2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Emeklerimiz boşa çıkmasın. Maddi manevi yoruluyoruz. İğneler bizi mahvediyor inşallah teker teker güzel haberlerimizi buradan birbirimize hamisiz diye veririz. Allah kimsenin kucağını bos birakmasin.

Aminnn. Gerçekten bu iğneler hormonlar içerikleri düşünmek istemiyorum. Özellikle de aidin Salih in yazılarını okuduktan sonra.tüp bebek tedavisi hiç istemiyordum ama mecbur kaldık rabbim pis içerikleri arındırıp temizlensin hayırla temiz nesiller versin hepimize

Insallah canım cikolata kıstım var umarım fazla beklemem :)
Insallah bende de bi problem yok yas 28 esimin degerleri de cok kotu degil biraz ileri hiz sorunu ve sayisal azligi var bakalim ne olur ilk denemem olacak 4 yillik evliyim inslalah Rabbim hepimizd saglikli hayirli evlatlar nasip eder

bende okulöncesi ogretmeniyim ne kadar halsiz de olsak gidip calisicaz yani Rabbim kolaylik versin

Selam kızlar.
Önümüzdeki ay transfer yapılacağı için 3. gün 6 tane yumurtam dondurulmuştu. Genelde 5. güne ulaşan yumurtalar transfer ediliyormuş ama bizim muhtemelen erkek infertilitesi olduğu için 3. gün dondurup riske atmadılar. Sizce sıkıntı olur mu? Bu konuda bilgi sahibi olan var mı aramızda?

Bizimde erkek infertilitesi ilk 3 gün yumurta kalitesine göre ilerliyor son 2 ise erkeğin sperm kalitesine göre korkmuyor değilim açıkçası

Kızlar yeni transfer olmuş yada deneyimli arkadaşlar ben 1-ya 2ay sonra transfer olcam transfer öncesi hangi ilaçları ne kadar süre kullandınız biraz bilgi verirmisiniz?

Canim merhaba bende de cikolata kisti war ve şuan 6. Gunumdeyim igne ye dewam ediyorum. Kaçıncı gününde yumurtaların toplandı ve boyutları neydi
Canım ben uzun protokol tedavi gördüm bu defa öncesinde 3 ay geçici menapozdaydım . O nedenle 13 gün gonalf kullandım 15. Günde opu oldum yumurtaların boyutlarını tam olarak bilmiyorum açıkçası .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…