Canım eğer her şey yolunda giderse çarşamba eğer bir pürüz çıkarsa sonraki aya kalacakSana hangi gün transfer yapacaklarSemaknc
☺ Bizde bilindik bir sorun yok, eşimin değerleri baya iyi, bende de olumsuz bi etken yok ama tahminen tüp tıkanamsından dolayı olmuyor. İşte toplama sonrası döllenme evresinde belli olur. Kalitesizler mi yoksa kaliteli ama tüpten kaynaklı mı bulaşamadılar hepsi belli olacak. Bu yönden de çok iyi tedavi tüp. ne olduğu belli oluyor
Canım eğer her şey yolunda giderse çarşamba eğer bir pürüz çıkarsa sonraki aya kalacak
Ben gonol f i 225 başladım sonra doktorum 300 e cikartti ayrıca merional 75 lik vuruyorum ayrıca ganoltyl 0.1 i yarım vuruyorum canimBirde benim hem gonal f 225 doz hemde merional var 75 doz boyle iki tane kullanan varmi acaba
3 tane dolu çıkmış yarın döllenen var mı haber vereceklerKaç yumurtan var? Hem az olsa da kaliteli olur diye düşünüyorum nacizane
Gonal f 300 merional 75 yaptım 3 gün sonra merional 150 ye çıktı 18 yumurta toplandı 10 u olgun çıktıBirde benim hem gonal f 225 doz hemde merional var 75 doz boyle iki tane kullanan varmi acaba
Ohooo bi sürü yumurtan var bana göre3 tane dolu çıkmış yarın döllenen var mı haber verecekler
Aminnn. Gerçekten bu iğneler hormonlar içerikleri düşünmek istemiyorum. Özellikle de aidin Salih in yazılarını okuduktan sonra.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Emeklerimiz boşa çıkmasın. Maddi manevi yoruluyoruz. İğneler bizi mahvediyor inşallah teker teker güzel haberlerimizi buradan birbirimize hamisiz diye veririz. Allah kimsenin kucağını bos birakmasin.
Hadi bakalim hayirlisiyla buysuun yumurtalar inslalahBen gonol f i 225 başladım sonra doktorum 300 e cikartti ayrıca merional 75 lik vuruyorum ayrıca ganoltyl 0.1 i yarım vuruyorum canim
Insallah canım cikolata kıstım var umarım fazla beklemem :)Hadi bakalim hayirlisiyla buysuun yumurtalar inslalah
Masallah Rabbim hayirla sonuclandirsinGonal f 300 merional 75 yaptım 3 gün sonra merional 150 ye çıktı 18 yumurta toplandı 10 u olgun çıktı
Insallah bende de bi problem yok yas 28 esimin degerleri de cok kotu degil biraz ileri hiz sorunu ve sayisal azligi var bakalim ne olur ilk denemem olacak 4 yillik evliyim inslalah Rabbim hepimizd saglikli hayirli evlatlar nasip ederInsallah canım cikolata kıstım var umarım fazla beklemem :)
Bu tip şeyler kişiden kişiye değişir bunları takmayın kafanıza. Bana annem döver ölmez derdi migrenim tutar da gider çalışır o kafayla dilekçe yazarım ben. Çok da dikkate alınacak barem değilim yani
Insallah canım benimInsallah bende de bi problem yok yas 28 esimin degerleri de cok kotu degil biraz ileri hiz sorunu ve sayisal azligi var bakalim ne olur ilk denemem olacak 4 yillik evliyim inslalah Rabbim hepimizd saglikli hayirli evlatlar nasip eder
Merhaba kızlar.
Öncelikle Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın. Kısaca durumumdan bahsetmek istiyorum. 5 yıllık evliyim. Yaklaşık 2 yıldır bebek istiyorduk ama eşimin sperm değerlerinde hız ve sayı eksikliği vardı. Çeşitli ilaçlar, bitkisel tedaviler vs denedik ama değerler istenilen seviyeye çıkmadı. O yüzden daha fazla vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik. İzmir'de yaşadığımız için burada birçok hastanenin tüp bebek merkezleri ile görüştük ve en çok içimize sinen Ümit Hoca olduğu için İrenbe'de yaptırmaya karar kıldık. Geçtiğimiz ay yumurta takibi ve iğne tedavisine başladık. Ümit hoca muayenede küçük bir kist gördü. Bu nedenle yumurtaları toplayalım ama transfer için önümüzdeki ayı bekleyelim dedi. 12 Ekim Pazartesi günü toplam 13 yumurta toplandı. 1. gün aradıklarında yumurtalardan 11 tanesi olgunlaşmış ve bunlardan da 9 tanesi döllendi dediler. 3. gün yani bugün aradıklarında ise 6 tanesi istenilen kaliteye ulaştı ve donduruldu dediler. Beklemeye geçtik bakalım. Bu ay adetimin 2. günü kontrole gideceğim. Kistin durumuna göre transfere karar verecek hoca. Allah gönlümüze göre versin.
Bizimde erkek infertilitesi ilk 3 gün yumurta kalitesine göre ilerliyor son 2 ise erkeğin sperm kalitesine göre korkmuyor değilim açıkçasıSelam kızlar.
Önümüzdeki ay transfer yapılacağı için 3. gün 6 tane yumurtam dondurulmuştu. Genelde 5. güne ulaşan yumurtalar transfer ediliyormuş ama bizim muhtemelen erkek infertilitesi olduğu için 3. gün dondurup riske atmadılar. Sizce sıkıntı olur mu? Bu konuda bilgi sahibi olan var mı aramızda?
Yok ama en som ölçtüğğnde o ikisinin boyu 14.5 dü olgun sayılır mı bilmiyorum çok çok 17 olmuştur alınırkenOhooo bi sürü yumurtan var bana göremaşallah
Aynen bizde de rapor yok kalem gibi olanından mı vermiş gonal f’in? Bizim öyle kalem gibi 2 kutu aldık zorlayarak 1100liraya alabildik siz ne kadara aldınız?Sizde 2 kutu almissinizdir 4 gun kullanicaz cunku 225 lik icin 2 kutu yetiyor carsamba tekrar bakilacak ona gore artırım yada devam olacak
Canım ben uzun protokol tedavi gördüm bu defa öncesinde 3 ay geçici menapozdaydım . O nedenle 13 gün gonalf kullandım 15. Günde opu oldum yumurtaların boyutlarını tam olarak bilmiyorum açıkçası .Canim merhaba bende de cikolata kisti war ve şuan 6. Gunumdeyim igne ye dewam ediyorum. Kaçıncı gününde yumurtaların toplandı ve boyutları neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?