2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Merhaba, ben de ümit hocadayım. Benim de çikolata kistim var. Benim de yumurtalarım 1. Kaliteydi ve 11 mm çikolata kistim vardı, ama hoca yumurtalarıma güvenerek transfer yaptı. Sonuç hüsran şimdi tekrar yumurta toplama aşamasındayız. Sonra 3 ay geçici menopoz yani baskılama ardından transfer yapacak. O yüzden bu konuyu iyi konuşun derim. Bdnim nokta kadarlık kist herşeyi mahvetti. Hocada küçücük bir şüphe bile varsa, ısrarcı olmayın ve olsun deneyelim demeyin bence. Çikolata kisti gebeliği bazen önlüyor bazen etki etmiyormuş ama vücuduma o kadar güvenirken böyle mağlup olduk yani. Sizin de aklınızda bulunsun

Bu eşleri bu süreçte çuvalla toplayıp bodruma kitleyesim var, acayip gıcık oluyorum. Benim eşim de eften püften şeylerden huzursuzluk çıkarıyo, artık yeter dedim ya, yumurtalarım olgunlaşmıyo stresten. Sesin çıkmasın bi süre dedim

İyiiym bende şükür sabah yumurta toplanacak benim de heyecanlıyım biraz çok sevindim canım inşallah sağlıkla büyüsünler
Canım nasıl oldun dün benim de opum gerçekleşti 9 tane toplanmış bugün sabah aradılar 7 tanesi döllenmiş iki gün sonra tekrar arıyıp Bilgi vereceklerini söylediler sen de durumlar nasıl

Ben anesteziden uyanırken hüngür hüngür ağlamaya başladım eşime de bi yandan söyleniyorum acaba kıymet bilicekler mi diye adam şaştı kaldı

Kızlar merhaba az önce muayeneden geldim5 gündür gonol f 225 vuruyordum yumurta boyutlarım ortalama 10-9-6 imiş. Doktorum 300 e çıkarttı gonol f i. Hangi boyutta yumurta toplanıyor

canları çok tatlı hepsinin.Allah biliyoda bunların mızmız olduğunu bize veriyor yükü.kurban olsunlar bize herşeyleriyle onlar bize muhtaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…