canimm hayirli olsun en cok korktugum islem opu,hem anesteziden hem de yumurtlarin bos cikmasindan,bende de pco var benim de igmede 4. gunum cumartesi kontrolum var kac doz igne vuruldun gujde ve kac yumurtan olustu su anHerkese merhaba, benimde bugün tedavide 8. günüm. İğnelerimi vuruldum ve bugünki kontrolümde cuma günü opu işlemi yapılacağı söylendi. Pco hastasıyım ve dondurulmuş embriyo transferi yapılacak. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah ☺
haberdar et bizi canimm,hayirli haberler insallahÇok teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler alırız. Aynrn uzun protokol ilk başta canım sıkıldı uzayınca ama napalım vakit geçti öyle böyle:)) Yumurtalarım erken gelişiyormuş ondan dolayı uzundan başladık şimdi doktordayım sıra bekliyorum
canım benim senin de benim de ilk denemem pozitif düşüneceğiz hep ve olumlu olacak ben inanıyorum .Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler alırız. Aynrn uzun protokol ilk başta canım sıkıldı uzayınca ama napalım vakit geçti öyle böyle:)) Yumurtalarım erken gelişiyormuş ondan dolayı uzundan başladık şimdi doktordayım sıra bekliyorum
izmirde nerde olucaksin canim tup bebegiBen izmirdeyim
kan verdin mi canim?bence hamilesin net cikmis ikinci cizginBen endometriozis hastasıyım, o yüzden çikolata kistim yumurta kalitemi etkiliyor. 14 yumurtadan sadece biri birinci kaliteydi. Onu da 4 aylık geçici menopoz tedavisinden sonra transfer ettiler.
ARAMIZA HOŞGELDİN CANIM BENİM HEYCAN DORUKTA MI SENİN DE :)Merhabalar herkese bende varım. Bizde ön görüşmemizi yaptık adet tarihimi bekliyoruz tedaviye başlamak içinİlk denemem olcak benimde
İlk görüşmeye gittiğimizde çok heyecanlanmıştım doktorun odasında kayboldu. Şimdide heyecandan ziyade hafif bir korku var.ARAMIZA HOŞGELDİN CANIM BENİM HEYCAN DORUKTA MI SENİN DE :)
NELER HİSSEDİYORSUN AĞRIN SIZIN VAR MI CANIM KAÇ YUMURTAN OLDUMerhaba arkadaşlar. Allah hepimizi en kısa sürede bebişlermize kavuştursun. Benim de bugün yumurtalarım toplandı
BEN COK FAZLA İĞNE İLAÇ KULLANIYORUM CANIM SORUN OLMAMASINA RAGMEN ZORLU BİR SÜREÇ AMA HEP POZİTİF DÜŞÜNCEĞİZ İNŞALLAH ALLAHIMIN İZNİ İLE OLUMLU OLACAK NEREDE TEDAVİN BAŞLADIİlk görüşmeye gittiğimizde çok heyecanlanmıştım doktorun odasında kayboldu. Şimdide heyecandan ziyade hafif bir korku var.
Eskişehir’de canım Acıbadem hastanesiBEN COK FAZLA İĞNE İLAÇ KULLANIYORUM CANIM SORUN OLMAMASINA RAGMEN ZORLU BİR SÜREÇ AMA HEP POZİTİF DÜŞÜNCEĞİZ İNŞALLAH ALLAHIMIN İZNİ İLE OLUMLU OLACAK NEREDE TEDAVİN BAŞLADI
İSTANBUL İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ HASTAHANESİN CANIMSiz hangi illerdesiniz izmirde olanınız varmı kızlar
Aynen canım güzel düşünelim güzel oşsun. Adete 1 hafta var şuan erken başladık biz. Ben yoğun iş hayatından dolayı ne beslenmemi düzene sokabiliyorum ne spor yapabiliyorum en çok dert ettiğim bunlarcanım benim senin de benim de ilk denemem pozitif düşüneceğiz hep ve olumlu olacak ben inanıyorum .
ben şuan 3 farklı iğne olarak devam ediyorum biraz beslenme şeklimi değiştirdim süreç zor ama pozitif düşünmeyi hiç bırakmayalım regl kaçıncı günü başladın sen gonaptyle
İnşallah canım haberdar ederim tabi hele bi olsun duymayan kalmayacakhaberdar et bizi canimm,hayirli haberler insallah
BENDE SENİN GİBİ COK YOĞUN ÇALIŞAN BİRİYİM ARTIK SABAHLARI DAHA ERKEN KALKIP , YÜZÜMÜ YIKAYIP HEMEN YUMURTAMI OCAĞA KOYUYORUM AKŞAMDAN PEYNİRİMİ SALATAMI DOLABA KOYUP SABAH ALIP CIKACAK GİBİ HAZIRLIYORUM . SÜT ALDIM GÜN İÇİN DE SÜT KURU İNCİR SİYAH ÜZÜM YİYİYORUM AKŞAM DA ELMDEN GELDİĞİ KADAR SALATA BALIK KURU BAKLAGİL YEMEYE ÇALIŞYORUM CANIM SENDE ELİNDEN GELDİĞİ KADAR YAP LÜTFEN SONRA BESLENMEDİM ONDAN OLMADI DİYE AKLINDA ŞÜPHE KALMASIN YAŞ KAÇ CANIM KAÇ YILDIR EVLİSİN SORUN NEDİRAynen canım güzel düşünelim güzel oşsun. Adete 1 hafta var şuan erken başladık biz. Ben yoğun iş hayatından dolayı ne beslenmemi düzene sokabiliyorum ne spor yapabiliyorum en çok dert ettiğim bunlar
Bizde pazatesi başladık bugün iğnemin 4.günü Cumartesi kontrolüm var bakalım herkes için hayırlısını diliyorumMERHABA KADER ARKADASLARIM DUN RABBIMIN IZNI ILE TUP BEBEGE BASLADIK,IGNELERIMI VURULUYORUM PCOS VAR VE AMH 12 VAR MI ARANIZDA EKIM AYINDA.BASLAYAN TUP BEBEGE
CANIM BENİM OKADAR KOLAY Kİ HİÇ TEDİRGİN OLMA CAN ACIMIYOR GAYET KOLAY CANIMKızlar bu iğneleri yapmak zor mu. Kendiniz rahat yapabiliyor musunuz
Teşekkür ederim canımCANIM BENİM OKADAR KOLAY Kİ HİÇ TEDİRGİN OLMA CAN ACIMIYOR GAYET KOLAY CANIM
Kesinlikle değil kendi adıma konuşayım ben gayet rahat vuruyorumKızlar bu iğneleri yapmak zor mu. Kendiniz rahat yapabiliyor musunuz
HAYIRLI UĞURLU OLSUN CANIM SEN BENDEN 1 GÜN ÖNDE GİDİYORSUN ACABA NE ZAMAN TOPLANIR YUMURTAN HABERLEŞİM HEP YAZIN DRUMU BURAYABizde pazatesi başladık bugün iğnemin 4.günü Cumartesi kontrolüm var bakalım herkes için hayırlısını diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?