2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

göz açıyıp kapatana kdr herşey geçiyorbende cmt opu ve laporoskopi oldum.ne ara oldum iğneleri ne ara toplandı geçti gitti işte darısı sana inşlh cnm
Bilgi geldi mi embriyolar ile alakalı peki

Bu yumurtaların kalitesi kaçıncı gün belli oluyor bilen tecrübeli arkadaşlar var mı

2dk önce aradılar şuan yolundaymış herşey Allah devamını getirsin inşallah bugün 2.günleri yumoşların
Ayyy hadi hayırlısıyla inşallah. Benimkilerin de bugün 3. Günleri, her şey yolunda giderse çarşamba transfer olacak sanırım

Bende bahceci ebru hocama gidiyroum daha tedavi basindayim igne kullaniyorum inslalah Rabbim 2.ci de sizi sevindirir hayirli haber alirsiniz sebebi ne peki dusuk amh dan mi kaynakli transfer olunanlar kalitesiz veya sıkıntılımiydi

Canım aslında doktor hatası ilkini bahcecı fulyada yaptırdım doktorumuz dısardan gelıyordu. butun ıslemlerım vs orada oldu. rahım fılmı istemeden tedaviye basladık. Ben sebebini sordugumda sorunumuz amh dusuklugu her sekılde tup bebek olcak diyordu. Negatif sonuc alınca rahım fılmı istedi. Rahmımım y seklınde oldugunu öğrendim. Oda zaten hem tutunmaya hem düşüğe sebebiyet verdıği ıcın ameliyat dendı.. Bi güven sorunu oluncada doktorumu degıstırdım. Bu arada benim amh degerım yukseldı hormon degerlerım dustu. Birde kızlar ozelde yaptırıyorum ama devletten rapor cıkarttım. Hıcde öle zor falan değil gayet cok ilgili alakalı doktorlar. İlkinde o kadar acemiydımkı kım ne söylese oraya kosuyorduk. Sımdı her konuda uzman oldum valla kendi doktorun kendin olucakmıssın raporu Zeynep kamıl de cıkarttım. Tedaviyi bahcecı altunızadede oluyorum.

Merhaba çok geçmiş olsun umarım bu defa başarılı olur tedaviniz. Benim de rahim y şeklinde hatta şu an tedavi olduğum doktor kadeh şeklinde dedi ama gebeliğe engel değil tutunacak yeri var bebeğin çok ince değil dedi ve ameliyata gerek görmedi. Rahim ameliyatları çok zorunda olmadığı sürece tercih etmiyoruz çabuk küsen bir organ dedi.Şu an sizde böyle diyince tedirgin oldum. Tekrar konuşacağım bu konuyu doktorla.

Haydi inşallah Dualarım sizinle. Buraya da yazarsanız süreçte yalnız hissetmeyiz. Günlerimiz yakın

Haydi inşallah Dualarım sizinle. Buraya da yazarsanız süreçte yalnız hissetmeyiz. Günlerimiz yakın
Teşekkür ederim canım Tabi yazarım bende sürekli birilerini istiyorum paylaşıp tecrübe edinmek için

2dk önce aradılar şuan yolundaymış herşey Allah devamını getirsin inşallah bugün 2.günleri

Yani rahim filmi direk istedikleri seydi benden istememesi degisik gercektende ben bir kere zeynep kamile gittim sirf tahlilerimi yapmak icin afedersiniz ama insan muamelesi yapilmadi o yuzden raporla ugrasamadim istedim ama birde çalışınca ayarlayamadim gunlerimi vs sizin icinde hakkinizda hayirlisi olsun inslalah Rabbim hayirla sonuclandirsin

Aslında özelde yaptırdığın yer üniversite hastanesi ise orası da kolayca rapor hazırlıyor. Benim gittiğim öyle mesela birkaç tahlil istedi onlar da elimde vardı zaten hsg yaptırdım tmmdr

Hanımlar ya peki bu süreçte korona şüphesi olanınız hiç oldu mu ? Eşimin iş yerinde bi sürü kişi şuan pozitif bazısı belirtili bazısı değil. Bizde belli birşey yok ama psikolojik olarak ya hastayssk modundayız e birde temaslı oluştan dolayı izolasyon kararı var tabi

Bizlere opudan önce test yaptılar zorunluymuş bizim hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…