Iyimis zeynep kamil 2 3 asilama asilama birde iste o tahliller vs istiyor belki ugrsasaam olurdu da ben calisimca vaktimde olmadi acikcasi Rabbim insallah gerek kalmadab hayirla sonuclandirir tedavimiziAslında özelde yaptırdığın yer üniversite hastanesi ise orası da kolayca rapor hazırlıyor. Benim gittiğim öyle mesela birkaç tahlil istedi onlar da elimde vardı zaten hsg yaptırdım tmmdr
Ay ne heyecanli hadi hayirlisi insallahYarın sabah hastanede kontrolüm var kızlar bakalım bu ay olacak mı transfer çok heyecanlıyım
Bende üniversite hastanesinde tedavi görüyorum ve opudan önce covid testi verdim. Zorunluydu.Hangi hastaneydi canım devlet mi özel mi
Vallahi çok heyecanlı ya eğer sıkıntı yok derse çarşamba yavrumla kavuşuyoruzAy ne heyecanli hadi hayirlisi insallah
Zeynep Kamil çok uğraştırıyor 8 10 bölüme imza attırmak gerekmiş. Evrak verdi randevu al tek tek gez zor iş gerçekten.Iyimis zeynep kamil 2 3 asilama asilama birde iste o tahliller vs istiyor belki ugrsasaam olurdu da ben calisimca vaktimde olmadi acikcasi Rabbim insallah gerek kalmadab hayirla sonuclandirir tedavimizi
İyiymişBende üniversite hastanesinde tedavi görüyorum ve opudan önce covid testi verdim. Zorunluydu.
Hayırla güzel haberle yarın bizi mutlu edersinizYarın sabah hastanede kontrolüm var kızlar bakalım bu ay olacak mı transfer çok heyecanlıyım
Yüzün gülüyorYarın sabah hastanede kontrolüm var kızlar bakalım bu ay olacak mı transfer çok heyecanlıyım
Nerede oldunuz opuyuAyyy hadi hayırlısıyla inşallah. Benimkilerin de bugün 3. Günleri, her şey yolunda giderse çarşamba transfer olacak sanırım
Aynen oyle ben sadece adetin 2.gunu rutin tahlil yaptırmak icin gittigimde bile uğraştım ve doktorun bana muamelesi berbatti sirf kilom var diye soylemedigi birakmadiZeynep Kamil çok uğraştırıyor 8 10 bölüme imza attırmak gerekmiş. Evrak verdi randevu al tek tek gez zor iş gerçekten.
Canim neden 1 2 ay bekletiyorlar seni yani banada adet olunca dediler ama o ay ignelerden hirmonlar fazla yükseldiği içindiAy hadi hayırlısı benm transfer için 1-2ayım var sizler güzel haberlerinizi yazık ki hepimize umut olsun
İyi akşamlar bende iğneye başlıcam yarın göbekten,birşey sormak istiyorum bu iğneyi bigün soldan birgün sağdanmı yapıyoruz yoksa hep aynı bölgedenmi hemşireye sormayı unuttumcanimm hayirli olsun,kac doz igne vuruluyorsun her gun
arkadaslar persembe nasipse opu olucak,doktorum ya izmir tavmergen ya da irenbe dedi sizce hangisi
Benim doktorum acıbademde yapıyor işlemleri Acıbadem’in prosedürü böyleymişHangi hastaneydi canım devlet mi özel mi
Öyle yap canım çok deforme olmaz bir tarafın yoksa kana karışıyor sağ sol farketmiyor ama bir gün bir tarafa yap bir gün bir tarafa dinlensin bariİyi akşamlar bende iğneye başlıcam yarın göbekten,birşey sormak istiyorum bu iğneyi bigün soldan birgün sağdanmı yapıyoruz yoksa hep aynı bölgedenmi hemşireye sormayı unuttum
Ben birgün sağ birgün sol yapmıştım hemşireler bişi dememesine rağmen sıkıntı olmaz yaniİyi akşamlar bende iğneye başlıcam yarın göbekten,birşey sormak istiyorum bu iğneyi bigün soldan birgün sağdanmı yapıyoruz yoksa hep aynı bölgedenmi hemşireye sormayı unuttum
Ben opuyla beraber laporoskopide oldum oyüzden dikişlerim varCanim neden 1 2 ay bekletiyorlar seni yani banada adet olunca dediler ama o ay ignelerden hirmonlar fazla yükseldiği içindi
gobek deliginden 3 parmak sag sol veya alt farketmez gulen surat gibi dedi benim iki tane birisini soldan birisini sagdan yapiyorum farketmiyoİyi akşamlar bende iğneye başlıcam yarın göbekten,birşey sormak istiyorum bu iğneyi bigün soldan birgün sağdanmı yapıyoruz yoksa hep aynı bölgedenmi hemşireye sormayı unuttum
Yani farketmez sag sol alt surekli ayni yer olursa belki acir bigun sag bigun sol yapabilirsinizgobek deliginden 3 parmak sag sol veya alt farketmez gulen surat gibi dedi benim iki tane birisini soldan birisini sagdan yapiyorum farketmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?