2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Bana da hala haber gelmedi

Canm benim üzüldüm ama bu kadar güçlü olmanı pes etmemenide takdir ettim.tabikide nasibimiDe varsa zaten olacak Allahtan bizim kaderimizi bizim çabamıza bağlı kılmış.

Tebrik ederim umarım sonraki günlerde de sağlıkla devam eder güzel haberleri duymak mutluluk verici

Canm benim üzüldüm ama bu kadar güçlü olmanı pes etmemenide takdir ettim.tabikide nasibimiDe varsa zaten olacak Allahtan bizim kaderimizi bizim çabamıza bağlı kılmış.
çok sağol canım. çok uzatmak kimsenin moralini düşürmek istemiyorum. tam tersi güçlü duralım istiyorum. hayır sandıklarımızda ne şerler şer zannettiklerimizde ne hayırlar vardır.

kizlar bu dondurulmuş tfansfer nasıl yapılıyor acaba adet başlayınca yinemilac falan mi kullaniliyor

inşallah herşey güzel olur sizin için

kizlar bu dondurulmuş tfansfer nasıl yapılıyor acaba adet başlayınca yinemilac falan mi kullaniliyor
Benim doktorum direk 1 ay sonra gel dedi. Rahim iyileştiyse bir sıkıntı görünmüyorsa ilaç yazılacak ve 2 hafta içinde transfer olacak diye söyledi.

Hadi hayirli olsun Rabbiyesir vela tuaasir Rabbi temmim bil hayr Rabbim kolaylastir zorlasmtirma işlerimi hayirla sonuclandir

Bol bol lifli gıdalar sebzeler ve meyvelerle beslenmeye dikkat etmek gerekiyor bu dönemde kızlar. Ben çok dikkat etmiyordum ama cidden beslenme süreci yumurta kalitesini çok etkiliyor sizde biliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…