- 9 Ekim 2020
- 5.758
- 7.727
- 148
olurmu hiç biz kader arkadaşlarıyız tabikide üzüntümüzüde sevincimizide paylaşacağız.oluyor yada olmuyorsa Allahtan bu.hayırlısıyla tez zamanda kkucagına versin Allahçok sağol canım. çok uzatmak kimsenin moralini düşürmek istemiyorum. tam tersi güçlü duralım istiyorum. hayır sandıklarımızda ne şerler şer zannettiklerimizde ne hayırlar vardır.
Ben kendim yapiyorim evde ama sizin ignelerimiz farkli benim gonal f 225 doz ve merional 75Ayy amin canım hepimize hayırlı olsun inşallahBana acilde yaptırmamı söylediler ilk 4 günlük iğneyi cuma da kontrole çağırdı
Liste verdiler bana canım özellikle bol yeşil yapraklı sebze yiyin dediBol bol lifli gıdalar sebzeler ve meyvelerle beslenmeye dikkat etmek gerekiyor bu dönemde kızlar. Ben çok dikkat etmiyordum ama cidden beslenme süreci yumurta kalitesini çok etkiliyor sizde biliyorsunuz
Bende cumartesi basladim carsamba kontrol insalalahAyy amin canım hepimize hayırlı olsun inşallahBana acilde yaptırmamı söylediler ilk 4 günlük iğneyi cuma da kontrole çağırdı
Kalçadan yapılıyor canımKendinin yapabileceğin tarzda değil mi ki iğneler?
İnşallah güzel güzel haberlerini alırızKalçadan yapılıyor canım
Hadi inşallah güzel şeyler söyler doktorun. Güzel güzel büyümüş olsun yumurtalarınBende cumartesi basladim carsamba kontrol insalalah
Amin hepimizin inşallahHadi inşallah güzel şeyler söyler doktorun. Güzel güzel büyümüş olsun yumurtaların
Amin canım inşallahİnşallah güzel güzel haberlerini alırız
Yok cnm nie sakıncalı olsun dinlen uyu bişicik olmazBu igneleri yaptıktan sonra acaba uyumak sakincalimi gunluk hayatina devam et dedi normalde öğretmenim eve gelip ignede vurulunca bi agirlik coktu uykum geldi
Bendede çok uyku yapıyordu panda gibi nereyi bulsam uyudum
Bendede çok uyku yapıyordu panda gibi nereyi bulsam uyudum
Oo işinde zoraynen birde anasinifi ogretmeniyim cocuklar zaten yordu gün boyu halim kalmadi
Hayırlı olsun inşallah yumurtalarınız sağlıklı ve kaliteli olsun. Bende bugün adet gördüm yarın doktora gideceğim umarım benim içinde herşey yolunda olur ve yine lucrin vermeyip iğnelere başlatır bekledikçe daha çok korkuyorum çünküErken gelen adetin ardından bugün ilk iğnemi olacağım. Serüvenim başlıyor. Pco olduğum için tahminen çok yumurta toplarız dedi doktorum. Bu nedenle transferden önce 1 ay dondurulacakmış. Heyecan dorukta. İnşallah ilk denemede kavuşuruz
3.gunümOo işinde zoruyku kaçınılmaz kaçıncı günün iğnelerde
göz açıyıp kapatana kdr herşey geçiyor3.gunümzor ama bi şekildede zaman geçiyor cocuklarla guzel oluyor
Hadi hayırlı olsun yeni başlayan herkeseHayırlı olsun inşallah yumurtalarınız sağlıklı ve kaliteli olsun. Bende bugün adet gördüm yarın doktora gideceğim umarım benim içinde herşey yolunda olur ve yine lucrin vermeyip iğnelere başlatır bekledikçe daha çok korkuyorum çünkü
Amingöz açıyıp kapatana kdr herşey geçiyorbende cmt opu ve laporoskopi oldum.ne ara oldum iğneleri ne ara toplandı geçti gitti işte darısı sana inşlh cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?