- 31 Temmuz 2020
- 660
- 475
- 33
Merhaba, ben de ümit hocadayım. Benim de çikolata kistim var. Benim de yumurtalarım 1. Kaliteydi ve 11 mm çikolata kistim vardı, ama hoca yumurtalarıma güvenerek transfer yaptı. Sonuç hüsranMerhaba kızlar.
Öncelikle Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın. Kısaca durumumdan bahsetmek istiyorum. 5 yıllık evliyim. Yaklaşık 2 yıldır bebek istiyorduk ama eşimin sperm değerlerinde hız ve sayı eksikliği vardı. Çeşitli ilaçlar, bitkisel tedaviler vs denedik ama değerler istenilen seviyeye çıkmadı. O yüzden daha fazla vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik. İzmir'de yaşadığımız için burada birçok hastanenin tüp bebek merkezleri ile görüştük ve en çok içimize sinen Ümit Hoca olduğu için İrenbe'de yaptırmaya karar kıldık. Geçtiğimiz ay yumurta takibi ve iğne tedavisine başladık. Ümit hoca muayenede küçük bir kist gördü. Bu nedenle yumurtaları toplayalım ama transfer için önümüzdeki ayı bekleyelim dedi. 12 Ekim Pazartesi günü toplam 13 yumurta toplandı. 1. gün aradıklarında yumurtalardan 11 tanesi olgunlaşmış ve bunlardan da 9 tanesi döllendi dediler. 3. gün yani bugün aradıklarında ise 6 tanesi istenilen kaliteye ulaştı ve donduruldu dediler. Beklemeye geçtik bakalım. Bu ay adetimin 2. günü kontrole gideceğim. Kistin durumuna göre transfere karar verecek hoca. Allah gönlümüze göre versin.
Bu eşleri bu süreçte çuvalla toplayıp bodruma kitleyesim var, acayip gıcık oluyorum. Benim eşim de eften püften şeylerden huzursuzluk çıkarıyo, artık yeter dedim ya, yumurtalarım olgunlaşmıyo stresten. Sesin çıkmasın bi süre dedimTam tersini vermiş ikimize evt fazla büyümüş 225ml gonal f 150merional 10gün.stresten artık uykularım kaçıyor benide ne iğne ne tedavi eşimin stresi yedi bitirdi.bana bi 10günlk anestezi verselerde uyusamtşk ederim buarada cvp verdiğin için
slm şimdiden iyi geçmesi dileğiyle ovitrelle iğnesi kaç adet oldun?
Bende merakla bekliyorum hanımlarrr
acaba liste mi yapsan güzel olmaz mı , opu listesi transfer listesi falan doktoru yaşı embriyo gibi :) hepimiz listeye bakıp daha iyi tanırız birbirmizi
Canım bitti opu birazdan eve geçicem
Çıktım canım biraz kendime geleyim merak ettiğiniz şeyler olursa konuşalımBende merakla bekliyorum hanımlarrr
gelmiş geçmiş olsun bekliyorumÇıktım canım biraz kendime geleyim merak ettiğiniz şeyler olursa konuşalım
canimm cok gecmis olsun,kac yumurtan toplandi nasil gecti anestezi?Canım bitti opu birazdan eve geçicem
Evet canım bana da iki tane vermişti sağ ve soldan vurmuştumMerhaba! Arkdşlar bir sorum olacak ovitrelle iğnem var bugün dr 2adet verdi cmt opu ve ameliyatım var.sizede mi 2adet vermişti drlarınız? Bir sağ bir sol koldan olcakmısım
Canım nasıl oldun dün benim de opum gerçekleşti 9 tane toplanmış bugün sabah aradılar 7 tanesi döllenmiş iki gün sonra tekrar arıyıp Bilgi vereceklerini söylediler sen de durumlar nasılİyiiym bende şükür sabah yumurta toplanacak benim de heyecanlıyım birazçok sevindim canım inşallah sağlıkla büyüsünler
canları çok tatlı hepsinin.Allah biliyoda bunların mızmız olduğunu bize veriyor yükü.kurban olsunlar bizeAman aman dur sakin ol az kaldıaynen öyle varya kendime günde 4 tane iğne yaptım bi kere of demedim severek yaptım ki her şey güzle ilerlesin adamdan sadece bi kere kan alındı demediği laf kalmadı gerçekten süreç zaten yıpratıyor bizimkiler de destek olacağına köstek oluyor
Nasılsın canım benim regl sancı gibi ağrım var birazda kanamaCanım bitti opu birazdan eve geçicem
yok yok olmazlar burnumdan getirdi benim.bende onun burnundan getircem aht ettimHiç takmayın vallahi sonuçta tüm rezillikleri ağrıları çeken bizleriz aslında eşler çok duyarlı olmalılar vallahi
Kızlar merhaba az önce muayeneden geldim5 gündür gonol f 225 vuruyordum yumurta boyutlarım ortalama 10-9-6 imiş. Doktorum 300 e çıkarttı gonol f i. Hangi boyutta yumurta toplanıyor
Saol cnm cvp için demek bana has değil kendimi biran özel hissettim seçilmiş kurban olarakBana da 2 tane verdi.Göbekten bi sağ taraftan bi sol taraftan vurulmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?