2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Aslında özelde yaptırdığın yer üniversite hastanesi ise orası da kolayca rapor hazırlıyor. Benim gittiğim öyle mesela birkaç tahlil istedi onlar da elimde vardı zaten hsg yaptırdım tmmdr
Iyimis zeynep kamil 2 3 asilama asilama birde iste o tahliller vs istiyor belki ugrsasaam olurdu da ben calisimca vaktimde olmadi acikcasi Rabbim insallah gerek kalmadab hayirla sonuclandirir tedavimizi

Iyimis zeynep kamil 2 3 asilama asilama birde iste o tahliller vs istiyor belki ugrsasaam olurdu da ben calisimca vaktimde olmadi acikcasi Rabbim insallah gerek kalmadab hayirla sonuclandirir tedavimizi
Zeynep Kamil çok uğraştırıyor 8 10 bölüme imza attırmak gerekmiş. Evrak verdi randevu al tek tek gez zor iş gerçekten.

Bende üniversite hastanesinde tedavi görüyorum ve opudan önce covid testi verdim. Zorunluydu.
İyiymiş devlet ise ücretsizdir de özel de ücretli diye biliyorum covid testini. Birde uçuk rakamlara test oluyor diye duydum ekstra ekstra masraf çıkmasın dyie sordum

Zeynep Kamil çok uğraştırıyor 8 10 bölüme imza attırmak gerekmiş. Evrak verdi randevu al tek tek gez zor iş gerçekten.
Aynen oyle ben sadece adetin 2.gunu rutin tahlil yaptırmak icin gittigimde bile uğraştım ve doktorun bana muamelesi berbatti sirf kilom var diye soylemedigi birakmadi

canimm hayirli olsun,kac doz igne vuruluyorsun her gun
İyi akşamlar bende iğneye başlıcam yarın göbekten,birşey sormak istiyorum bu iğneyi bigün soldan birgün sağdanmı yapıyoruz yoksa hep aynı bölgedenmi hemşireye sormayı unuttum

İyi akşamlar bende iğneye başlıcam yarın göbekten,birşey sormak istiyorum bu iğneyi bigün soldan birgün sağdanmı yapıyoruz yoksa hep aynı bölgedenmi hemşireye sormayı unuttum
Öyle yap canım çok deforme olmaz bir tarafın yoksa kana karışıyor sağ sol farketmiyor ama bir gün bir tarafa yap bir gün bir tarafa dinlensin bari

Ben birgün sağ birgün sol yapmıştım hemşireler bişi dememesine rağmen sıkıntı olmaz yani

gobek deliginden 3 parmak sag sol veya alt farketmez gulen surat gibi dedi benim iki tane birisini soldan birisini sagdan yapiyorum farketmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…