza ne gelir bilemiyoz.ruhsal olrk toparlan ve yola devam okdr yol katettik snrası takdir ilahiBilmiyorum işte karışık düşünceler duygular içindeyim. Vardır herşeyde bir hayır da rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın
Yok cnm ya sevinçliyle zaten aynı gün oluyor kntrollerimz deumuzda aynı ıkımızde yrn tekrar kntrole gidicez bişi derlermi bilmiyorum.dün benm
Yok canım ya aynen aynı gidiyor kontrollerimiz ilaclarımız nasipse yarın bakalım ne dicekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?