2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Kızlar opu sonrası progestan diye bi hap verdiler bana ama içme fitil olarak kullan dedi hemşire size de öyle bişey söylediler mi
Evet canım opu sonrası başlanıyor hatta 12.haftaya kadar kullanılıyor. Extra iğne verdimi?

Herkese yeniden merhabalar. Ben iğnelere başlamak için adet olmayı yani 26 Ekim’i bekliyordum ancak beklenmedik bir şekilde dün (17 Ekim) adet oldum. Kendileri de düzenlidir ama beni şaşırttı bu sefer
3 ay yumurta geliştirici hap kullanmıştım. Bu ay bir şey kullanmayıp tüp bebeğe başlayacaktım. Aranızda bu ilaçları bıraktığı ay adetini erken gören var mı?

İnşallah, sabırla koruk helva olurmuş. O kadar emek karşılık bulacak inşallah

Aynen bizde de rapor yok kalem gibi olanından mı vermiş gonal f’in? Bizim öyle kalem gibi 2 kutu aldık zorlayarak 1100liraya alabildik siz ne kadara aldınız?
Yok kalem gibi degil siringali kendimiz karistirip doz ayarlayip cekiyoruz benim teyzem eczaci ben ondan aldim 2 kutu gonal f 4 kutu merional 1400 tl normalde sadce gonal f 850 tl bi kutusu birde uygulama hemsire gosterirken bu aldigim olanindan gosterdi aynisini aldik

Çok şanslısın ya maşallah çok ucuza almışsın ilaçları

Ben gonalf 1kutusunu 475den almıştım siz nasıl o kadar pahalıya almışsınız

Bende o kadara almadim satis fiyatinda oyle yaziyor 2019 dan sonra zam gelmis zaten ilaca
Birde eczaneden eczaneye degisiyormus bazen eczaneler surekli sattigi icin tup bebek merkeziyle anlasmali vs oluyo daha uyguna gelebiliyor ben tanidik olunca teyzem ordan almak istedim sagolsun hemen depodan getittirdi..

Benimki de öyleydi. Ben de bu ay yaptırıyorum tüp bebeği transfer sürecindeyim. Yani 2019 fiyatıyla almadım. Ama evet dediğiniz gibi tüp bebek merkeziyle anlaşmalı olabilir
Evt teyzem de dedi bazi eczaneler toplu aldigi icin yada surekli o ilac bulundugu icin analsmali olup daha uyguna olabiliyor maddi manevi Rabbim hepimize kolaylik versin inslalah hayirla sonuclanir sizinkide

Evet ya hemşire banada şırıngalı gösterdi ama reçetede kalem gibi olan yazıyomuş fark yok aynı dediler sadece şırıngalı 2.5 kere kullanılıomuş kalem gbi olan 2 kez öyle aldım bakalım çarşamba sorarım şırıngalı derlerse ondan alırım dğer kutuları. Ne güzel şans olmuş teyzen uyguna almışsın bayağ o şırıngalı 800küsurdu aynen benimkide 700küsur ama işte tanıdık olmayınca en fazla o kadar düştü bizde aldık çokta sormadıkta 2 eczane biri 1300 dedi. Amaan inşallah yeterki olsunda göze aldık bu paraları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…