2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

alla alla mirasta hak idda eder gibi valla ben onu baştan engelledim.zaten babalarının soyadını taşıyorlar bütün zahmeti biz çekioz isim hakkı da bizimdir.bende geçen dedim eşime kendimi damızlığa ayrılmış inek gibi hissediyorum.etimden sütümden faydalanıyorsun bide isim koymayımı düşünüyorsun

Ah canm arkadaşım ah valla 2gündür hele de dün ağlamaktan yüzüm gözüm şiş geziyom zaten iğneler duygu geçişlerini bozuyor.çuvalla toplama işinde bende varım ben bide kafa göz dövmek istiyom kocamı

Evet canım bana da iki tane vermişti sağ ve soldan vurmuştum
Ben dün oldm o 2iğneyi aman Allahım sabahlara kdr uyumadım baş ağrısı miğde bulantısı huzursuzluk bu nasıl bir iğneymişanamdan emdiğim burnumdan geldi sanırım bünyem çok zayıf yazık bize yaaa

Beni çok etkilemedi biraz kaşıklarım ağrıdı o kadar

gelmiş geçmiş olsun bekliyorum
canimm cok gecmis olsun,kac yumurtan toplandi nasil gecti anestezi?
Canım nasıl oldun dün benim de opum gerçekleşti 9 tane toplanmış bugün sabah aradılar 7 tanesi döllenmiş iki gün sonra tekrar arıyıp Bilgi vereceklerini söylediler sen de durumlar nasıl
çok teşekkür ederim arkadaşlar sabah 9 da gittim 10 gibi içeri aldılar maşallah 20 tane yumurta toplandı kaçı döllenir tabi Allah bilir . Çıktığımda biraz ağrım oldu ama öyle dayanılmayacak ağırlar değil şu an daha iyiyim 2 gün ağır iş yapmamamı dinlenmemi söylediler rapor aldım evde dinleniyorum

Evet canım çok şükür iyiyim regl ilk günü gibiyim biraz kanamam var ilk tuvaleti yapınca ister istemez ağrı oluyor..
Transfer için gün verdiler mi canım size
Evet biraz ağrılı oldu tuvalete gitmek ama şükür kanama yok . Çarşamba dediler ama benim durumuma göre değişecek fazla yumurta toplandığı için sıkıntı çıkabilirmiş diğer aya kalabilirmiş transfer

semoş çok geçmiş olsun cnm atlattın çok şükür yarın öğlen sıra bende yumurta sayında güZel maşşalllh inşh hepsi iyi çıkar

semoş çok geçmiş olsun cnm atlattın çok şükür yarın öğlen sıra bende yumurta sayında güZel maşşalllh inşh hepsi iyi çıkar
Sağolasın kuzum inşallah sende hayırlısıyla atlatırsın inşallah canım bakalım yarın ararlar heralde kaç tanesinin döllendiğini söylerler ahahahah öyle ama valla

Bende de 5 yumurta toplandı inşallah çarşamba günü benim de transfer
İnşallah hepsi güzel güzel döllenir canım sana güzel yavrular olarak geri dönsün aynı gün transfer olursak birlikte bekleriz artık

Tüp bebek yaptıran arkadaşlar lütfen bakarmısınız. Haftaya transfer yaparız dedi doktor tetradox ve femara ilacı verdi doktor. Tetradox ilacı 5 gün kullandıktan sonra kesti ama femaraya devam dedi. Femara yumurta geliştirici ilaç değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…