2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Kızlar rahim dinlendirme yapmıcak mısınız opu olanlar şans dinlendiğinde daha yüksek diye biliyorum ben bu ay dinlendirildim önümüzde ki ay inşallah transfer

rahim dinlendirme bana yapılmıştı bahçeci merkezinde

@Semaknc, nejlaa 86 kizlarr cok sevindim ikinizin adina da insallah cok guzel embriyolariniz olur,anestezi zormuydi ayilma.kolay oldu mu?
Yok canım biraz sersem oluyo insan ilk uyandığında her şeyi 4 tane görüyordum ama çabuk kendime geldim . Benim bu aldığım 3. Anestezi her defasında ya bayılmazsam korkusu oluyor ama ne ara uyuduğumu bile anlamıyorum. İnşallah hepimizin çok güzel sonuçları olur canım benim

Kızlar rahim dinlendirme yapmıcak mısınız opu olanlar şans dinlendiğinde daha yüksek diye biliyorum ben bu ay dinlendirildim önümüzde ki ay inşallah transfer
Doktor gerek görürse yapıyor onu bizim keyfimize pek bırakmıyorlar ben hemen istiyorum ama eğer sıkıntı olursa sonraki aya kalacak fazla yumurta topladık dedi

Sağolasın kuzum inşallah sende hayırlısıyla atlatırsın inşallah canım bakalım yarın ararlar heralde kaç tanesinin döllendiğini söylerler ahahahah öyle ama valla

Cnm kullandığın ilaçlar farklı gonal f merional dı benimkisi sanırım hepsi aynı kapı
Canım gonal f vuruldum femara ilaç kullandım ama opudan önce. Şimdi transfer aşamasındayım haftaya transfer dedi ama yine femara ilacı kullandırıyor birde muayenede yumurtaları ölçüyor sadece rahim kalınlığını ölçmesi gerekmezmi?

Transfer öncesi herkese ilaç kullandırıyorlar rahimi hazırlamak için ama dediğin gibi yumurtaları ölçmesini anlayamadım belki verdiği ilaçtan yeni oluşan ay döngündeki yumurtaların etkilenip etkilenmediğine bakıyordur.

@Semaknc, nejlaa 86 kizlarr cok sevindim ikinizin adina da insallah cok guzel embriyolariniz olur,anestezi zormuydi ayilma.kolay oldu mu?

İnşallah canım benim çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin içinde bizede en fazla yarım saat sürüyor ben çok zorlanmadım sadece beni kuru bir öksürük tuttu boğazımda bir gıcık wardı sanki. Ondan biraz rahatsız oldum

Canım o rahmin kalınlaşmasına ve yum durumuna göre değişiyor herkeste aynı değil

Anladım cnm. Cevapladığınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…