- 9 Ekim 2020
- 5.757
- 7.710
- 148
Kaç yumurta oluşmuş cnm sayıylamı alakalıBana neden 2tane verdi kafama takıldı. Bu gece ikisinide vurcakmışım yarın offf günümmüş
Mutlaka bir bildiği vardır canım kaç yumurtan var belki sayısıyla alakalıBana neden 2tane verdi kafama takıldı. Bu gece ikisinide vurcakmışım yarın offf günümmüş
15taneydi bugün ki kntrolde en büyüğüde 25ml bıldgm bu bugün hem cetrotide hemde 2adet ovitrelleMutlaka bir bildiği vardır canım kaç yumurtan var belki sayısıyla alakalı
Cetrotide bende de 2 tane ama ovitre bir ama benim 4 yumurtam var ve en büyüğü 18 ml ondandır canım senin yumurtan çok boyutu büyük15taneydi bugün ki kntrolde en büyüğüde 25ml bıldgm bu bugün hem cetrotide hemde 2adet ovitrelle
Tam tersini vermiş ikimize evt fazla büyümüş 225ml gonal f 150merional 10gün.stresten artık uykularım kaçıyor benide ne iğne ne tedavi eşimin stresi yedi bitirdi.bana bi 10günlk anestezi verselerde uyusamCetrotide bende de 2 tane ama ovitre bir ama benim 4 yumurtam var ve en büyüğü 18 ml ondandır canım senin yumurtan çok boyutu büyük
Canım bana bi ovitrelle bi tane de gonapeptyl verdi bende iki iğne yaptım yani doktorunun bi bildiği vardır elbetMerhaba! Arkdşlar bir sorum olacak ovitrelle iğnem var bugün dr 2adet verdi cmt opu ve ameliyatım var.sizede mi 2adet vermişti drlarınız? Bir sağ bir sol koldan olcakmısım
Eşin neyi stres yapıyorTam tersini vermiş ikimize evt fazla büyümüş 225ml gonal f 150merional 10gün.stresten artık uykularım kaçıyor benide ne iğne ne tedavi eşimin stresi yedi bitirdi.bana bi 10günlk anestezi verselerde uyusamtşk ederim buarada cvp verdiğin için
ya bukadr stres yetmiyor gibi ben bide hem opu hem tüpüm alınacak.kan ve akciğer filmi istendi bugün aradılar iğne saati vs.yok ordayken neden sölememişler,neden sormamışım neden şöle neden böle herşeye muhalefet ve gergin asabi bir adam benide delirtiyor bu benm 4.amelıyatım olacak beni sürekli geriyor şeytan diyo vazgeç herşeyden .kusura bakmayın okdr gerginimki yazınca sanki rahatlıcakmışım gibi;(((Eşin neyi stres yapıyor
Canım çok iyi anlıyorum seni İnan yalnız değilsin erkeklerin geneli böyle azıcık zora gelince hemen agresifleşiyorlar senlik bi durum değil bende kavgalıyım eşimle 2 gündür ve sabah yumurta toplanacak düşün yani köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyecek şu aşamada hiç bişeyin bizi üzmesine izin vermeyelim sonra burunlarından getiririz elbetya bukadr stres yetmiyor gibi ben bide hem opu hem tüpüm alınacak.kan ve akciğer filmi istendi bugün aradılar iğne saati vs.yok ordayken neden sölememişler,neden sormamışım neden şöle neden böle herşeye muhalefet ve gergin asabi bir adam benide delirtiyor bu benm 4.amelıyatım olacak beni sürekli geriyor şeytan diyo vazgeç herşeyden .kusura bakmayın okdr gerginimki yazınca sanki rahatlıcakmışım gibi;(((
yani bütün zahmeti biz hem fiziksel hem duygusal çekerken,destek olacaklarına agresifleşiyorlar.yani bizim yerimizde olsalar kim bilir neler yapacaklarCanım çok iyi anlıyorum seni İnan yalnız değilsin erkeklerin geneli böyle azıcık zora gelince hemen agresifleşiyorlar senlik bi durum değil bende kavgalıyım eşimle 2 gündür ve sabah yumurta toplanacak düşün yani köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyecek şu aşamada hiç bişeyin bizi üzmesine izin vermeyelim sonra burunlarından getiririz elbet♥
Aman aman dur sakin ol az kaldıyani bütün zahmeti biz hem fiziksel hem duygusal çekerken,destek olacaklarına agresifleşiyorlar.yani bizim yerimizde olsalar kim bilir neler yapacaklarvalla ağız kafa göz dalıp dövsem ancak rahatlarım burnundan getirmek ne kelime anneainden doğduğuna pişman etçem gaza geldim gidip şimdi bitane patlatasım geldi
