2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

çok sağol canım. çok uzatmak kimsenin moralini düşürmek istemiyorum. tam tersi güçlü duralım istiyorum. hayır sandıklarımızda ne şerler şer zannettiklerimizde ne hayırlar vardır.
olurmu hiç biz kader arkadaşlarıyız tabikide üzüntümüzüde sevincimizide paylaşacağız.oluyor yada olmuyorsa Allahtan bu.hayırlısıyla tez zamanda kkucagına versin Allah

Bol bol lifli gıdalar sebzeler ve meyvelerle beslenmeye dikkat etmek gerekiyor bu dönemde kızlar. Ben çok dikkat etmiyordum ama cidden beslenme süreci yumurta kalitesini çok etkiliyor sizde biliyorsunuz
Liste verdiler bana canım özellikle bol yeşil yapraklı sebze yiyin dedi

Bu igneleri yaptıktan sonra acaba uyumak sakincalimi gunluk hayatina devam et dedi normalde öğretmenim eve gelip ignede vurulunca bi agirlik coktu uykum geldi

Hayırlı olsun inşallah yumurtalarınız sağlıklı ve kaliteli olsun. Bende bugün adet gördüm yarın doktora gideceğim umarım benim içinde herşey yolunda olur ve yine lucrin vermeyip iğnelere başlatır bekledikçe daha çok korkuyorum çünkü

Hadi hayırlı olsun yeni başlayan herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…