AminnnHayırlı uğurlu olsun canım tedavim rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin içinde bizede
Vakit kaybetmek istemedim. Hiç gebelik olmadı. 1 ay önceki hsg de tüpte tıkanıklık çıktı ve olmama sebebi büyük ihtimalle o. Dpltor da dedi kendiliğinden olabilir ama 4 yıldır olmamış ve bi sürü stres yaşadın tüp yap o stresi daha da yaşama dediCanım çok geçmiş olsun inşallah sen de tedavini güzel sonuçlarla tamamlarsın. Ben de çikolata kisti yüzünden benzer şeyler yaşadım ama ameliyat sonrası hemen tekrarladı malesef. Senin bir yıldır tekrar etmesi mucize gibi olmuş maşallah daha bile erken tüp bebek deneyebilirdin bence risk almadan. Hayırlı olsun sana da
Sana da geçmiş olsunCanım çok geçmiş olsun inşallah sen de tedavini güzel sonuçlarla tamamlarsın. Ben de çikolata kisti yüzünden benzer şeyler yaşadım ama ameliyat sonrası hemen tekrarladı malesef. Senin bir yıldır tekrar etmesi mucize gibi olmuş maşallah daha bile erken tüp bebek deneyebilirdin bence risk almadan. Hayırlı olsun sana da
Dün yapıldı bana opu 20 yumurta toplandı dün baya ağrı hissediyordum otururken kalkarken tuvalete gittiğimde falan ama bugün daha iyiym şükürPerşembe cuma opu olanlar durumlar nasıl sizde kaç yumoş toplandı kendinizi nasıl hissedyorsunuz
Kaç dk sürdü, işlemden ne kadar sonra hastaneden çıkış yaptınız? Geçmiş olsunDün yapıldı bana opu 20 yumurta toplandı dün baya ağrı hissediyordum otururken kalkarken tuvalete gittiğimde falan ama bugün daha iyiym şükür
Perşembe cuma opu olanlar durumlar nasıl sizde kaç yumoş toplandı kendinizi nasıl hissedyorsunuz
Teşekkür ederimCanım ilk ay pek birşey farketmedim ama daha sonra sıcak basmasını çok yaşadım tabi yaz mevsiminin de etkisi çok olmuştur.ılık duş rahatlatıyor en iyisi o. Başka fiziksel bir sıkıntı yaşamadım ama Akdeniz tipi beslendim ve yürüyüş yaptım düzenli.
Dün yapıldı bana opu 20 yumurta toplandı dün baya ağrı hissediyordum otururken kalkarken tuvalete gittiğimde falan ama bugün daha iyiym şükür
Dün opu oldum bende 5 yumurta toplandı dün çok ağrım vardı bugün biraz daha az..
Geçmiş olsun ikimize de benim de dün yapıldı 18 folikülden 10 tanesi olgun çıktı az evvel aradılar 9 tanesi döllenmiş ptesi görüşcez tekrar inşallah herşey güzel gider daha önceki denememde benm gelişme olmamıştı yavaştı ve 3. Günü bile göremediler desem yeridir bakalm bu sefer neler olucak.
Geçmiş olsun ikimize de benim de dün yapıldı 18 folikülden 10 tanesi olgun çıktı az evvel aradılar 9 tanesi döllenmiş ptesi görüşcez tekrar inşallah herşey güzel gider daha önceki denememde benm gelişme olmamıştı yavaştı ve 3. Günü bile göremediler desem yeridir bakalm bu sefer neler olucak.
Yarım saat falan sürdü diye tahmin ediyorum uyandıktan bir saat sonra falanda hastaneden çıktık çok teşekkür ederimKaç dk sürdü, işlemden ne kadar sonra hastaneden çıkış yaptınız? Geçmiş olsun
Her şey gönlünüzce olsun inşallah bu seferGeçmiş olsun ikimize de benim de dün yapıldı 18 folikülden 10 tanesi olgun çıktı az evvel aradılar 9 tanesi döllenmiş ptesi görüşcez tekrar inşallah herşey güzel gider daha önceki denememde benm gelişme olmamıştı yavaştı ve 3. Günü bile göremediler desem yeridir bakalm bu sefer neler olucak.
Oh çok iyi maşallah. Kızlar hangi hastanelerde kimlere tedavi oluyorsunuz ?Yarım saat falan sürdü diye tahmin ediyorum uyandıktan bir saat sonra falanda hastaneden çıktık çok teşekkür ederim
Oh çok iyi maşallah. Kızlar hangi hastanelerde kimlere tedavi oluyorsunuz ?
Oo DiyarbakırMemorial Dicle Hastanesi Doç Dr Ali Emre TAHAOĞLU'na gidiyorum canım
Opudan çıktım 1 tanecik yumurtam var. Altın yumurta diyorlar. Bu durumda ben de altın yumurtlayan tavukdua edin o bir benim olsun kızlar
Polikistik over var bende başka da bir problem yok görünen ama Rabbim ne demiş ne koymuş hayırlı sağlıklı evlat versin rabbimSorun neydi sizde@beybili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?