- 18 Aralık 2019
- 457
- 404
- 53
- 32
Baş ağrısı iğnenin etkisi mide bulantısı da hcg hormonu vurduk ya ondandırYok kasıklarım hiç ağrımadı.bende olan ateş basması miğde bulantısı,baş ağrısı menepoza girdim sankigece uyku uyumadım o derece
Benim 18 yumurta çıkmış 15 olgundu. Doktor 15 yumurta çıkar diye tahmin etmemiştim dedi. İnşallah sizinkide mucize olur ama sayı değilde kalite önemli canım.İnşallah sayı az ama kalite çok olur inşallah
Aynen benim 4 tane vardı inşallah güzel olur onların kalitesiBenim 18 yumurta çıkmış 15 olgundu. Doktor 15 yumurta çıkar diye tahmin etmemiştim dedi. İnşallah sizinkide mucize olur ama sayı değilde kalite önemli canım.
TeşekkürlerMerhaba. Hayırlı olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.
Bende gonal f iğne ve femara ilaç kullanmıştım. Haftaya İnşallah transfer şimdi de femara ilaç kullanıyorum.Bende salı başladım. 4 gündür gonal f 450 lik iğne yapıyorum ve femara ilaç kullanıyorum
öyledir cnm mrk etmeAy inşallah öyledir nasıl tedirgin oluyor insan ya
Evet kuzum yaaaa çok heyecanlııııöyledir cnm mrk etmeenine boyuna sordum bugün iğneler herkeste ayrı bir etki yapabilio yarın dı demi senin opu
Hayırlı olsun canım inşallahBende salı başladım. 4 gündür gonal f 450 lik iğne yapıyorum ve femara ilaç kullanıyorum
Hadi bakalım rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasınHanımlar selamün aleyküm. Bende yıllarıdr bu kulübü takip ediyorum. Çok yardımcı oldu. Şimdide üye olup aranıza katılmak istedim☺ bende 4 yıllık evliyim hiç gebelik yaşamadım.bir çok özel ve devlet hastanesine doktorlara gittim fayda etmedi. Kanuni de düzenli takiplerim oldu ve 2 aşılama yapıldı. En son tüp yapalım dediler ama kist vardı büyük ihtimalle çikolata kisti bu ve tüp bebek tedavisinde de başaırızlık yapabilir dediler. Bende ameliyat oldum ve kurtuldum çikolata kistinden. Yani tam 1 sene önce ameliyat oldum ama hala hiç gebelik yaşamadım. Değerler falan herşey çok güzel ama gelişme yok. Artık tüp yapmaya karar verdim ve bu hafta başladık tedaviye Allah hepimizin yardımcısı olsun.
valla ben opuyu hiç dert etmiomEvet kuzum yaaaa çok heyecanlıııı
TeşekkürlerHayırlı olsun canım inşallah
İnşallah ya hepimizin emeği var ve hepimize hayırlı nesiller nasip etsin rabbimHadi bakalım rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın
Amin inşallah canım çok teşekkür ederimSize çok dua ediyorum, inşallah güzel şeyler olacak❤
Canım ilk ay pek birşey farketmedim ama daha sonra sıcak basmasını çok yaşadım tabi yaz mevsiminin de etkisi çok olmuştur.ılık duş rahatlatıyor en iyisi o. Başka fiziksel bir sıkıntı yaşamadım ama Akdeniz tipi beslendim ve yürüyüş yaptım düzenli.Size daha önce sordum mu hatırlamıyorumGeçici menopozda çok sıkıntı yaşadınız mı? Şişkinlik, sıcak basması, mide bulantısı gibi.. Tavsiyeniz var mı o dönemle ilgili?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?