- 4 Haziran 2020
- 267
- 106
- 23
- 33
Canım 1 hafta da o seviyelere gelebilir mi ki acaba19 1716 15 tüp bebek de hepsini topluyorlar canım
alla alla mirasta hak idda eder gibiBana da eşim dedi ki daha olan bir şey yok,torbalarca ilaç kullanıyorum.İkiz olursa isim Hakkı biri benim olsun diyor.Bi delirdim,dünyanın ilacını kullanıyorum.Doktora gitmekten oraya yatmaktan yoruldum.Senin yaptığın tek şey 5 dk lık işlem.Dedim altız da olsa 6 sı da benim hakkımsonra hiç sesini çıkaramadı
Ah canm arkadaşım ah valla 2gündür hele de dün ağlamaktan yüzüm gözüm şiş geziyom zaten iğneler duygu geçişlerini bozuyor.çuvalla toplama işinde bende varım ben bide kafa göz dövmek istiyom kocamıBu eşleri bu süreçte çuvalla toplayıp bodruma kitleyesim var, acayip gıcık oluyorum. Benim eşim de eften püften şeylerden huzursuzluk çıkarıyo, artık yeter dedim ya, yumurtalarım olgunlaşmıyo stresten. Sesin çıkmasın bi süre dedim
Gelir bence canım çünkü gonal f 300 üniteye çıkarmış drunCanım 1 hafta da o seviyelere gelebilir mi ki acaba
Ben dün oldm o 2iğneyi aman Allahım sabahlara kdr uyumadım baş ağrısı miğde bulantısı huzursuzluk bu nasıl bir iğneymişEvet canım bana da iki tane vermişti sağ ve soldan vurmuştum
Hadi gözünüz aydın hayırlı haberler olsun inşallahhhhÇok şükür bitti canım rabbim bu yolda herkesin yardımcısı olsun
Beni çok etkilemedi biraz kaşıklarım ağrıdı o kadarBen dün oldm o 2iğneyi aman Allahım sabahlara kdr uyumadım baş ağrısı miğde bulantısı huzursuzluk bu nasıl bir iğneymişanamdan emdiğim burnumdan geldi sanırım bünyem çok zayıf yazık bize yaaa
gelmiş geçmiş olsun bekliyorum
canimm cok gecmis olsun,kac yumurtan toplandi nasil gecti anestezi?
çok teşekkür ederim arkadaşlar sabah 9 da gittim 10 gibi içeri aldılar maşallah 20 tane yumurta toplandı kaçı döllenir tabi Allah bilir . Çıktığımda biraz ağrım oldu ama öyle dayanılmayacak ağırlar değil şu an daha iyiyim 2 gün ağır iş yapmamamı dinlenmemi söylediler rapor aldım evde dinleniyorumCanım nasıl oldun dün benim de opum gerçekleşti 9 tane toplanmış bugün sabah aradılar 7 tanesi döllenmiş iki gün sonra tekrar arıyıp Bilgi vereceklerini söylediler sen de durumlar nasıl
Yaa ama gelde bunu onlara anlat beyfendiler keyiflerine bi sperm veriyor bin bir havaylacanları çok tatlı hepsinin.Allah biliyoda bunların mızmız olduğunu bize veriyor yükü.kurban olsunlar bizeherşeyleriyle onlar bize muhtaç
İyiiym kuzum şükür benim şimdilik kanamam yok tuvalete gitmedim ama daha belli olur kanama sen nasılsın galiba sende bugün oldun opuNasılsın canım benim regl sancı gibi ağrım var birazda kanama
İyiiym kuzum şükür benim şimdilik kanamam yok tuvalete gitmedim ama daha belli olur kanama sen nasılsın galiba sende bugün oldun opu
İyiiym kuzum şükür benim şimdilik kanamam yok tuvalete gitmedim ama daha belli olur kanama sen nasılsın galiba sende bugün oldun opu
Evet canım çok şükür iyiyim regl ilk günü gibiyim biraz kanamam var ilk tuvaleti yapınca ister istemez ağrı oluyor..
Evet biraz ağrılı oldu tuvalete gitmek ama şükür kanama yok . Çarşamba dediler ama benim durumuma göre değişecek fazla yumurta toplandığı için sıkıntı çıkabilirmiş diğer aya kalabilirmiş transferTransfer için gün verdiler mi canım size
semoş çok geçmiş olsun cnm atlattın çok şükür yarın öğlen sıra bendeçok teşekkür ederim arkadaşlar sabah 9 da gittim 10 gibi içeri aldılar maşallah 20 tane yumurta toplandı kaçı döllenir tabi Allah bilir . Çıktığımda biraz ağrım oldu ama öyle dayanılmayacak ağırlar değil şu an daha iyiyim 2 gün ağır iş yapmamamı dinlenmemi söylediler rapor aldım evde dinleniyorum
Evet biraz ağrılı oldu tuvalete gitmek ama şükür kanama yok . Çarşamba dediler ama benim durumuma göre değişecek fazla yumurta toplandığı için sıkıntı çıkabilirmiş diğer aya kalabilirmiş transfer
Yaa ama gelde bunu onlara anlat beyfendiler keyiflerine bi sperm veriyor bin bir havayla
semoş çok geçmiş olsun cnm atlattın çok şükür yarın öğlen sıra bendeyumurta sayında güZel maşşalllh inşh hepsi iyi çıkar
Sağolasın kuzum inşallah sende hayırlısıyla atlatırsınkahkaha attım
İnşallah hepsi güzel güzel döllenir canım sana güzel yavrular olarak geri dönsünBende de 5 yumurta toplandı inşallah çarşamba günü benim de transfer
İnşallah hepsi güzel güzel döllenir canım sana güzel yavrular olarak geri dönsünaynı gün transfer olursak birlikte bekleriz artık ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?