- 18 Aralık 2019
- 457
- 404
- 53
- 32
Bana da hala haber gelmedibugün ikinci gün ve hiç bölünmemiş, emriyolog umutlu değiliz dedi açık açık. Allahtan umut kesilmez bekliyorum ama ben yeni tedavinin rapor hazırlıklarına başladım bile. pes etmek yok son yumurtaya kadar maddi olarak gücüm bitene kadar uğraşacağım. Allah bu bebeği hak ediyorsam dualarımı dileklerimi illa ki taçlandıracaktır.
Üzüldüm tabi ağladım da ama bir annenin en fazla dizleri üzerine düşmeye hakkı var ve ben anne olmak istiyorsam yıkılamam. dizlerimin üzerine düştüm geri kalktım devam. sakın sizler de umutsuzluğa kapılmayın. Bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günü sabırla bekleyelim
inşallah hepimizin çabaları duaları karşılığını bulacakCanım benim rabbim inşallah bu çabanın sonucunu verir ben inanıyorum
güzel haber gelecek ya sabretmek lazım diye düşün. gönlünü ferah tut hayırlısı bizi bulsunBana da hala haber gelmedi
Alla alla o testlerde hepsi çıkıyor bazı merkezlerde yanlış sonuçlarda çıkabiliyor en sağlıklı tüp bebek merkezindeki testler2 sene önce yapılmıştı ama hiç morfoloji diye bişeye bakılmamış başka bir adı yoksa eğer.
Canm benim üzüldüm ama bu kadar güçlü olmanı pes etmemenide takdir ettim.tabikide nasibimiDe varsa zaten olacak Allahtan bizim kaderimizi bizim çabamıza bağlı kılmış.bugün ikinci gün ve hiç bölünmemiş, emriyolog umutlu değiliz dedi açık açık. Allahtan umut kesilmez bekliyorum ama ben yeni tedavinin rapor hazırlıklarına başladım bile. pes etmek yok son yumurtaya kadar maddi olarak gücüm bitene kadar uğraşacağım. Allah bu bebeği hak ediyorsam dualarımı dileklerimi illa ki taçlandıracaktır.
Üzüldüm tabi ağladım da ama bir annenin en fazla dizleri üzerine düşmeye hakkı var ve ben anne olmak istiyorsam yıkılamam. dizlerimin üzerine düştüm geri kalktım devam. sakın sizler de umutsuzluğa kapılmayın. Bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günü sabırla bekleyelim
Tebrik ederimİnşallah 5.güne giderler. Keşke sende pgt yaptırsaydın. Sperm sayısı az olunca genetik sıkıntı çıkma olasılığı da çok oluyor. Birde sizde mikroenjeksiyon mu yapıldı? Evet benim transferim yeni yapıldı transferin 7.günü bugün. İdrar testlerim pozitif çıkıyor bugün kan testi de yaptırıcam. Pozitif çıkarsa darısı sizlere inşallahHiç canını sıkma Allah olsun dediğinde taşın üzerinde çiçek açar. Allahın izniyle bebeklerimize kavuşuruz
Hadi ya muhtemelen ben de 1 hafta cekerimBen bir hafta sıkıntı çektim 29 yumurta toplanmıştı. Her yumurta için ayrı ayrı girip alıyorlar diye biliyorum ben.
çok sağol canım. çok uzatmak kimsenin moralini düşürmek istemiyorum. tam tersi güçlü duralım istiyorum. hayır sandıklarımızda ne şerler şer zannettiklerimizde ne hayırlar vardır.Canm benim üzüldüm ama bu kadar güçlü olmanı pes etmemenide takdir ettim.tabikide nasibimiDe varsa zaten olacak Allahtan bizim kaderimizi bizim çabamıza bağlı kılmış.
inşallah herşey güzel olur sizin içinErken gelen adetin ardından bugün ilk iğnemi olacağım. Serüvenim başlıyor. Pco olduğum için tahminen çok yumurta toplarız dedi doktorum. Bu nedenle transferden önce 1 ay dondurulacakmış. Heyecan dorukta. İnşallah ilk denemede kavuşuruz
Benim doktorum direk 1 ay sonra gel dedi. Rahim iyileştiyse bir sıkıntı görünmüyorsa ilaç yazılacak ve 2 hafta içinde transfer olacak diye söyledi.kizlar bu dondurulmuş tfansfer nasıl yapılıyor acaba adet başlayınca yinemilac falan mi kullaniliyor
Hadi hayırlı olsun Kaliteli ve bol yumurtaların olur inşallahMerhabalar sonunda bende bugun iğneye başladım. Fostimon iğne verdi
Hadi hayirli olsun Rabbiyesir vela tuaasir Rabbi temmim bil hayr Rabbim kolaylastir zorlasmtirma işlerimi hayirla sonuclandirErken gelen adetin ardından bugün ilk iğnemi olacağım. Serüvenim başlıyor. Pco olduğum için tahminen çok yumurta toplarız dedi doktorum. Bu nedenle transferden önce 1 ay dondurulacakmış. Heyecan dorukta. İnşallah ilk denemede kavuşuruz
Hayirli olsun bol bol Rabbi yesir duasini okuyalim inslalahMerhabalar sonunda bende bugun iğneye başladım. Fostimon iğne verdi
Teşekkür ederimHadi hayırlı olsun Kaliteli ve bol yumurtaların olur inşallah
Ayy amin canım hepimize hayırlı olsun inşallahHayirli olsun bol bol Rabbi yesir duasini okuyalim inslalahbenimde 3.gun ignemi yaptim az once
Kendinin yapabileceğin tarzda değil mi ki iğneler?Ayy amin canım hepimize hayırlı olsun inşallahBana acilde yaptırmamı söylediler ilk 4 günlük iğneyi cuma da kontrole çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?