Hahahah vallahi çok iyiymişçok sevindim moralim düzeldi teşekkürler. Yani şöyle aşılamada 37.5 kullandığım halde aşılama zamanı 6 7 tane olmuştu ona binaen oo 20 lerde olur en az dşyə düşündüm bugün 5 i duyunca şaşırdım. Demek ki ileriki günlerde artacak inşallah.
⁰aynen canim her konunun altına yazıyor soruyorum cok endiselenmistim ben de takma kafana articak o :)Hahahah vallahi çok iyiymişçok sevindim moralim düzeldi teşekkürler. Yani şöyle aşılamada 37.5 kullandığım halde aşılama zamanı 6 7 tane olmuştu ona binaen oo 20 lerde olur en az dşyə düşündüm bugün 5 i duyunca şaşırdım. Demek ki ileriki günlerde artacak inşallah.
Zaten hepsi dölennecek diye bir şey yok. Az olsada sağlıklı olsun. Daha yolun başı transferden sonra tutundumu, tutunduktan sonra kalbi atıyormu, kalbi attıktan sonra doğurucakmıyım. Sabır sabır sabır hepimize
⁰aynen canim her konunun altına yazıyor soruyorum cok endiselenmistim ben de takma kafana articak o :)
Evet anlıyorum seni. Bende 9 sene oldu tedaviler çok yordu ama mücadeleye devam. Allah bizimde yüzümüzü güldürecek Inşaallah bir az daha sabır.Haklısın canım. Şuan o kadar öteye gidemedim bu düşünceler bile kafamı yeterince meşgul ediyor. Aslında relaks olmak gerek ama 4 senedir sürekli doktor tedavi iğne tahlil vs ile boğuşuncs insan bıkıyor merak ediyor farklı bir psikolojiye giriyor bence
İlk kontrol 4. Gün oldu polikistik overliyim Bi sürü küçük küçük vardı sadece 2 tane güzel gelişmiş vardı onlar önden gidiyordu dün opu oldu 10 tane gelişmiş çıktı 9 u döllendi merak etmeyin sonradan gelir daha siz stres yapmayın yeterYaşayacak ve size mutluluk verecek hangileri ise onlar olgunlaşsın ve tutundumhanımlar peki iğne kullanmaya başladıktan sonra ilk komtrolunuz kaçıncı gün oldu ve kaç yumurta gelişmiş idi hatırlıyor musunuz ? Benim şuan 4. Ve 5 tane gelişmiş dediler diğerleri de gelişecekmiş ama en önde 5 dediler. Normal mi acaba
Lazım olan 1 yumurta 1 sperm. Sende 5 tane var. Sevin bile mutlu ol umutsuz olmaKızlar bende dun opu oldum 21 tanenin 12 si olgun 5i dollenmis çok azı dollenmis gibi öyle değil mi uzuldum
Seninki de hayırlı olsunO zaman beni de aranıza alın,bugün gonal f 900 ile başladım ben de sürece4 gün sonra kontrolüm var sonrasında bakacağız bakalım neler olacak.İlk denemem hepimizin gönlünden geçen hayırlısıyla gerçekleşsin
Daha güzel haberler alman duası ileAghA bende perşembe günü opu oldum canım 9 yumurtam alındı dün arardılar 7 si döllenmiş 2 gün sonra tekrar arıycaz dediler ben bahçeci umutta Cem beye tedavi oluyorum
Canım benim 3 dolu yumurta çıktı yarın sabah döllendi mi kaliteli mi diye arayacaklar bilmiyorum ne olacak ağrım oldu kanamam çok oldu çok gaz yaptı bilmiyorum inşallah yarına daha iyi olurum zormuş bu opu işlemi ama dayanılmayacak gibi de değil elbette rabbim emeğimizi boşa çıkarmasınHayalleredogru nasılsın canım. Bugün senin opun vardı. Inşallah güzel sonuçlar alırsın.
Hayırlı uğurlu olsun bol sağlıklı yumurtaların olsun inşallahO zaman beni de aranıza alın,bugün gonal f 900 ile başladım ben de sürece4 gün sonra kontrolüm var sonrasında bakacağız bakalım neler olacak.İlk denemem hepimizin gönlünden geçen hayırlısıyla gerçekleşsin
Hayırlı olsun cnm bende saat 2.30da çıktım opu+laporoskopi şuan eve gidiyrm taburcu oldm senın nasl geçti ağrın sızın varmı kuzumOpudan çıktım 1 tanecik yumurtam var. Altın yumurta diyorlar. Bu durumda ben de altın yumurtlayan tavukdua edin o bir benim olsun kızlar
sanada geçmiş olsun bugün 3kişi opu oldk sanırım hayırlıhaberler alırız inşlhCanım benim 3 dolu yumurta çıktı yarın sabah döllendi mi kaliteli mi diye arayacaklar bilmiyorum ne olacak ağrım oldu kanamam çok oldu çok gaz yaptı bilmiyorum inşallah yarına daha iyi olurum zormuş bu opu işlemi ama dayanılmayacak gibi de değil elbette rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın
Geçmiş olsun sağlıklı yumurtaların vardır inşallah. Az bi ağrım var adet sancısı kadar, narkozun sersemliği bir de ama anne olmanın heyecanı hepsini bastırıyor. Eşim sağolsun bana iş bırakmıyor yatıyorum zorla naz yaptırıyorHayırlı olsun cnm bende saat 2.30da çıktım opu+laporoskopi şuan eve gidiyrm taburcu oldm senın nasl geçti ağrın sızın varmı kuzum
Çabuk arayacaklarmış ne güzel bana 2 gün sonra dediler. Geçmiş olsun güzel haberlee alırsın inşallahCanım benim 3 dolu yumurta çıktı yarın sabah döllendi mi kaliteli mi diye arayacaklar bilmiyorum ne olacak ağrım oldu kanamam çok oldu çok gaz yaptı bilmiyorum inşallah yarına daha iyi olurum zormuş bu opu işlemi ama dayanılmayacak gibi de değil elbette rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın
Sende kaç yumurta var ağrı kanama var mı kuzumsanada geçmiş olsun bugün 3kişi opu oldk sanırım hayırlıhaberler alırız inşlh
İnşallah canım aynen yarın mutlaka ararız dediler ama bana zaman geçmiyor şuanda ne doktor ne biz sadece Allah . Allah vermek isterse döllenecek hepimize dua ediyorum rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin sağlıkla hayırlaÇabuk arayacaklarmış ne güzel bana 2 gün sonra dediler. Geçmiş olsun güzel haberlee alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?