Aynen o şekilde kullanılıyor canm günde 3 tane fitil olarak alacaksın dendi bana daYok benimki direk hap hatta ağız yoluyla alınır diyor ama hemşire dedi ki ağızdan alınca çok baş dönmesi yapar fitil olarak kullan bunu dedi
Evet canım opu sonrası başlanıyor hatta 12.haftaya kadar kullanılıyor. Extra iğne verdimi?Kızlar opu sonrası progestan diye bi hap verdiler bana ama içme fitil olarak kullan dedi hemşire size de öyle bişey söylediler mi
Teşekkür ederim canım bende sabah akşam alıyorumAynen o şekilde kullanılıyor canm günde 3 tane fitil olarak alacaksın dendi bana da
3 günde bir kalçadan bi iğne verdi evetEvet canım opu sonrası başlanıyor hatta 12.haftaya kadar kullanılıyor. Extra iğne verdimi?
İnşallah, sabırla koruk helva olurmuş. O kadar emek karşılık bulacak inşallah38 yaşım doldu. Amh değerim çok düşük 0.056. genetik olarak erken menepoza giriyoruz. Ama benim doktorum abi diyebildiğim her zaman moralimi yüksek tutan bir doktor. Her seferinde bize lazım olan 1 zaten diyor. Kolay olmayacak uğraşacağız ama Allah'ın izniyle olacak diyor. Yüksek tut moralini olumsuzlukları okuma bile sonuçta çok güzel hikayeleri olanlardan çok zorlananların hikayelerini biliyoruz çünkü dert arttıkça dertleşme isteği artıyor. Unutma burada benim gibi zorlananlardan çok daha fazlasıyla güzel hikayeler var görmediğimiz duymadığımız. Aklını gönlünü ferah tut.
Yok kalem gibi degil siringali kendimiz karistirip doz ayarlayip cekiyoruz benim teyzem eczaci ben ondan aldim 2 kutu gonal f 4 kutu merional 1400 tl normalde sadce gonal f 850 tl bi kutusu birde uygulama hemsire gosterirken bu aldigim olanindan gosterdi aynisini aldikAynen bizde de rapor yok kalem gibi olanından mı vermiş gonal f’in? Bizim öyle kalem gibi 2 kutu aldık zorlayarak 1100liraya alabildik siz ne kadara aldınız?
Çok şanslısın ya maşallah çok ucuza almışsın ilaçlarıYok kalem gibi degil siringali kendimiz karistirip doz ayarlayip cekiyoruz benim teyzem eczaci ben ondan aldim 2 kutu gonal f 4 kutu merional 1400 tl normalde sadce gonal f 850 tl bi kutusu birde uygulama hemsire gosterirken bu aldigim olanindan gosterdi aynisini aldik
Kızlar opu sonrası progestan diye bi hap verdiler bana ama içme fitil olarak kullan dedi hemşire size de öyle bişey söylediler mi
Bana fitil vermediler antibiyotik ve ağrıkesici verdilerBana da değişik bir fitil verdi hap gibi ama hap değil çubuğu var onunla en sona gönder dedi
Ben gonalf 1kutusunu 475den almıştım siz nasıl o kadar pahalıya almışsınızYok kalem gibi degil siringali kendimiz karistirip doz ayarlayip cekiyoruz benim teyzem eczaci ben ondan aldim 2 kutu gonal f 4 kutu merional 1400 tl normalde sadce gonal f 850 tl bi kutusu birde uygulama hemsire gosterirken bu aldigim olanindan gosterdi aynisini aldik
Evt normaldr 2000 civari yapiyor mus Allah razi olsun gelis fiyatina verdi oyle uyguna geldiÇok şanslısın ya maşallah çok ucuza almışsın ilaçları
Bende o kadara almadim satis fiyatinda oyle yaziyor 2019 dan sonra zam gelmis zaten ilacaBen gonalf 1kutusunu 475den almıştım siz nasıl o kadar pahalıya almışsınız
Birde eczaneden eczaneye degisiyormus bazen eczaneler surekli sattigi icin tup bebek merkeziyle anlasmali vs oluyo daha uyguna gelebiliyor ben tanidik olunca teyzem ordan almak istedim sagolsun hemen depodan getittirdi..Bende o kadara almadim satis fiyatinda oyle yaziyor 2019 dan sonra zam gelmis zaten ilaca
Birde benim dedigim gonal f 450 olanBen gonalf 1kutusunu 475den almıştım siz nasıl o kadar pahalıya almışsınız
Hazir kalem olanlar veyahut ml farkli olanlarda fiyat farki varBirde benim dedigim gonal f 450 olan
Benimki de öyleydi. Ben de bu ay yaptırıyorum tüp bebeği transfer sürecindeyim. Yani 2019 fiyatıyla almadım. Ama evet dediğiniz gibi tüp bebek merkeziyle anlaşmalı olabilirBirde benim dedigim gonal f 450 olan
Evt teyzem de dedi bazi eczaneler toplu aldigi icin yada surekli o ilac bulundugu icin analsmali olup daha uyguna olabiliyor maddi manevi Rabbim hepimize kolaylik versin inslalah hayirla sonuclanir sizinkideBenimki de öyleydi. Ben de bu ay yaptırıyorum tüp bebeği transfer sürecindeyim. Yani 2019 fiyatıyla almadım. Ama evet dediğiniz gibi tüp bebek merkeziyle anlaşmalı olabilir
Senin transfer sonraki ay mı olacakBana fitil vermediler antibiyotik ve ağrıkesici verdiler
Evet sağolsun valla iyi almışsınızEvt normaldr 2000 civari yapiyor mus Allah razi olsun gelis fiyatina verdi oyle uyguna geldi
Evet ya hemşire banada şırıngalı gösterdi ama reçetede kalem gibi olan yazıyomuş fark yok aynı dediler sadece şırıngalı 2.5 kere kullanılıomuş kalem gbi olan 2 kez öyle aldım bakalım çarşamba sorarım şırıngalı derlerse ondan alırım dğer kutuları. Ne güzel şans olmuş teyzen uyguna almışsın bayağ o şırıngalı 800küsurdu aynen benimkide 700küsur ama işte tanıdık olmayınca en fazla o kadar düştü bizde aldık çokta sormadıkta 2 eczane biri 1300 dedi. Amaan inşallah yeterki olsunda göze aldık bu paralarıYok kalem gibi degil siringali kendimiz karistirip doz ayarlayip cekiyoruz benim teyzem eczaci ben ondan aldim 2 kutu gonal f 4 kutu merional 1400 tl normalde sadce gonal f 850 tl bi kutusu birde uygulama hemsire gosterirken bu aldigim olanindan gosterdi aynisini aldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?