2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

⁰aynen canim her konunun altına yazıyor soruyorum cok endiselenmistim ben de takma kafana articak o :)

Haklısın canım. Şuan o kadar öteye gidemedim bu düşünceler bile kafamı yeterince meşgul ediyor. Aslında relaks olmak gerek ama 4 senedir sürekli doktor tedavi iğne tahlil vs ile boğuşuncs insan bıkıyor merak ediyor farklı bir psikolojiye giriyor bence

Evet anlıyorum seni. Bende 9 sene oldu tedaviler çok yordu ama mücadeleye devam. Allah bizimde yüzümüzü güldürecek Inşaallah bir az daha sabır.

İlk kontrol 4. Gün oldu polikistik overliyim Bi sürü küçük küçük vardı sadece 2 tane güzel gelişmiş vardı onlar önden gidiyordu dün opu oldu 10 tane gelişmiş çıktı 9 u döllendi merak etmeyin sonradan gelir daha siz stres yapmayın yeter

Verdiğiniz haberler ile içime su serptinix trasnferler ile ilgili doktorlar tahmini birşey diyorlar mı ? Bana belki bu ay belki 3 ay sonra dediler duruma göre belli olacakmış

Hayalleredogru nasılsın canım. Bugün senin opun vardı. Inşallah güzel sonuçlar alırsın.
Canım benim 3 dolu yumurta çıktı yarın sabah döllendi mi kaliteli mi diye arayacaklar bilmiyorum ne olacak ağrım oldu kanamam çok oldu çok gaz yaptı bilmiyorum inşallah yarına daha iyi olurum zormuş bu opu işlemi ama dayanılmayacak gibi de değil elbette rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın

Hayırlı uğurlu olsun bol sağlıklı yumurtaların olsun inşallah

Opudan çıktım 1 tanecik yumurtam var. Altın yumurta diyorlar. Bu durumda ben de altın yumurtlayan tavuk dua edin o bir benim olsun kızlar
Hayırlı olsun cnm bende saat 2.30da çıktım opu+laporoskopi şuan eve gidiyrm taburcu oldm senın nasl geçti ağrın sızın varmı kuzum

sanada geçmiş olsun bugün 3kişi opu oldk sanırım hayırlıhaberler alırız inşlh

Hayırlı olsun cnm bende saat 2.30da çıktım opu+laporoskopi şuan eve gidiyrm taburcu oldm senın nasl geçti ağrın sızın varmı kuzum
Geçmiş olsun sağlıklı yumurtaların vardır inşallah. Az bi ağrım var adet sancısı kadar, narkozun sersemliği bir de ama anne olmanın heyecanı hepsini bastırıyor. Eşim sağolsun bana iş bırakmıyor yatıyorum zorla naz yaptırıyor sen nasılsın var mı ağrın sızın?

Çabuk arayacaklarmış ne güzel bana 2 gün sonra dediler. Geçmiş olsun güzel haberlee alırsın inşallah

Çabuk arayacaklarmış ne güzel bana 2 gün sonra dediler. Geçmiş olsun güzel haberlee alırsın inşallah
İnşallah canım aynen yarın mutlaka ararız dediler ama bana zaman geçmiyor şuanda ne doktor ne biz sadece Allah . Allah vermek isterse döllenecek hepimize dua ediyorum rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin sağlıkla hayırla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…