2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Arkadaşlar iğne için sırayla yapmak daha doğru olur ama en önemlisi göbek bölgesinde de damarlar dikakt edin damara denk getirmeyin.

arkadaslar persembe nasipse opu olucak,doktorum ya izmir tavmergen ya da irenbe dedi sizce hangisi?
Biz İrenbe'de başladık tedaviye. Şu ana kadar memnunuz. Genelde de olumlu yorumlar oluyor burada tedavi görenler tarafından. Tavmergen'e hiç gitmedik. Nasıldır bilmiyorum.

Cnm ben sonucumu alınca 2 3 doktorla gorustum hepsı ameliyat deyince doktor arayışına girdim. Sende iyi arastır derim

Hanımlar bu arada yumurta toplama oncesınde ve sonrasında neler yiyip ıcıyorsunuz. Ben ilk tedaviye baslamadan once baya kürler yapmıstım. Degerlerım de artıs olmustu. Sımdı yine basladım.

Yüzün gülüyorinşlhh yarn bize güzel haberlerle gelirsin semoşhep ümitli ol
Ümitliyim inşallah önce Allah’a sonra doktoruma çok güveniyorum bu ay olmazsa sonraki aya inşallah mutlu haberler vereceğime inanıyorum.

Hanımlar bu arada yumurta toplama oncesınde ve sonrasında neler yiyip ıcıyorsunuz. Ben ilk tedaviye baslamadan once baya kürler yapmıstım. Degerlerım de artıs olmustu. Sımdı yine basladım.
Yumurtlama sonrasında ne yaptınız ben transferden sonra kabak çekirdeği ananası havuç ve avakado suyu duydum ama o bekleme aşamasında bir şey duymadjm

Maalesef düşündüğüm gibi olmadı yarın transfer olmayacak 2. Adetle tekrar gelicem. İnşallah böylesi daha hayırlıdır

Fazla yumurta toplandığı için sıvı birikmesi olmuş bu şekilde hamile kalırsan şişersin 2-3 hafta hastanede yatmak zorunda kalırsın dedi doktor bekliycez bizde bakalım
Canım belki söyledin ama kaçırmışım orayı kaç yumurta toplandı? Kaç tanesi döllemedi?

Hadi hayırlısı olsun canım bebişler nasılmış gelişimleri iyi mi?
Kuzum İnan o konuda tam bilgi alamadım ama galiba 4-5 tane dondurulmaya değer kaliteli embriyo varmış arayacaklarmış beni gün içinde

Fazla yumurta toplandığı için sıvı birikmesi olmuş bu şekilde hamile kalırsan şişersin 2-3 hafta hastanede yatmak zorunda kalırsın dedi doktor bekliycez bizde bakalım

Bu arada canım ben de çok idrara geçiyorum sende de var mı aynı durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…