Aminn canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Benim gibi ilk kez tecrübe edecek tedirgin olan herkese de sabır metanet versin inşallahHadi hayırlı olsun yeni başlayan herkese
Laporoskopi nedir ve niçin oldunuz gecmis olsun bu aradagöz açıyıp kapatana kdr herşey geçiyorbende cmt opu ve laporoskopi oldum.ne ara oldum iğneleri ne ara toplandı geçti gitti işte darısı sana inşlh cnm
AminnnnnAminn canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Benim gibi ilk kez tecrübe edecek tedirgin olan herkese de sabır metanet versin inşallah
Bilgi geldi mi embriyolar ile alakalı pekigöz açıyıp kapatana kdr herşey geçiyorbende cmt opu ve laporoskopi oldum.ne ara oldum iğneleri ne ara toplandı geçti gitti işte darısı sana inşlh cnm
Kapalı ameliyat demekLaporoskopi nedir ve niçin oldunuz gecmis olsun bu arada
2dk önce aradılar şuan yolundaymış herşey Allah devamını getirsin inşallah bugün 2.günleri yumoşlarınBilgi geldi mi embriyolar ile alakalı peki
Anladim cok gecmis olsunKapalı ameliyat demeksağ tüpüm dış gebelikten gitmişti sol tüpümü bağlatmak için oldum.hasarlıydı çünkü.tüp bebek öncesi dış gebelikten korunmak için
Tşk ederim inşlhhh hepimiz güzel sonuçlar alırızAnladim cok gecmis olsun
Ayyy hadi hayırlısıyla inşallah. Benimkilerin de bugün 3. Günleri, her şey yolunda giderse çarşamba transfer olacak sanırım2dk önce aradılar şuan yolundaymış herşey Allah devamını getirsin inşallah bugün 2.günleri yumoşların
Ay hadi hayırlısı benm transfer için 1-2ayım var sizler güzel haberlerinizi yazık ki hepimize umut olsunAyyy hadi hayırlısıyla inşallah. Benimkilerin de bugün 3. Günleri, her şey yolunda giderse çarşamba transfer olacak sanırım
Bende bahceci ebru hocama gidiyroum daha tedavi basindayim igne kullaniyorum inslalah Rabbim 2.ci de sizi sevindirir hayirli haber alirsiniz sebebi ne peki dusuk amh dan mi kaynakli transfer olunanlar kalitesiz veya sıkıntılımiydi
Merhaba çok geçmiş olsun umarım bu defa başarılı olur tedaviniz. Benim de rahim y şeklinde hatta şu an tedavi olduğum doktor kadeh şeklinde dedi ama gebeliğe engel değil tutunacak yeri var bebeğin çok ince değil dedi ve ameliyata gerek görmedi. Rahim ameliyatları çok zorunda olmadığı sürece tercih etmiyoruz çabuk küsen bir organ dedi.Şu an sizde böyle diyince tedirgin oldum. Tekrar konuşacağım bu konuyu doktorla.Canım aslında doktor hatası ilkini bahcecı fulyada yaptırdım doktorumuz dısardan gelıyordu. butun ıslemlerım vs orada oldu. rahım fılmı istemeden tedaviye basladık. Ben sebebini sordugumda sorunumuz amh dusuklugu her sekılde tup bebek olcak diyordu. Negatif sonuc alınca rahım fılmı istedi. Rahmımım y seklınde oldugunu öğrendim. Oda zaten hem tutunmaya hem düşüğe sebebiyet verdıği ıcın ameliyat dendı.. Bi güven sorunu oluncada doktorumu degıstırdım. Bu arada benim amh degerım yukseldı hormon degerlerım dustu. Birde kızlar ozelde yaptırıyorum ama devletten rapor cıkarttım. Hıcde öle zor falan değil gayet cok ilgili alakalı doktorlar. İlkinde o kadar acemiydımkı kım ne söylese oraya kosuyorduk. Sımdı her konuda uzman oldum vallakendi doktorun kendin olucakmıssın raporu Zeynep kamıl de cıkarttım. Tedaviyi bahcecı altunızadede oluyorum.
Haydi inşallahHayırlı olsun inşallah yumurtalarınız sağlıklı ve kaliteli olsun. Bende bugün adet gördüm yarın doktora gideceğim umarım benim içinde herşey yolunda olur ve yine lucrin vermeyip iğnelere başlatır bekledikçe daha çok korkuyorum çünkü
Teşekkür ederim canım Tabi yazarım bende sürekli birilerini istiyorum paylaşıp tecrübe edinmek içinHaydi inşallahDualarım sizinle. Buraya da yazarsanız süreçte yalnız hissetmeyiz. Günlerimiz yakın
2dk önce aradılar şuan yolundaymış herşey Allah devamını getirsin inşallah bugün 2.günleri
Yani rahim filmi direk istedikleri seydi benden istememesi degisik gercektende ben bir kere zeynep kamile gittim sirf tahlilerimi yapmak icin afedersiniz ama insan muamelesi yapilmadi o yuzden raporla ugrasamadim istedim ama birde çalışınca ayarlayamadim gunlerimi vs sizin icinde hakkinizda hayirlisi olsun inslalah Rabbim hayirla sonuclandirsinCanım aslında doktor hatası ilkini bahcecı fulyada yaptırdım doktorumuz dısardan gelıyordu. butun ıslemlerım vs orada oldu. rahım fılmı istemeden tedaviye basladık. Ben sebebini sordugumda sorunumuz amh dusuklugu her sekılde tup bebek olcak diyordu. Negatif sonuc alınca rahım fılmı istedi. Rahmımım y seklınde oldugunu öğrendim. Oda zaten hem tutunmaya hem düşüğe sebebiyet verdıği ıcın ameliyat dendı.. Bi güven sorunu oluncada doktorumu degıstırdım. Bu arada benim amh degerım yukseldı hormon degerlerım dustu. Birde kızlar ozelde yaptırıyorum ama devletten rapor cıkarttım. Hıcde öle zor falan değil gayet cok ilgili alakalı doktorlar. İlkinde o kadar acemiydımkı kım ne söylese oraya kosuyorduk. Sımdı her konuda uzman oldum vallakendi doktorun kendin olucakmıssın raporu Zeynep kamıl de cıkarttım. Tedaviyi bahcecı altunızadede oluyorum.
Aslında özelde yaptırdığın yer üniversite hastanesi ise orası da kolayca rapor hazırlıyor. Benim gittiğim öyle mesela birkaç tahlil istedi onlar da elimde vardı zaten hsg yaptırdım tmmdrYani rahim filmi direk istedikleri seydi benden istememesi degisik gercektende ben bir kere zeynep kamile gittim sirf tahlilerimi yapmak icin afedersiniz ama insan muamelesi yapilmadi o yuzden raporla ugrasamadim istedim ama birde çalışınca ayarlayamadim gunlerimi vs sizin icinde hakkinizda hayirlisi olsun inslalah Rabbim hayirla sonuclandirsin
Bizlere opudan önce test yaptılar zorunluymuş bizim hastanedeHanımlar ya peki bu süreçte korona şüphesi olanınız hiç oldu mu ? Eşimin iş yerinde bi sürü kişi şuan pozitif bazısı belirtili bazısı değil. Bizde belli birşey yok ama psikolojik olarak ya hastayssk modundayıze birde temaslı oluştan dolayı izolasyon kararı var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?