Canım bende tam 7 gün ilaç kullanmıştım. 9. gün opu olmuştu.Kızlar siz kaç gün kullandınız opu oncesi ilaçları?
Ben tam 1hafta kullanmış olacağım inşallah gelisirler
Sanırım ben bian kullandigi doz sandim kisiden kisiye de baya degisiklik gsoteriyo demekki9
Sanırım kullandığı dozu değilde gonal f in dozunu yazmış
Ben de yarin gorucem inslalah bi aksilik cikmazsa baslicaz tedaviye kac dozluk vs bilgim hic yok birazda endişeliyimilacın dozunu düşük dozda başlayıp, yumurtaların gelişimine göre yükseltecekler. Benimki 180 dozda başlayıp en yüksek 275 doz kullanmıştım.
Aynen. Tedavin hayırlı olsun İnşallahSanırım ben bian kullandigi doz sandim kisiden kisiye de baya degisiklik gsoteriyo demekki
Sanırım sayısından ziyade kalitesi önemli. Çünkü 7 tane kaldı o kadar yumurtadan.Hey maşallah o nasıl yumurta sayısı☺
Bende de pco var 29 toplanmıştı 20si döllenmişti ama 7 tane kaldı. Dediğiniz gibi kalitesi sayıdan daha önemli.Sanırım sayısından ziyade kalitesi önemli. Çünkü 7 tane kaldı o kadar yumurtadan.
Bakalım yarin son gün. 5. Gun embriyosu doldurulacak. Bu arada transfer oldunuz muBende de pco var 29 toplanmıştı 20si döllenmişti ama 7 tane kaldı. Dediğiniz gibi kalitesi sayıdan daha önemli.
Hayır, çarşamba günü 5. gün embriyosu olarak hepsi donduruldu. Transferi bir sonraki ay yapalım dedi doktorum. Pco olduğu için ohss riski var o riske girmeyelim rahim dinlendirelim dedi.Bakalım yarin son gün. 5. Gun embriyosu doldurulacak. Bu arada transfer oldunuz mu
Biraz yorucu bir süreç. Yumurtalarımın olgunlaşması bir az uzun sürdü ama çok şükür güzel sonuç verdiBen de yarin gorucem inslalah bi aksilik cikmazsa baslicaz tedaviye kac dozluk vs bilgim hic yok birazda endişeliyim
Rabbim hepimizin çabasını hayırla sonuçlandırsın inşallahAnladım canım benimde ayni şekilde olucak hepimizin hakkında hayırlısı olur insallahhh
Bende de pcos var. Eylül ayında opu oldu, hafif ohss oldum. Benim embriyolarımda donduruldu. Bir aksilik çıkmazsa haftaya transfer İnşallahHayır, çarşamba günü 5. gün embriyosu olarak hepsi donduruldu. Transferi bir sonraki ay yapalım dedi doktorum. Pco olduğu için ohss riski var o riske girmeyelim rahim dinlendirelim dedi.
İnşallah bebişin tutunur canım transfer oluncada mutlaka yaz neler yaşadığını ve sonucunuBende de pcos var. Eylül ayında opu oldu, hafif ohss oldum. Benim embriyolarımda donduruldu. Bir aksilik çıkmazsa haftaya transfer İnşallah
Inşaallah yazarım. Hepimiz güzel sonuçlar alırız İnşallahİnşallah bebişin tutunur canım transfer oluncada mutlaka yaz neler yaşadığını ve sonucunu ☺
Evet canım ilaç 450 lik ama bana 300 vur dedi tabi 2. Güne 275 kullandım. Bu şekilde 2 kutu kullandım.şimdi de kontrole gidiyorum bakalım ne diyecek.9
Sanırım kullandığı dozu değilde gonal f in dozunu yazmış
Meraba insallah tedaviniz hayirlisyla guzelce sonuclanir bende yarin baslicam adetin 2. Gunu inslalah da sizin igne dozlariniz yuksek dozda mi amh iniz kacti benimde yas 28 amh 2.3
Amin inş. Evet ya her aşamayı paylaşalım bilgilenelimInşaallah yazarım. Hepimiz güzel sonuçlar alırız İnşallah
Hanımlar selamün aleyküm. Bende yıllarıdr bu kulübü takip ediyorum. Çok yardımcı oldu. Şimdide üye olup aranıza katılmak istedim☺ bende 4 yıllık evliyim hiç gebelik yaşamadım.bir çok özel ve devlet hastanesine doktorlara gittim fayda etmedi. Kanuni de düzenli takiplerim oldu ve 2 aşılama yapıldı. En son tüp yapalım dediler ama kist vardı büyük ihtimalle çikolata kisti bu ve tüp bebek tedavisinde de başaırızlık yapabilir dediler. Bende ameliyat oldum ve kurtuldum çikolata kistinden. Yani tam 1 sene önce ameliyat oldum ama hala hiç gebelik yaşamadım. Değerler falan herşey çok güzel ama gelişme yok. Artık tüp yapmaya karar verdim ve bu hafta başladık tedaviye Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım çok geçmiş olsun inşallah sen de tedavini güzel sonuçlarla tamamlarsın. Ben de çikolata kisti yüzünden benzer şeyler yaşadım ama ameliyat sonrası hemen tekrarladı malesef. Senin bir yıldır tekrar etmesi mucize gibi olmuş maşallah daha bile erken tüp bebek deneyebilirdin bence risk almadan. Hayırlı olsun sana daHanımlar selamün aleyküm. Bende yıllarıdr bu kulübü takip ediyorum. Çok yardımcı oldu. Şimdide üye olup aranıza katılmak istedim☺ bende 4 yıllık evliyim hiç gebelik yaşamadım.bir çok özel ve devlet hastanesine doktorlara gittim fayda etmedi. Kanuni de düzenli takiplerim oldu ve 2 aşılama yapıldı. En son tüp yapalım dediler ama kist vardı büyük ihtimalle çikolata kisti bu ve tüp bebek tedavisinde de başaırızlık yapabilir dediler. Bende ameliyat oldum ve kurtuldum çikolata kistinden. Yani tam 1 sene önce ameliyat oldum ama hala hiç gebelik yaşamadım. Değerler falan herşey çok güzel ama gelişme yok. Artık tüp yapmaya karar verdim ve bu hafta başladık tedaviye Allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?