2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Vakit kaybetmek istemedim. Hiç gebelik olmadı. 1 ay önceki hsg de tüpte tıkanıklık çıktı ve olmama sebebi büyük ihtimalle o. Dpltor da dedi kendiliğinden olabilir ama 4 yıldır olmamış ve bi sürü stres yaşadın tüp yap o stresi daha da yaşama dedi hak verdim bismillah deyip başladık

Perşembe cuma opu olanlar durumlar nasıl sizde kaç yumoş toplandı kendinizi nasıl hissedyorsunuz

Sana da geçmiş olsun çikolata kisti çok zor ve sıkıntı ya

Perşembe cuma opu olanlar durumlar nasıl sizde kaç yumoş toplandı kendinizi nasıl hissedyorsunuz
Dün yapıldı bana opu 20 yumurta toplandı dün baya ağrı hissediyordum otururken kalkarken tuvalete gittiğimde falan ama bugün daha iyiym şükür

Dün yapıldı bana opu 20 yumurta toplandı dün baya ağrı hissediyordum otururken kalkarken tuvalete gittiğimde falan ama bugün daha iyiym şükür
Kaç dk sürdü, işlemden ne kadar sonra hastaneden çıkış yaptınız? Geçmiş olsun

Teşekkür ederim

Dün opu oldum bende 5 yumurta toplandı dün çok ağrım vardı bugün biraz daha az..

Geçmiş olsun ikimize de benim de dün yapıldı 18 folikülden 10 tanesi olgun çıktı az evvel aradılar 9 tanesi döllenmiş ptesi görüşcez tekrar inşallah herşey güzel gider daha önceki denememde benm gelişme olmamıştı yavaştı ve 3. Günü bile göremediler desem yeridir bakalm bu sefer neler olucak.

Hayırlısı canım benim

Sorun neydi sizde@beybili

Kaç dk sürdü, işlemden ne kadar sonra hastaneden çıkış yaptınız? Geçmiş olsun
Yarım saat falan sürdü diye tahmin ediyorum uyandıktan bir saat sonra falanda hastaneden çıktık çok teşekkür ederim

Her şey gönlünüzce olsun inşallah bu sefer

Memorial Dicle Hastanesi Doç Dr Ali Emre TAHAOĞLU'na gidiyorum canım
Oo Diyarbakır güzel şehirmiş. Bende İstanbul dayım bir sürü yere gittim görüştüm Florya Medikal Park da başladık doç.dr..Hediye Dağdeviren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…