- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 33
Meraba evt bugun adetimin 2.gunu konrtol etti doktor basladik 15 de ilk ignemi vuruldum gonal f 225 doz ve merional 75 dozMerhaba öncelikle hayırlısı olsun bugün mü başladınız.? Bende bugün başladım gonalf 225le başladık ama tek yanında başka iğne yok
Anladim ben hic sormadim bi sorarimÇoğu insiyatif alıyor benim doktorum koyuyor mesela
Oh çok iyi maşallah. Kızlar hangi hastanelerde kimlere tedavi oluyorsunuz ?
Bende aynı durumdayım adetimin 2. Günü bende saat 15:30 gibi falandi vurdum. Ama dedğim gibi tek gonal f 225 verdi pkos var bende belki o yüzden az vermiş olabilr benimde çarşamba kontrol varMeraba evt bugun adetimin 2.gunu konrtol etti doktor basladik 15 de ilk ignemi vuruldum gonal f 225 doz ve merional 75 doz
Sabah 10 gibi aldılar ama sanmıyorum odaya gelen kadın aşılama yaptıracaktı
Valla olabilirim bence ben şuan ikna oldumBeni de 11 de aldılar normal de daha erken alacaklarmıştı ben den önce ki hastanın yumurtası çok tu dediler. Acaba sen mi diye düşündüm ben o odaya geçtiğimde hasta yeni çıkmış anestezinn etkisindeydi daha
Ne guzel ayni anda olmusuz belki de ilac kisiden kisiye degisiyor pkos oluncada farkli olabilir bahceci umut a gidiyorum sizBende aynı durumdayım adetimin 2. Günü bende saat 15:30 gibi falandi vurdum. Ama dedğim gibi tek gonal f 225 verdi pkos var bende belki o yüzden az vermiş olabilr benimde çarşamba kontrol varhangi merkezdesiniz acaba?
Hehehe bendeee :)) cem hocaya mı yoksaNe guzel ayni anda olmusuz belki de ilac kisiden kisiye degisiyor pkos oluncada farkli olabilir bahceci umut a gidiyorum siz
Valla olabilirim bence ben şuan ikna oldumtransferde aynı gün olursa bi tanışalım
Yok ebru ÖZTÜRK hocamaHehehe bendeee :)) cem hocaya mı yoksa
Inslalah guzel haberler aliriz birlikteYok ebru ÖZTÜRK hocama
Kızlar bende dun opu oldum 21 tanenin 12 si olgun 5i dollenmis çok azı dollenmis gibi öyle değil mi uzuldum
Anladım hayırlısı olsun inşallah ikimiz içindeYok ebru ÖZTÜRK hocama
Kızlar bende dun opu oldum 21 tanenin 12 si olgun 5i dollenmis çok azı dollenmis gibi öyle değil mi uzuldum
Yok malesef raporumuz yok 2 kutu ganol f 4 kutu merional aldik baya pahaliAnladım hayırlısı olsun inşallah ikimiz içindeİlaçları nasıl yaptınız peki ya raporunuz var mıydı indirmli alabildiniz mi?
Sizde 2 kutu almissinizdir 4 gun kullanicaz cunku 225 lik icin 2 kutu yetiyor carsamba tekrar bakilacak ona gore artırım yada devam olacakAnladım hayırlısı olsun inşallah ikimiz içindeİlaçları nasıl yaptınız peki ya raporunuz var mıydı indirmli alabildiniz mi?
Yaşayacak ve size mutluluk verecek hangileri ise onlar olgunlaşsın ve tutundumhanımlar peki iğne kullanmaya başladıktan sonra ilk komtrolunuz kaçıncı gün oldu ve kaç yumurta gelişmiş idi hatırlıyor musunuz ? Benim şuan 4. Ve 5 tane gelişmiş dediler diğerleri de gelişecekmiş ama en önde 5 dediler. Normal mi acaba
Canım gelişirler merak etme. Ben gonal f 6 kutu cetrotide 5 kutu merionel 4 kutu bitirdim. Basta 10 du sonra çoğalmışlar popomun üzerine oturamaz hale gelmistimumut olsun sizlere azosperm ve pkos vardı ümitsiz başladık Rabbim yardim etti Gönlünüzu ferah tutun yeterki
Canim merhaba bende de cikolata kisti war ve şuan 6. Gunumdeyim igne ye dewam ediyorum. Kaçıncı gününde yumurtaların toplandı ve boyutları neydiKızlar merhabalar benim de 16 yumurtam toplandı 12 tanesi olgun çıktı 9 tane ile devam ediyoruz . İnşallah 5. Günü görürler 5. Günü görmezlerse transfer olmayacak . Maalesef orta kalite devam ediyorlarmış şuan . Daha önceki tedavimde 3. Gün tek embriyo transfer edilmişti ve olmamıştı. Çikolata kistinin sıkıntısı büyük malum . lütfen bana da dua edin bir tane de olsa kaliteli bir embriyo ile transfer olabileyimBugün opu olan arkadaşlara da bol şans diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?