İrenbeyi bilmiyorum ama Tavmergenin önünden bile geçme derim yani doktorunun orayla bağlantısı yoksa yalnızca işlem orda olacaksa çokta önemli değil ama onun dışında tüp bebek merkezi olarak fiyasko bi yerarkadaslar persembe nasipse opu olucak,doktorum ya izmir tavmergen ya da irenbe dedi sizce hangisi?
Cok mu kilon var canmAynen oyle ben sadece adetin 2.gunu rutin tahlil yaptırmak icin gittigimde bile uğraştım ve doktorun bana muamelesi berbatti sirf kilom var diye soylemedigi birakmadi
Biz İrenbe'de başladık tedaviye. Şu ana kadar memnunuz. Genelde de olumlu yorumlar oluyor burada tedavi görenler tarafından. Tavmergen'e hiç gitmedik. Nasıldır bilmiyorum.arkadaslar persembe nasipse opu olucak,doktorum ya izmir tavmergen ya da irenbe dedi sizce hangisi?
Cok degil kilo verdim baya bi tup bebege baslamak icinde zaten hayirlisi olsun inslalahCok mu kilon var canm
Anladım canım.gecmis olsunBen opuyla beraber laporoskopide oldum oyüzden dikişlerim var
Merhaba çok geçmiş olsun umarım bu defa başarılı olur tedaviniz. Benim de rahim y şeklinde hatta şu an tedavi olduğum doktor kadeh şeklinde dedi ama gebeliğe engel değil tutunacak yeri var bebeğin çok ince değil dedi ve ameliyata gerek görmedi. Rahim ameliyatları çok zorunda olmadığı sürece tercih etmiyoruz çabuk küsen bir organ dedi.Şu an sizde böyle diyince tedirgin oldum. Tekrar konuşacağım bu konuyu doktorla.
Ayyy inşallah ya inşallah bi kaç saat sonra yarın teyze oluyorsunuz diye gelirimHayırla güzel haberle yarın bizi mutlu edersinizbizde inşallah o heyecanları en kısa sürede yaşarız
Ümitliyim inşallah önce Allah’a sonra doktoruma çok güveniyorum bu ay olmazsa sonraki aya inşallah mutlu haberler vereceğime inanıyorum.Yüzün gülüyorinşlhh yarn bize güzel haberlerle gelirsin semoş hep ümitli ol
Yumurtlama sonrasında ne yaptınız ben transferden sonra kabak çekirdeği ananası havuç ve avakado suyu duydum ama o bekleme aşamasında bir şey duymadjmHanımlar bu arada yumurta toplama oncesınde ve sonrasında neler yiyip ıcıyorsunuz. Ben ilk tedaviye baslamadan once baya kürler yapmıstım. Degerlerım de artıs olmustu. Sımdı yine basladım.
Maalesef düşündüğüm gibi olmadı yarın transfer olmayacak 2. Adetle tekrar gelicem. İnşallah böylesi daha hayırlıdır
Hayırlısı olsun canımMaalesef düşündüğüm gibi olmadı yarın transfer olmayacak 2. Adetle tekrar gelicem. İnşallah böylesi daha hayırlıdır
Fazla yumurta toplandığı için sıvı birikmesi olmuş bu şekilde hamile kalırsan şişersin 2-3 hafta hastanede yatmak zorunda kalırsın dedi doktor bekliycez bizde bakalımNeden peki canım
Fazla yumurta toplandığı için sıvı birikmesi olmuş bu şekilde hamile kalırsan şişersin 2-3 hafta hastanede yatmak zorunda kalırsın dedi doktor bekliycez bizde bakalım
Canım belki söyledin ama kaçırmışım orayı kaç yumurta toplandı? Kaç tanesi döllemedi?Fazla yumurta toplandığı için sıvı birikmesi olmuş bu şekilde hamile kalırsan şişersin 2-3 hafta hastanede yatmak zorunda kalırsın dedi doktor bekliycez bizde bakalım
Kuzum İnan o konuda tam bilgi alamadım ama galiba 4-5 tane dondurulmaya değer kaliteli embriyo varmış arayacaklarmış beni gün içindeHadi hayırlısı olsun canımbebişler nasılmış gelişimleri iyi mi?
Fazla yumurta toplandığı için sıvı birikmesi olmuş bu şekilde hamile kalırsan şişersin 2-3 hafta hastanede yatmak zorunda kalırsın dedi doktor bekliycez bizde bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?