Memorial Antalya Hastanesi Dr. Murat ÖzekinciOh çok iyi maşallah. Kızlar hangi hastanelerde kimlere tedavi oluyorsunuz ?
Benim geçen tedavide 8 taneyi de ne oldu sanki hiçbiri 4. Günü bile göremedi. İnşallah gelişir sağlıklı şekilde ve tutunur sanaOpudan çıktım 1 tanecik yumurtam var. Altın yumurta diyorlar. Bu durumda ben de altın yumurtlayan tavukdua edin o bir benim olsun kızlar
1 olsun bizim olsun temennimiz. İnşallah tez zamanda hepimizin kucakları dolarBenim geçen tedavide 8 taneyi de ne oldu sanki hiçbiri 4. Günü bile göremedi. İnşallah gelişir sağlıklı şekilde ve tutunur sana
Polikistik over var bende başka da bir problem yok görünen ama Rabbim ne demiş ne koymuş hayırlı sağlıklı evlat versin rabbim
Yaaa bende Uğur değere gidiyorum aynı hastanedeMemorial Dicle Hastanesi Doç Dr Ali Emre TAHAOĞLU'na gidiyorum canım
Kızlar bende dun opu oldum 21 tanenin 12 si olgun 5i dollenmis çok azı dollenmis gibi öyle değil mi uzuldumGeçmiş olsun ikimize de benim de dün yapıldı 18 folikülden 10 tanesi olgun çıktı az evvel aradılar 9 tanesi döllenmiş ptesi görüşcez tekrar inşallah herşey güzel gider daha önceki denememde benm gelişme olmamıştı yavaştı ve 3. Günü bile göremediler desem yeridir bakalm bu sefer neler olucak.
5embriyo 5potansiyel bebek demek. Umutsuz olma pozitif düşün. İnsanlar 1yumurtaya umut bağlayarak bu yola başlıyor. Benimde 4yumurtam vardı. 4ü de döllendi ve 5.güne geldi. Yani hiç canını sıkmaKızlar bende dun opu oldum 21 tanenin 12 si olgun 5i dollenmis çok azı dollenmis gibi öyle değil mi uzuldum
Üzülme canım takdirinde varsa kucağına alırsın. 1 tane yumurta ile çocuğu olanlar var. Sakın ümidini kaybetme bol bol dua et Allahtan ümit kesilmez.Kızlar bende dun opu oldum 21 tanenin 12 si olgun 5i dollenmis çok azı dollenmis gibi öyle değil mi uzuldum
O 5 in 1 tanesi bile 5. Günü görse yeter hiç de az değil bence benm geçen tedavimde 8 olgun yumurtadan 6 sı döllenmişti ama hiçbiri sonuna gelemedi dua et ilerlesinlerKızlar bende dun opu oldum 21 tanenin 12 si olgun 5i dollenmis çok azı dollenmis gibi öyle değil mi uzuldum
Yaşayacak ve size mutluluk verecek hangileri ise onlar olgunlaşsın ve tutundumSagolun kızlar 5. Güne hepsi gider mi diye endişe ediyorum zaten ama dediğiniz gibi nasipte ne varsa o olacak hersey allahtan
Hayalleredogru nasılsın canım. Bugün senin opun vardı. Inşallah güzel sonuçlar alırsın.İnşallah sayı az ama kalite çok olur inşallah
Gelişecek merak etmeyin hepsi bir anda gelişmez. 1.2 tane iğneden sonra bakarsınız sürpriz olurYaşayacak ve size mutluluk verecek hangileri ise onlar olgunlaşsın ve tutundumhanımlar peki iğne kullanmaya başladıktan sonra ilk komtrolunuz kaçıncı gün oldu ve kaç yumurta gelişmiş idi hatırlıyor musunuz ? Benim şuan 4. Ve 5 tane gelişmiş dediler diğerleri de gelişecekmiş ama en önde 5 dediler. Normal mi acaba
Yaşayacak ve size mutluluk verecek hangileri ise onlar olgunlaşsın ve tutundumhanımlar peki iğne kullanmaya başladıktan sonra ilk komtrolunuz kaçıncı gün oldu ve kaç yumurta gelişmiş idi hatırlıyor musunuz ? Benim şuan 4. Ve 5 tane gelişmiş dediler diğerleri de gelişecekmiş ama en önde 5 dediler. Normal mi acaba
Benimde işte 2 kutu bitti , 1.5 kutu kullancam sonra kontrol dediGelişecek merak etmeyin hepsi bir anda gelişmez. 1.2 tane iğneden sonra bakarsınız sürpriz olurbenim gonal f 3 kutu bittikten sonra opu oldu
İnşallah süprizler olurGelişecek merak etmeyin hepsi bir anda gelişmez. 1.2 tane iğneden sonra bakarsınız sürpriz olurbenim gonal f 3 kutu bittikten sonra opu oldu
IYaşayacak ve size mutluluk verecek hangileri ise onlar olgunlaşsın ve tutundumhanımlar peki iğne kullanmaya başladıktan sonra ilk komtrolunuz kaçıncı gün oldu ve kaç yumurta gelişmiş idi hatırlıyor musunuz ? Benim şuan 4. Ve 5 tane gelişmiş dediler diğerleri de gelişecekmiş ama en önde 5 dediler. Normal mi acaba
Hahahah vallahi çok iyiymişSagol canim insallah bu sorduğun soruyu bende çok araştırmistim3. Gün kontrolde doz ayarlaması yaptı bana dr artırdı bi 3 gün sonra yine gittim 8 tane cikar dedi tribe girdim çok az bu diye bi 3 gün sonra 10 15 dedi opuda da yani.iki.gun sonra 21 toplandı 12 olgun
I
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?