Hiç takmayın vallahi sonuçta tüm rezillikleri ağrıları çeken bizleriz aslında eşler çok duyarlı olmalılar vallahiTam tersini vermiş ikimize evt fazla büyümüş 225ml gonal f 150merional 10gün.stresten artık uykularım kaçıyor benide ne iğne ne tedavi eşimin stresi yedi bitirdi.bana bi 10günlk anestezi verselerde uyusamtşk ederim buarada cvp verdiğin için
Bana da 2 tane verdi.Göbekten bi sağ taraftan bi sol taraftan vurulmuştumBana neden 2tane verdi kafama takıldı. Bu gece ikisinide vurcakmışım yarın offf günümmüş
Bana da eşim dedi ki daha olan bir şey yok,torbalarca ilaç kullanıyorum.İkiz olursa isim Hakkı biri benim olsun diyor.Bi delirdim,dünyanın ilacını kullanıyorum.Doktora gitmekten oraya yatmaktan yoruldum.Senin yaptığın tek şey 5 dk lık işlem.Dedim altız da olsa 6 sı da benim hakkımyani bütün zahmeti biz hem fiziksel hem duygusal çekerken,destek olacaklarına agresifleşiyorlar.yani bizim yerimizde olsalar kim bilir neler yapacaklarvalla ağız kafa göz dalıp dövsem ancak rahatlarım burnundan getirmek ne kelime anneainden doğduğuna pişman etçem gaza geldim gidip şimdi bitane patlatasım geldi
Kızlar transferim oldu dualarınıza ihtiyacım var☺
kızlar çok acil bakar mısınız bana
4.gün gonalf ve merional günümde çok yoğun şekilde yumurta akı gibi akıntı geldi. Kist öncesi yumurta takibi yaparken bu yumurta akını gördüğümde testim pik oluyordu. Şimdi de ilaçlar sayesinde gördüm ve acaba çatladı mı diye korkuyorum , içimden bir ses çatladı diyor. Haziranda aşılama yaptırmıştım çatlatma iğnesi sonrasında yin e böyle akıntı olmuştu. Hiç başına böyle birşey gelen var mı ?
yaa teşekkür ederim , inşallah öyledir ... bnm herşeyim o kdr ters gidiyor ki ondan stres olmamak elde değil... dün mesela karnıma iğneyi 5 kere sapladılar ilaç akmadı , ilk kez böyle bişey başımıza geldi dediler , hayattaki şansım maalesef böyleBenim oldu :) ama hiçbiri çatlamadı. 15 gün kullandığım iğnelerin son 10 günü aynen yumurtlama dönemimdeki gibi akıntım oldu, oldukça da fazlaydı. Hiç korkmayın. Aldığımız ilaçlardan oluyor büyük ihtimalle
Merhabalar , hakkınızda hayırlısı olsun inşallah :) bende ümit hanıma gidiyorum , topikte ümit hoca hastaları da var :) çok sevindim .Merhaba kızlar.
Öncelikle Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın. Kısaca durumumdan bahsetmek istiyorum. 5 yıllık evliyim. Yaklaşık 2 yıldır bebek istiyorduk ama eşimin sperm değerlerinde hız ve sayı eksikliği vardı. Çeşitli ilaçlar, bitkisel tedaviler vs denedik ama değerler istenilen seviyeye çıkmadı. O yüzden daha fazla vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik. İzmir'de yaşadığımız için burada birçok hastanenin tüp bebek merkezleri ile görüştük ve en çok içimize sinen Ümit Hoca olduğu için İrenbe'de yaptırmaya karar kıldık. Geçtiğimiz ay yumurta takibi ve iğne tedavisine başladık. Ümit hoca muayenede küçük bir kist gördü. Bu nedenle yumurtaları toplayalım ama transfer için önümüzdeki ayı bekleyelim dedi. 12 Ekim Pazartesi günü toplam 13 yumurta toplandı. 1. gün aradıklarında yumurtalardan 11 tanesi olgunlaşmış ve bunlardan da 9 tanesi döllendi dediler. 3. gün yani bugün aradıklarında ise 6 tanesi istenilen kaliteye ulaştı ve donduruldu dediler. Beklemeye geçtik bakalım. Bu ay adetimin 2. günü kontrole gideceğim. Kistin durumuna göre transfere karar verecek hoca. Allah gönlümüze göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?